Війна динозаврів (2007)

Discussion in 'Кінозал' started by Deus igrok, Dec 30, 2007.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Фільм базується на східній легенді про зміїв, котрі кожних 500 років спускаються на зеплю, щоби заволодіти космічнимталісманом - і перетворитися на Дракона… але все це лірика.
    Ми сидимо і на перших же секунда перед нами яма … величезна яма. В ній багацько людей, ходять, шукають хто б це її міг зробити. Перед нами виникає молодий журналіст: худющий хлопець модельної зовнішності - саме на нього ляже тягар врятувати людство. Режисер показує минуле журналіста, де той знайомиться з продавцем антикварної крамнички. Хлопчина і продавець - виявляються реінкарнованими вчителим і учнем, які мають врятувати 19 літню сироту, як і є тим самим космічним талісманом. Я не був в Америці, мабуть щасливі там сироти, як що в 19 вони виглядають на всі 25 і живуть в окремому будинку, і як я зрозумів - ніде не працюють. Сирота, краєм ока побачивши сюжет про яму, раптово впадає в депресію. Обвішує кімнату невідомим символами і подумки гадає коли помре…
    Далі починаються низькоякісні спецефекти. Не маштабні масовкиСВАТу і військових. Всіх вони воюють з арміює злого Змія. Сам злий Змій, якому вони служать(!!!) напрочуд тупа тварина. Завжди, як вона наздоганяє герої, ховає свою морду в якомусь будинку - наче бавиться в хованки. І навіть коли вже герої перед її пикою, міняє свій інтерес на копів з пістолетами.
    Весь фільм герою будуть, в буквальному значені, за крок від смерті. Вони будуть їхати по трасі, їхню машину підірвуть - але вони залишаться живими.
    Прийдуть до тями вже на жертовному вівтарі. Ось тут і буде великий бздур, якого я не зміг збагнути. Весь фільм журналіст втікав від військ, тварюк … і вже він прикутий (!!!) мотузкою до стовпа. Перед ним сто тисячне військо, заді сам Змій. І … на його шиї засвічується подарок його учителя і вбиває усе військо … а Змія відкидає. На сцені зявляється другий змій - Світлий. Далі ми спостерігаємо мультик за участі двох зміїв …
    Далі момент самопожертви і перемоги добра над злом. Питання - де було Добро , поки Зло трощило місто і убивало людей - залишається відкритим.

Фільм нудний, спецефекти на рівні середини девяностих, сюжет дуже плоский і виробляє в голові глядачів ряд логічних питань. Моя оцінка - посередньо.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Відповідь: Війна динозаврів (2007)

Кіно тупе страшно , не дивіться його

Ще з"явився фільм "Зло" - його також не дивіться, воно ще тупіше

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)