Війна-4

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 15 лют 2017.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

То Порошенко їх туди покидав.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Про недороблене з зубами дракона - вже в адміністрації Терехова напевно знають, хто винен - покарають,і дороблять - без шмаркливих слизько, так би мовити.
    Зрозуміло, що туди їх привіз приватний підрядник і розвантажив на узбіччі, а встановлювати на конкретних напрямках БЛИЖЧЕ ДО КОРДОНУ повинні були (здогадайтесь хто) згідно планів оборони.
    Фото старе, зараз вже висока трава, а майорам хоч би шо, шукають шкварки, аби щось погане.

О. Так березень 23го ))))) вже мабуть зуби стоять, а майори пиздять)
    давайте ще фотки, майори)

Останнє редагування: 14 тра 2024
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Silver bullet

Volodymyr Omelchenko
    ІПСО кацапів по Харківській області вдалася, на третій рік війни ми досі не стійки до інформаційних маніпуляцій

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Зелупоголові не вміють без брехні. Тобто,Буля, я був у Харкові весь 22-й рік, коли було тихо та спокійно, а восени 23-го прийняв рішення виїжджати, бо саме тоді Харків нестерпно обстрілювався?Точно?Дурепо, я писав і про причини виїзду, і про своє бачення подальшого розвитку подій з земерзотою. Можете підняти мої дописи, та переконатися, що я був правий. Але ні, не можете. Бо тоді вам доведеться визнати себе дурепою.

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

До речі, Буля, поздоровте мене- будинки я таки продав. З дисконтом, досить великим, але продав. Залишилися квартири. Але з ними простіше, вони дешевші, і на крайній випадок я можу або сильно скинути в ціні, або взагалі кинути їх. Неприємно, але не критично. Тож мене десь тиждень-півтора на ЛФ не буде- треба гроші виводити. Віддіхнете від мене, Зелупу пооблизуєте, життя налагодиться.

7. Silver bullet

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як розпочиналась війна, наші вчинки були, тепер здаються абсурдними, думали війна десь 10 днів, за цей час будуть обстрілювати великі міста, тому безпечніше у цей час пересидіти у якомусь селі, як собі уявляли - Львів, як Гуляйполе чи Часів Яр, а село за 30 км. у повній безпеці? Добре, що не дійшло, виїзджати і жити у складних умовах у якійсь літній кухні, село, де планували виїзджати біля Яворівського полігону і з села після ракетних обстрілів полігону майже всі повтікали.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

12. mypucm

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. mypucm

чи правда, що Петро Порошенко - один з співзасновників партії регіонів? ;)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Баян Баян x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Турист, та ти повинен цьому радіти. Зараз більшість, що у владі Зеленського з Партії Регіонів.
    А як би їх не було, замість Єрмака був Юзік, :))). А замість Татарова - Кошовий.

17. mypucm

який все-таки продуманий цей петро :scratch_one-s_head:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, що Петро відкинув від себе (Риги), то Зеленський підібрав.

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Знову порохоботи з мантрою про вибори. Ще раз говорю, якби був такий ігнор у мирний час - так насторога, так нелегітимність, так спроба незаконно утримати вкладу, обставини зараз інші і попри вашу агітацію, ніякий реванш Порошенку не світить.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лаптоша, введи зміни в Конституцію України, досить тріпатися.

а де твій аватар? :)