Про недороблене з зубами дракона - вже в адміністрації Терехова напевно знають, хто винен - покарають,і дороблять - без шмаркливих слизько, так би мовити. Зрозуміло, що туди їх привіз приватний підрядник і розвантажив на узбіччі, а встановлювати на конкретних напрямках БЛИЖЧЕ ДО КОРДОНУ повинні були (здогадайтесь хто) згідно планів оборони. Фото старе, зараз вже висока трава, а майорам хоч би шо, шукають шкварки, аби щось погане. О. Так березень 23го ))))) вже мабуть зуби стоять, а майори пиздять) давайте ще фотки, майори)
Volodymyr Omelchenko ІПСО кацапів по Харківській області вдалася, на третій рік війни ми досі не стійки до інформаційних маніпуляцій
Зелупоголові не вміють без брехні. Тобто,Буля, я був у Харкові весь 22-й рік, коли було тихо та спокійно, а восени 23-го прийняв рішення виїжджати, бо саме тоді Харків нестерпно обстрілювався?Точно?Дурепо, я писав і про причини виїзду, і про своє бачення подальшого розвитку подій з земерзотою. Можете підняти мої дописи, та переконатися, що я був правий. Але ні, не можете. Бо тоді вам доведеться визнати себе дурепою.
До речі, Буля, поздоровте мене- будинки я таки продав. З дисконтом, досить великим, але продав. Залишилися квартири. Але з ними простіше, вони дешевші, і на крайній випадок я можу або сильно скинути в ціні, або взагалі кинути їх. Неприємно, але не критично. Тож мене десь тиждень-півтора на ЛФ не буде- треба гроші виводити. Віддіхнете від мене, Зелупу пооблизуєте, життя налагодиться.
Майори, за яким чортом ви мені звітуєте? У мене ж щодо вас горацієвська ясність) Хоч би у вас дійсно було б що продавати, для мене ви завжди приклад лузера. А чому - додумайте самі. Виводьте свої гроші, аби самі і такі як ви, вивелись з України. Через деякий час ви з жалем будете згадувати Україну, бо поляки в більшості своїй відносяться до українців не дуже люб'язно. Здогадуюсь, що для вас це не новина.
Як розпочиналась війна, наші вчинки були, тепер здаються абсурдними, думали війна десь 10 днів, за цей час будуть обстрілювати великі міста, тому безпечніше у цей час пересидіти у якомусь селі, як собі уявляли - Львів, як Гуляйполе чи Часів Яр, а село за 30 км. у повній безпеці? Добре, що не дійшло, виїзджати і жити у складних умовах у якійсь літній кухні, село, де планували виїзджати біля Яворівського полігону і з села після ракетних обстрілів полігону майже всі повтікали.
Турист, та ти повинен цьому радіти. Зараз більшість, що у владі Зеленського з Партії Регіонів. А як би їх не було, замість Єрмака був Юзік, . А замість Татарова - Кошовий.
Знову порохоботи з мантрою про вибори. Ще раз говорю, якби був такий ігнор у мирний час - так насторога, так нелегітимність, так спроба незаконно утримати вкладу, обставини зараз інші і попри вашу агітацію, ніякий реванш Порошенку не світить.