Війна-4

Discussion in 'Війна' started by Ворон, Feb 15, 2017.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

2. MayorMayor

Ну що, дорогі мої вкраїнчики, те, про що казали розумні люди з вересня минулого року, настає. Зелена влада просрала мобілізацію, демотивувала своїми дебільними "бронюваннями клоунів пересувних цирків" та іншої стендаперської гидоти, не мобілізувала 500000, як вимагав Залужний, а потім зовсім відсторонила Залужного та десятки бойових генералів.Також зелупоголові просрали будівництво ліній оборони, просрали зовнішньополітичний напрямок. Результат- кацапи наступають, доля Часового Яру майже вирішена, ліній оборони позаду нема, військо платить кров`ю за хрипаті гундосики. Поздоровляю вас, вкраїнчики - ви своїм дебільним вибором клована, своїм "гірше не буде", своїм "хоч посміємось" просрали країну. Як, смішно вам?

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

4. mypucm

ти на передовій ?

5. mypucm

6. MayorMayor

Звісно, ні. "Я не піду, бо мене відразу снайпер вб`є. Ги-ги-ги".

7. MayorMayor

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Невідомі всі нюанси. У багатьох сумніви про марш-кидок Приазов'ям, але і таких кровопролитних боїв не було, але заставили рашистів піти з острова Зміїний чи з Херсона.

9. MayorMayor

Планктоша, ти зебіл. Які "сумніви", що ти верзеш?Кацапи захопили увесь Південь за добу. Після цього, набудували на "непристосованій до оборони місцевості" "ліній Суровікіна", о які розбився український контрнаступ. Чому Зелупа на будував лінії оборони (хоч у нього часу було більше, аніж у кацапів)- питання до Зелупи. Яке повинні прокурори задавати.

10. Lanktocha

Весь чи тільки Приазов'я?

11. mypucm

та не бреши...
    я живу за 140 км від Криму...
    нас окупували 19 березня

12. MayorMayor

Планктоша, ти зебіл Подивися на карту. Лівий берег Дніпра- це що?Скадовськ, Залізний порт- це що?Зрозуміло, що ти тупий, як і належить правовірному зебілу. Але карту в Гуглі ти повинен вміти відкрити.

13. MayorMayor

Коли кацапи увійшли у Херсон?А у Мєлітополь?У Бердянськ?Коли оточили Маріуполь?То прикрий писок. До тогож, ти кукурікав, що мене не читаєш та взагалі заігнорив. Збрехало, опудалко?

14. Lanktocha

Значить весь південь всієї України тільки Скадовськ і Залізний Порт? А Миколаївська, Одеська область є складовими якої держави?

15. mypucm

таки давно заігнорив і не читаю :dntknw:

але усі адекватні дописувачі зараз зайняті на городах :download:

тому доводиться читати що є :drag:

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  17. MayorMayor

Ага. Заігнорив, не читаю, але читаю. Гарна ілюстрація щодо зеленого гівна.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

При Пороху такої прутні не було, нє?

Лікування - справа болісна, але хіба є інший вихід? Боюся, що народ буде страждати доки не дійде, або буде понищений. На жаль....

19. mypucm

20. Lanktocha

а де твій аватар? :)