Війна-4

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 15 лют 2017.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не вмикаю дурня. Скоріше можу назвати тих, кого не слухаю.
    І слухаю я тих, хто впаде мені в око, а не всіх підряд.

От наприклад, військовий оглядач і в недавньому радник офісу президента Арестовича - не слухаю, на відміну від Медведо і не зважаючи на те, що він 33 рази переходив лінію фронту.:))):))):)))

А що до некомпетентності влади, то вона проявляється постійно і в цьому нема нічого дивного і за це потрібно її критикувати.
    Як казав Зеленський в "пятнадцатом году", "власть нужно шатать".:)))

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нічого я не тягну. Буть спостережливий.

Зеленський сказав, що війни не буде. Обманув людей. Замість того, щоб рити окопи, жінок та дітей евакуювати, він сказав сидіти дома.
    Через це загинуло чимало мирного населення, багато людей та дітей було вивезено в росію та вбито.
    Це не російське ІПСО. Це факт.

Зеленський не готував країну до війни. Гроші вкладав у мости та дороги, ракетні програми перестав фінансувати, не слухав партнерів, котрі попереджали про широкомасштабний наступ.

І тут повстає запитання: чи винен Зеленський у тому, що росія здійснила широкомасштабне вторгнення?

1. Якщо ти йдеш сам по темній вулиці і не підозрюєш, що на тебе хтось нападе, то перевага при нападі завжди буде на стороні нападаючого.
    2. Якщо нападаючий бачить, що потенційна жертва міцної статури і має при собі зброю, то нападаючий 100 разів подумає, чи нападати.

Саме тому є така народна мудрість: "хочеш миру - готуйся до війни"
    А Зеленський закликав нас закінчити війну у своїй голові. Чому? Бо народна мудрість на то вона й мудрість, що для мудрих.
    Скажи, що я не правий.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Біда Зеленського не в тому, що він, будучи коміком, став президентом. Біда Зеленського в тому, що він раптово будучи коміком, став артистом.
    Та візьми навіть історію з Залужним.
    Залужний все життя готував себе до військової справи. Закінчив відповідні навчальні заклади, не совок, за два роки таки проявив себе суперовим головнокомандуючим. Це видно і по результатах і по відгуках зарубіжних спеціалістів.

Що робить Зеленський? Знімає Залужного з посади, котра сповна відображала його сутність і кидає на посаду, де у нього нульовий досвід.

Як це називається?

А це називається - "нуль в кадровій політиці".

А на його місце ставить людину - совка, батьки, вся родина якого проживає у ворога, з яким ми ведемо війну.

Покажи мені, Василь, де тут грамотність?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

От і назви тих, хто впав в око.
    Можливо я, подивившись на них, теж стану вальцманоїдом, як ти...

• Смішно Смішно x 1
  5. VasMT

Тобі нагадати про невиліковну хворобу, яку виявили на ВЛК ще у минулому році?

Не підкажеш ким був "совок" Сирський в ЗСУ? І головне чому він був саме тим? Тобі твої "військові оглядачі" вже розповіли про весь ганебний шлях поразок цього генерала?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

:)))

Знаю-знаю. Хвороба називається "рейтинг більший, ніж в Зеленського".

І що? Я ніколи не підтримував Сирського що це міняє?

От, дивак.:)

7. VasMT

А хто ти такий, підтримувати когось чи ні, будь то Сирський, чи Залужний. Ти сидиш собі, і сиди ціхонько, торгуй водою і не відсвічуй...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивись Зеленського, Арахамію, Арестович, Мосійчук і станеш порохоботом.:)))

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, якщо б Зеленський захотів, він би закінчив війну.

Але він, очевидно, не хоче... напевно йому це вигідно, як гадаєш?

Я не знаю, може він домовився з Пуйлом... не знаю...:))):))):)))

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0RyLffZi4Y3zKjCiMP47w5xtyxYng69s9CM7H3VTvVzJsKUh6dtrxUTTwSac4mxDMl&id=100006729946405&show_text=true&width=500"

Зверни увагу, Василь, я нічого не вигадую. Я просто цитую.

10. VasMT

Стопудоф... Вони з Байденом гроші ділять.

• Смішно Смішно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Миху... ось... свято для вас... насолоджуйтеся :drag:
    зрада кругом :facepalm:

IMG_20240315_234821.jpg
    (К.Тихонова - дочка путіна)

• Смішно Смішно x 1
  13. mypucm

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

це точно, хоть паржом

фото Одеси після ракетної атаки.

15. mypucm

не треба мене примішувати до "паржом" :acute:

16. VasMT

І він, Зеленський, правий. Нам не потрібні експедиційні частини в Україні. Воювати вони не будуть. Це ясно дали знати. Як миротворці вони не зайдуть. Радбез не дозволить через блокування рашкою. Що вони робитимуть? ХЗ. Але це дозволяє підорашикам застосувати ТЯЗ на нашій території. На нашій і проти нас. Ніхто в світі не ввяжеться в велику ядерну війну через це. А ми втратимо і так невеликі сили.
    Якось так...

17. mypucm

приміром, західні країни вклали мільярди в розробку зброї... і не хочуть ділитися технологіями...

але якщо, наприклад, якісь іноземні частини зайдуть зі своїми самоварами секретними засобами ППО (або F-35) , і будуть збивати усе що прилітає... це буде підсиленням нашої оборони ? :scratch_one-s_head:

Останнє редагування: 16 бер 2024
  18. mypucm

росія плює на міжнародне право...

для чого її слухати ? :scratch_one-s_head:

19. VasMT

В тім то й річ, що НЕ БУДУТЬ! Розвідка, консультації, навчання тощо. Але не ведення бойових дій. Про це недвозначно заявили наші партнери.

20. VasMT

Це тільки сектанти Петра П"ятого розказують, що треба без суду всіх карати.
    Але ж цивілізований світ не такий.

а де твій аватар? :)