Війна-4

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 15 лют 2017.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

у порту Феодосії спіткала невдача корабель, який перевозив 'шахеди' :acute:

В окупованій Феодосії пролунали вибухи: ЗСУ уразили корабель "Новочеркаськ", було чутно детонацію. Фото і відео

https://war.obozrevatel.com/ukr/v-o...i-u-portu-trivae-detonatsiya-foto-i-video.htm

2. mypucm

3. mypucm

4. mypucm

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Захисник Азовсталі, старший сержант 36-ї бригади морської піхоти Михайло Діанов в інтерв'ю Славі Дьоміну розповів, що раніше жив коштом армії, тож у нього була можливість відкладати гроші.

«Зараз живу на заощадження. Я вісім років був в армії й вісім років мав можливість ледь не 100% коштів відкладати. Ти 100% бюджетник: їси, живеш, одягаєшся коштом армії. Ну, коштом держави. Тобто люди, які не курять цигарки, не хочуть вареники поїсти в якійсь кафешці, а ходять у їдальню їсти, — вісім років. Тим паче зважайте, що з 24 лютого в нас, окрім зарплати, ще 100 тисяч надбавки щомісяця було. І з того часу ще два роки минуло. Я забезпечена людина, у мене є гроші», — зазначив Діанов.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво, а чому мене військові просять, щоб я їм вислав взуття та одяг?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ось новий член наглядової ради в Укроборонпромі:

Напевно, дуже серйозна людина, судячи з фото.

8. Good man

Good man Обычный человек

Сегодня смотрел интервью одного военного, он недавно встретил на улице Гончарука. И говорит в студии: почему молодой, физически крепкий мужчина не на фронте. Если у него бумага о освобождении от службы и если есть, то на каком основании?

9. mypucm

10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Все, что делалось от имени русских и с их молчаливого согласия, привело к разрушениям и страданиям, к горю сотен тысяч людей, и последствия этого русня должна и будет ощущать еще долго, как ощущали немцы в своё время...
    Каждый из них прочувствует это на собственной шкуре! Как прочувствовали немцы.
    И сегодняшнее поколение еще не раз поплатится за то, что сделали предыдущие.Есть библейская притча о голубях: отцы ели их, а сыновья зубы обломали.

Харьков сегодня снова обстреливали, суки. Стреляют по чисто гражданским объектам.

Останнє редагування: 30 гру 2023
  11. Good man

Good man Обычный человек

Что у тебя с сыном? То ты говорила, будто он в западных областях (явно скрывался от мобилизации), то потом с гордостью говорила, будто он служит. Нестыковка.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. Good man

Good man Обычный человек

Суть призыва депутатов не в количестве. А в том, чтобы властьимущие на своей шкуре почувствовали все прелести пребывания, включая поведение командиров, наличие БК, обмундирования и в завершении - качество выплат боевых.

14. mypucm

він там ще сказав чудову фразу:

розвалити Верховну Раду - це мрія росіян

15. Good man

Good man Обычный человек

Мечта россиян - чтобы текущие президент и парламент работали как можно дольше.

16. mypucm

17. mypucm

два роки війни... і ще невідомо скільки...
    деокупована територія...
    80 км до лінії фронту...
    по кілька разів на день повітряні тривоги...
    бувають прильоти...

іду по вулиці... від магазину від'їжжає фура з пивом ''Оболонь''...

ПЦ

18. Good man

Good man Обычный человек

Народ стресс запивает.

19. mypucm

ваші експерти :smokedup:

Військовий експерт, директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Валерій Рябих вважає, що Україна може отримати ракети ATACMS, які американці планують утилізувати
    Про це він сказав у етері телеканалу "Еспресо".

-----------------------

Речник міністерства оборони США Патрик Райдер спростував інформацію про нібито утилізацію далекобійних ракет ATACMS, термін експлуатації яких спливає
    Про це він повідомив на брифінгу Пентагону.

"Я бачив ці повідомлення в ЗМІ. Ми ознайомились з ними, і це неправда. Ці повідомлення неправдиві", - зазначив Райдер.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є інфа, поки не перевірена. Герасимов (голова Генштабу)пішов на концерт до Кобзона.

а де твій аватар? :)