у порту Феодосії спіткала невдача корабель, який перевозив 'шахеди' В окупованій Феодосії пролунали вибухи: ЗСУ уразили корабель "Новочеркаськ", було чутно детонацію. Фото і відео https://war.obozrevatel.com/ukr/v-o...i-u-portu-trivae-detonatsiya-foto-i-video.htm
Захисник Азовсталі, старший сержант 36-ї бригади морської піхоти Михайло Діанов в інтерв'ю Славі Дьоміну розповів, що раніше жив коштом армії, тож у нього була можливість відкладати гроші. «Зараз живу на заощадження. Я вісім років був в армії й вісім років мав можливість ледь не 100% коштів відкладати. Ти 100% бюджетник: їси, живеш, одягаєшся коштом армії. Ну, коштом держави. Тобто люди, які не курять цигарки, не хочуть вареники поїсти в якійсь кафешці, а ходять у їдальню їсти, — вісім років. Тим паче зважайте, що з 24 лютого в нас, окрім зарплати, ще 100 тисяч надбавки щомісяця було. І з того часу ще два роки минуло. Я забезпечена людина, у мене є гроші», — зазначив Діанов.
Сегодня смотрел интервью одного военного, он недавно встретил на улице Гончарука. И говорит в студии: почему молодой, физически крепкий мужчина не на фронте. Если у него бумага о освобождении от службы и если есть, то на каком основании?
Все, что делалось от имени русских и с их молчаливого согласия, привело к разрушениям и страданиям, к горю сотен тысяч людей, и последствия этого русня должна и будет ощущать еще долго, как ощущали немцы в своё время... Каждый из них прочувствует это на собственной шкуре! Как прочувствовали немцы. И сегодняшнее поколение еще не раз поплатится за то, что сделали предыдущие.Есть библейская притча о голубях: отцы ели их, а сыновья зубы обломали. Харьков сегодня снова обстреливали, суки. Стреляют по чисто гражданским объектам.
Что у тебя с сыном? То ты говорила, будто он в западных областях (явно скрывался от мобилизации), то потом с гордостью говорила, будто он служит. Нестыковка.
Суть призыва депутатов не в количестве. А в том, чтобы властьимущие на своей шкуре почувствовали все прелести пребывания, включая поведение командиров, наличие БК, обмундирования и в завершении - качество выплат боевых.
Херсонщина, лівий берег https://m.gazeta.ua/articles/life/_...ili-pro-diyi-rosiyan-na-livomu-berezi/1167349
два роки війни... і ще невідомо скільки... деокупована територія... 80 км до лінії фронту... по кілька разів на день повітряні тривоги... бувають прильоти... іду по вулиці... від магазину від'їжжає фура з пивом ''Оболонь''... ПЦ
ваші експерти Військовий експерт, директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Валерій Рябих вважає, що Україна може отримати ракети ATACMS, які американці планують утилізувати Про це він сказав у етері телеканалу "Еспресо". ----------------------- Речник міністерства оборони США Патрик Райдер спростував інформацію про нібито утилізацію далекобійних ракет ATACMS, термін експлуатації яких спливає Про це він повідомив на брифінгу Пентагону. "Я бачив ці повідомлення в ЗМІ. Ми ознайомились з ними, і це неправда. Ці повідомлення неправдиві", - зазначив Райдер.