Війна-4

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 15 лют 2017.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

так а в чому суть проблеми з їжею солдатів?

для мене це настільки складно... логістика... масштаби... це ж не сухпай на місяць роздати... їжа має бути поживною...

я не знаю :dntknw:
    думаю про те, як більше вирощувати :download:

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Там має бути збалансована їжа. Відповідна кількість калорій, жирів, вуглеводів. Відповідно складається раціон.

3. mypucm

не можуть скласти раціон? :scratch_one-s_head:
    я сьогодні публікував повноцінний раціон

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Раціон є готовий і він відповідає стандартам НАТО. Але хитрожопі, котрі хочуть зменшити раціон, щоб зекономити на солдатах - ось в чому проблема.

5. mypucm

ну 406 найменувань продуктів - це таки дофіга...

чи у вас на полиці 50 найменувань товарів... чи 406... велика різниця з логістикою...

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. mypucm

які будуть ваші пропозиції нащот війни? :scratch_one-s_head:

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не знаю, чи закінчиться у наступному році, але маю надію, що саме так воно й буде.

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

З промахами влади треба розбиратись після війни, а не зараз. Зараз треба повиловлювати порохоботів та відправити їх рити окопи.
    Треба виловити і того Дроздова, щоб показати, для чого армія наша і авіація використовує дороги.
    А декого відправити на Чонгар, щоб підірвалися на ще не розмінованому полі. А когось відправити на турецькому літаку з вагнерівцями, які його захоплять, а порохоботів викинуть за борт.

Що за народ, який сам себе звойовує? Що за зомбі, яких лиш кілька відсотків, але вони борються проти 92% людей, які повністю, або частково підтримують владу?!?

10. Silver bullet

:facepalm: Мих як завжди: візьме вкид, а там якась брехня - в назві одне, в картинці друге.
    Мих, знаєте пословицю ДУРНЕ САЛО БЕЗ ХЛІБА? Так оце про вас.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дивно, що ви, взявши мій пост, не поскаржилися на погоду.
    Захищайте керівника президента Зеленського.

Я, як Порохобот, не пригадую хто був завгоспом у Пороха.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та я зрозумів. Раціон стандартів НАТО для військових для вас - це фігня. :)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вкрасти 7,5 мільярдів з харчів для військових - то не промах, пані. То звичайне нагле злодійство.

А ось тут я вас не зрозумів. Чому ви не слухаєте те, що каже Зеленський?
    Навіщо копати окопи для шашликів? "Росіянє - тоже люді", нє?

14. mypucm

солдати НАТО живуть у казармах...
    вони приносять список у 406 продуктів у найближчий гіпермаркет... і там усе є...

у нас зараз - зовсім інша ситуація із логістикою...

Останнє редагування: 17 лис 2023
  15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

війна з кацапами не закінчиться НІКОЛИ. Зарубіть собі це на носі.
    Ще не було в історії України такого покоління людей, яке б з цими уєбанами не пролило своєї крові.
    Так що не тіште себе ілюзіями

16. mypucm

"два-три тижні..."
    - та він про Київську область казав...

:scratch_one-s_head:

17. mypucm

18. Silver bullet

Cisco відправила Укренерго модифіковані версії мережевих комутаторів серії Industrial Ethernet 5000 після стрес-тестування обладнання у своїй лабораторії в Техасі. За даними ЗМІ, вартість створення та імпорту обладнання становила близько 1 млн. доларів, але Cisco доставила його безкоштовно.

Нагадаємо, російські кібератаки не призвели до відключення автоматичних систем на підстанціях Укренерго, яке б призвело до обмеження енергоживлення. Зрештою росія майже відмовилася від цього інструменту як неефективного – жодна з кібератак на інфраструктуру компанії не досягла успіху. Про це розповів член правління НЕК «Укренерго» ІТ-директор компанії Сергій Галаган.

19. mypucm

мені неясно - які кібератаки... відомчі мережі мають бути фізично окремо від інтернету

20. Silver bullet

мережі не тільки ж інтернетні.

а де твій аватар? :)