річниця звільнення Херсону від рашистів... скільки людей загинуло від обстрілів після деокупації... https://ria-m.tv/ua/news/334885/ric...kilkoh_rosiyani_vbili_pislya_deokupatsii.html
Так Зелупі не треба було розмінувати Чонгар, та здавати Південь. Тоді й обстрілів набагато менше було би.
Турист поставив "інформативно" на мій пост. Ні, туристе, то було не інформативно. Інформативно зараз: від Харкова до кордону з рашкою 40 кілометрів. Однак, Харків обстрілюється набагато менше, аніж Херсон, від якого до Чонгару 163 кілометри. Бо вже на 40 кілометрів (насправді- більше, бо ніхто не буде тримати засоби ураження "впритул") артилерія не дістає, а треба щось далекобійне, ракетне.
ви шо, з іншої планети ? рашисти - за кілька кілометрів від Херсону - через річку Дніпро, чи думаєте, там одна піхота з автоматами?
У вас зовсім погано з розумінням української?Зрозуміти, що якщо би Зелупа не розмінував Чонгар та не здав південь, то кацапи знаходилися би за 163 кілометри- ніяк?
Турист, це лікбез для тебе: https://www.facebook.com/1000169674...5d6Q2P9KLBVYnqpxPDFiP2PwkH4uoeyysGjiN6nW3Zyl/ Скільки ми сплачуємо податків? Юля
повторюю десятий раз... я за збільшення оподаткування НАДПРИБУТКІВ... десять тисяч на місяць залиште собі без оподаткування, і спіть спокійно...
Як то залишити без оподаткування? Хочете, щоб мене штрафанули? У нас мала зарплата оподатковується більше, ніж на половину. Куди ви хочете збільшити оподаткування? Зі 100 000 грн. на руки отримаєте 40 000 грн. А 60 000 грн. - державі. Куди далі?
я не знаю... я з іншої планети... працюю в тіні за малі гроші податкової не бачив вже років 20... --------------------------------------------------- а як Порошенко чесно заробив 35 мільярдів гривень при такій системі ?
ну от бачте... буде складно - звертайтеся до нього за порадою він працював краще за вас у 35.000 разів
наша громада... пішов другий рік розмінування... сапери надибали купу снарядів біля зрошувального каналу ------------------------------------------ ‼️На Миколаївщині триває процес розмінування. Засміченими залишаються деокуповані території та зони ведення активних бойових дій. Ризик натрапити на боєприпаси в цих районах надвисокий. Одним з таких місць є Снігурівська територіальна громада, замінована різними видами боєприпасів. ♦️Вчора піротехнічні розрахунки працювали на відкритих територіях громади та перевезли у спеціально відведене місце артилерійські снаряди, виявлені у зрошувальному каналі. Також фахівці ДСНС вдосконалювали навички роботи з роботизованим комплексом DIGITAL VANGUARD–S, який нещодавно отримали миколаївські піротехніки завдяки підтримці Уряду Канади. ♦️Загалом, станом на 11 листопада, відпрацьовано 8808 повідомлень та вилучено 21178 боєприпасів. Протягом доби вилучено 67 боєприпасів та їх залишків. View: https://www.youtube.com/watch?v=XQAouCWDKX0
В Україні заговорили про скасування системи харчування ЗСУ за стандартами НАТО: ініціативу оголосли в МОУ — УНІАН (unian.ua) Зверніть увагу, МО - Умєров - татарин, ресурсне забезпечення армії - Арсен Жумаділов. Сирський - уродженець росії, президент - єврей, колишній МО - Рєзніков - єврей. А де українці?
"В Збройних Силах збільшено раціон харчування з 32 позицій до 406. Зокрема додано свіжі овочі та фрукти, та такі позиції як кава", — звітували в МОУ про реформу. ---------------- Миху, ви скільки найменувань продуктів знаєте?