Війна-4

Discussion in 'Війна' started by Ворон, Feb 15, 2017.

1. Good man

Good man Обычный человек

Я бы к авторам ещё добавил Урсулу фон дер Ляйен.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Цензор.НЕТ

New York Times виклала у вільний доступ фільм про звірства псковських десантників в Бучі

Газета New York Times опублікувала розслідування про те, як ідентифікувала групу псковських десантників, що навесні чинили воєнні злочини в окупованій Бучі.

Розслідування опубліковано в YouTube.

Журналісти показали, як ідентифікували десятки російських бійців 234-го десантно-штурмового полку з Пскова, проаналізувавши записи телефонних розмов, документи, інтерв'ю і тисячі годин відео.
    Розслідування вийшло англійською мовою. Його можна переглянути з українськими субтитрами - для цього потрібно в налаштуваннях включити субтитри з автоматичним перекладом з англійської на українську мову.

Детальніше про саме розслідування читайте тут.

Підтримати| Telegram| Facebook | Twitter

3. Gyppsy

Командири з "Азовсталі" у Туреччині чекають прибуття своїх сімей на Новий Рік, - посол Боднар

Визволені із російського полону командири оборони "Азовсталі" перебувають у Туреччині у зручних, комфортних умовах і чекають прибуття своїх сімей на Новий Рік.

За словами дипломата, військові забезпечені медикаментами, харчуванням і спортивними тренажерами. Загалом їхній стан покращився, додав він.

"Що, звичайно, обмежено – це пересування і вільний доступ до комунікацій із зовнішнім світом. Це насамперед пов'язано із питаннями безпеки, оскільки є інформація про загрозу їх фізичного знищення. І друге – це умови подальших обмінів, оскільки багато наших героїв перебувають надалі у російських застінках, і нам потрібно проводити роботу з їх звільнення", – пояснив Боднар.

Також український посол у Туреччині висловив сподівання, що буде час, аби захисники "Азовсталі" з'явилися публічно і продемонстрували відмінність між тим, як вони виглядали, коли були визволені з полону, і сьогодні.

Цензор.НЕТ

Підтримати| Telegram| Facebook | Twitter

4. Good man

Good man Обычный человек

Почему Турция их не отпускает? Почему об этом ни слова не сказано? Где работа МИДа Украины?

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Çok ilginç

6. Gyppsy

Шо?

7. medwedo berlogsoni

8. Gyppsy

9. medwedo berlogsoni

Обсольутно.

10. Gyppsy

Для чого мені турецька мова?о_О

11. medwedo berlogsoni

Не знаю, що Вам буде більше до вподоби:
    "І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь"
    Чи

12. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, не знаю наскільки особисто Вам допомогла Ваша турецька в Туреччині, але я там обходжуся мовою і діалектом
    /Блін, у мене вже дежавю. То вже говорили колись.../

13. medwedo berlogsoni

У Вас бракує уяви.

Last edited: Dec 24, 2022
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Тема не дуже має відношення до війни, але дуже важлива щоб і не зійти з розуму, раз війна...
    Я вважаю, всім людям дуже корисно мати хобі, особливо немолодим... а хобі, яке умовно кажучи, нарощує в голові об'єм знань - в будь-якому віці корисно. Бо "шестерьонки" ржавіти починають змолоду. Вже після 60 грозить людині деменція, Альцгеймера, усякі астенічні синдроми - таке треба оддаляти силою волі, рухливістю і силою розуму.
    Я сказала "вважаю"...а модальність почує навіть не чутке вухо. Кожен має право на свою думку, і свої особисті помилки. Комусь на дивані з телефоном краще за все, і набагато він не претендує.

Last edited: Dec 24, 2022
  15. Gyppsy

@medwedo berlogsoni, а чо Вас так від Ваєнгового Соломона ковбасить? :)))

16. Silver bullet

Число погибших в результате массированного обстрела войсками РФ центра Херсона в субботу утром, 24 декабря, возросло до восьми. В Офисе президента говорят о 58 раненых, 18 из которых находятся в тяжелом состоянии.

Оккупанты атаковали город около 11:00 в субботу, 24 декабря. Они обстреляли жилой район Херсона из реактивных систем залпового огня Град — загорелись шесть легковых автомобилей.

17. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

18. Silver bullet

@mypucm, цікавий ролик) Дивлюсь і думаю:
    "если ты полюбишь север - не разлюбишь никогда". Еге ж..
    Скільки на тій півночі таборів, скільки поселень для невинних, які в гробу бачили ті хуртовини, вічні сніга, льди та морози, піврічну зиму, цингу також.
    А північне сяйво - це дійсно грандіозне явище. Крутіше - тільки міражі в пустелі)

19. medwedo berlogsoni

Зовсім не ковбасить. Я його жодного разу не слухав. Просто Ви у мене інколи асоціюєтеся з тією Ваєнкою. Ви мені разів кілька радили її слухати.

20. Gyppsy

Не треба Вам Соломона слухати.

а де твій аватар? :)