подача? Дещо зрозуміла:коли ти жінка - то обов'язана гладити всіх по вовні, а не проти) Та і нічого чоловікам конкуренцію робити.
Правда, ваша Яніна Соколова, улюблена, і матюкається файно, і таку "подачу" з усмішкою іноді дає, що ховайся) Отакий ви несправедливий, @Gyppsy.
то ви українську Мосійчук ототожнюєте із Скабєєвою. А я вас підколюю, про всяк випадок) Може і я тут неделікатно одписуюсь. І мене треба повчити делікатності подачі...
Утюг с интеллектуальной подачей пара. Недостатки: гладит плохо. Достоинства: злобно шипит цитатами Гегеля.
Свіжа версія від Іларіонова-Піонтковського (див. їхню розмову з Фейгіним на Ютубі): Захід притримує постачання зброї, яка б дозволила Україні завдати швидкої та нищівної поразки РФ, оскільки боїться краху путінського режиму та дестабілізації Мордора. Начебто московським елітам запропоновано вивести війська з території України (після чого Україна буде прийнята до НАТО) в обмін на збереження режиму (з Путіним чи без), що дозволить їм, зокрема, посилати всіх нафіг із вимогами репарацій та видачі військових злочинців. І найближчими тижнями ми побачимо рішення дилеми: чи москалі самі підуть, чи отримають остаточно-разгромної пі*ди. Не перемикаємось).
І я знаю. Порошенко відкрив сільську дорогу | Після відкриття дорожніх знаків Порошенко вирішив підняти планку і поїхав відкривати сільську дорогу в глушині Миколаївської області. Покатався за... | By УНІАН | Facebook З коментів УНІАН 27 август 2018 г. · Подписаться Після відкриття дорожніх знаків Порошенко вирішив підняти планку і поїхав відкривати сільську дорогу в глушині Миколаївської області. Покатався за кермом, розповів про те, що дороги повинні відкриватися не під приїзд президента. Питав, чи відчувають люди зміни, які відбуваються ... Загалом, без коментарів Меньше Комментарии Посмотреть предыдущие комментарии (50) Сначала старые Victor Uhriumov Пусть гандон проедет по направлению Кривой Рог - Николаев хуйло виницкое Ненавижу тварь
Є там своєрідні ультиматуми путінархам, що або ти виводиш війська з України, або ми постачаємо Україні потужнішу зброю і їх все одно винесуть вперед ногами.
Складно сказати, але, багатоо хто зацікавлений у перемозі України, вона заключається у відновленні її територіальної цілісвності, варіант маргоші симонян оставить россии хоть что то (Крим) не пройде.
Бачу, що не лише "Зеленський домовився з Прігожіним, щоб під Бахмутом кілька годин не стріляли, поки він за планом Вашінгтона відвідає це місто" (так стверджують порохоботи), але й Залужний із Путіним - щоб до Різдва була кругла цифра укокошених рашистських жмуриків.