Бутусову ноль дописати як два пальці об асфальт . Волонтери нулями не переймаються https://www.google.com/search?q=вартість+тепловізійного+прицілу&oq=вартість+тепловізійного+прицілу&aqs=chrome..69i57j33i160l2.46997j0j16&client=ms-android-oppo-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Милых немецких старушек американцы привезли в бывший концлагерь, чтобы те увидели, что творил режим, старушки посмотрели и сказали: вы это нарочно к нашему приезду всё устроили, на самом деле быть такого не могло. Но в головах у немцев тогда произошло главное: возник ужас перед милитаризмом, перед имперскими проектами. Эти проекты у них ассоциировались с чем-то кошмарным, с разрушением жизни. И демократическое устройство ФРГ уже через несколько лет стало прочным и устойчивым, потому что дало людям то, чего люди хотели. А раскаяние пришло позже, к следующим поколениям. Перспективы, что кто-то извне навяжет России нормальные правила жизни практически нет, да и желающих рискнуть как-то не видно. И это еще уменьшает шансы каких-то благих вариантов. Но главное — Германия была гораздо более готовой стать другой. И, между прочим, Япония тоже. А вот когда американцы пришли в Ирак и пытались там навязать демократию, из этого мало что вышло. .......................................... Знаете, лет тридцать назад я надеялся, что России, раз уж она осталась одна, без остальных союзных республик, все-таки не останется другого пути, кроме как превращаться в национальное государство. Оказалось, что РФ, уяснив, что остальные отпали, просто захотела их вернуть. Самое печальное, что большинство россиян ждут именно этого.
Ой, йой. У Шеліна майбутнє Росії виглядає взагалі безпросвітним... Але що поробиш, хоч яким не будеш оптимістом, але гарного мало. Світ переживає епоху стрімких змін, їх темп небувало швидкий. А в Росії чітко прокреслено рух назад та прагнення нічого не змінювати по суті у державотворенні з часів Івана ІІІ. Це означає загальмований розвиток, експлуатація народу і природи і неухильне хоч і повільне сповзання, що перебивається різкими провалами при війнах. Тому що саме війна є єдиним сенсом існування Росії та її головною і єдиною державотворчою ідеєю. Є такий Пастухов, що сказав : "сенс цієї війни - війна" І майже буквально те саме пише і Шелін: Государственная машина говорила своим подданным: я беру на себя обязанность побеждать и завоевывать, вот моя миссия. Завойовувати, вбивати та підкоряти - це і є єдиний сенс існування цієї держави з часів її заснування. Не розбивши таке агресивне створіння вщент, ми далі можемо тільки і робити, що працювати на оборону(
Я Бутусова не переносю. Може Нестора він побив і правильно, але він іноді каже те, що насторожує...Десь правда, десь брехня... І ще чула як один чоловік сказав, що як тільки Бутусова одлучили від таємниці ЗСУ, так і почався Харківський наступ.
Багато тріплеться язиком, аби бути на виду. І не все, про що тріплеться- то правда. Десь його "умозаключєнія"...А він не надто розумний. Березовець, наприклад, той хоч і порохобот, але розумний. Я його з задоволенням слухаю.
Журналісти всі одинакові. Якщо і нагло не брешуть, то не говорять всієї правди з умислом і на догоду певним партіям.
Це треба ж їх прізвища тримати в пам'яті... Я ж на форумі не на роботі)). Сходу можу назвати Наталку Мосійчук, Деніса Казанського і Пітера Залмаєва.. Потім того, хто на ICTV останній час перед війною вів Свободу слова.
Неприпустимо позбавляти родини загиблих в бою військових допомоги Родини загиблих в бою не отримують виплати за загибель через те, що вважаються зниклими без вісті, а зарплату бійців не отримують, бо причини зникнення не встановлені, хоча є відео бою. Після оприлюднення відео кривавої атаки бійців 56-і бригади на Піски 5 вересня, до мене звернулась Тетяна Липитенко - мама одного з бійців, 27-річного Михайла Липитенка, розвідника бригади, мужнього та досвідченого воїна. Вона попрохала втрутитись у бюрократичну розбірку. Бійці, які не повернулись з тієї атаки, і чиї тіла не були евакуйовані, визнані зниклими без вісті. Родини з дітьми не отримують гроші - бо зниклий без вісті значить, на бюрократичній мові, прирівнюється, фактично, до самовільного залишення частини. І ні грошей за загиблих ні заплату за живих родини не мають. Вважаю за необхідне, щоб Міноборони та ЗСУ навели лад у роботі з родинами зниклих бійців. Їм потрібна увага та потрібно визначити особливий статус - «зник без вісті при виконанні бойового завдання через неможливість евакуації», щоб усі виплати зберігались. Бо не можна ставитись до воїна як до самовільно залишивших частину. Це має означати, що воїн вирушив на бойове завдання, і відповідальність за її повернення на його командирах, він залишається на завданні, якщо не визнано інше. І усе, що має належати бійцю та його родині має видаватись. Через певний час, наприклад 6 місяців, якщо даних про перебування нема, командування має ухвалити рішення про статус бійця - чи вважати його загиблим. А поки такого рішення нема - родина має отримувати кошти. Прошу народних депутатів розглянути питання та визначити ці процедури у законному порядку. Бо рахунок зниклих йде на тисячі. Слава українським воїнам, які йдуть у бій за свій народ, ми мусимо зробити усе належне для їхніх родин, неприпустимо позбавляти родини допомоги взагалі. Юрій Бутусов Підтримати| Telegram| Facebook | Twitter
Нагадав фразу із "Трьох мушкетерів", висловлювання одного мушкетера "Я дерусь, потому что дерусь", подібна суть і російських війн. Імперіалізм вважаю вчорашнім днем, Англія, свого часу завоювала чи не пів світу, але зараз про "іссконно-англійскую Індію" за яку дєди ваєвалє ні слова, без війн англійська мова вважається міжнародною, а британський фунт одна із найцінніших валют, Південна Корея ітак "Азійський тигр", дбає про свій розвиток, а не війну, визволення і приєднання Північної Кореї, та і ми, стоїть завдання кордони 1991 виходом зі совка, не УНР і Перемишль, Брест, Гродно, Краснодар...
Москаля Миха сразу видно. Любой украинский патриот знает, это гениальная идея - строить дороги за полгода до войны, зная о её начале, а не тратить деньги на оружие. Прорывная мысль, которая надолго опередила своё время. Только москали ставят это Зеленскому в упрёк. Забанить за кремлёвскую пропаганду!!!1111
Ну просвітіть, знавець) Я не знаю за нею перебігання з одного табору в інший.Вона українська патріотка, вона знала про Порошенко неприємні факти ще до Зеленського. Її порохоботи з'їли б без солі. Їй і погрози з вбивстом пишуть. А ви чого?
та ви шо? Я навіть не можу представити, про що ви...Де і коли? Розумна чемна жінка нагадує тупу провінційну дуру і брехуху Скабєєву?Пропагандоншу агресивної людоненависницької пропаганди?