так чого ця війна в тому числі? Щоб нам було гірше, ніж їм - і не хотілось свободи та демократії. Давно пора, е...а мать, Умом Россию понимать! /Губерман/ Зараз треба використати нагоду капітальної поразки цього реультату дарвинівського нештучного і штучного відбору, забрати ядерну зброю, якою вона стільки років успішно лякала Захід.Обов'язково, бо цій пісні не буде кінця і, живучи поряд, треба бути озброєним до зубів, і робити те, що вона все життя робить - ракети.Замість того, щоб робити краще життя своїх людей.. Ще б заборонити виїжджати росіянам з Росії, крім дипломатичного корпусу, ніде їх не приймати в цивілізовані країни, навіть якщо вони стали громадянами Африки, і з неї лізуть жити та вчитись в Європу. Хай живуть і піднімають свою країну, вигрібають гівно, ставлять унітази в ведмежих кутах, проводять воду та газ в села, стиралки ставлять, гасять свої жахливі пожежи і садять дерева..Працюють взагалі. Ще б заборонити дешевий алкоголь заради перевиховання...ну це вже опционально)
Щось дивне діється на шоу Скабєєвої. Прийшов такий собі давній генерал з Генштабу російського (Ходарьонок) і став казати, що армія України навчена краще, досвід має кращий, а про зброю нічого і казати. І з цією ситуацією треба щось робити (бо так можна залишитись без армії взагалі. Навіть такої, що воює погано і приїхали на танках, що стріляють та їздять погано - це я вже від себе). Про що це говорить? Він же не сам отак вийшов і почав таку "єрєсь" мочити? Може там генералітет його послав, бо потроху треба вилазити з цієї каші.
Може таки починаються потрібні процеси в цій грьобаній мацкві? Може війни на виснаження не буде? Я все придивляюся до запоребрика: коли ці дикуни усмідомлять, що з кожним днем репарації будуть дорожчі, а список для Гааги все довшим.. Вони будуть торгуватися за тих полуживих маріупільців, за ще щось, але далекобійна зброя неуклінно йде до нас і всі торги - поза нашими всіма кордонами. Без Путіна, якого чи в бункері заварять, чи на пенсію відправлять на засіданні Госдури - треба буде на нього одного скинути всю провину перед Україною - росіяни будуть дуже покладисті, бо капець підкрався.
НІ-КО-ЛИ Кацапи сподіваються, що вони як завжди пропетляють і нічого нікому платити не будуть. Бо за свою історію ще не було такого, щоб кацапи платили репарації, навіть коли вони розв'язували війни і вигрібали за них (як у випадку з японцями в 1905, наприклад, або з поляками в 1920-х). От вони й думають, що їх знову пронесе. А ПАЧІМУ ЕТА МИ ДАЛЖНИ ПЛАТІТЬ? МИ ЖЕ ВЄЛІКІЄ. А ВЄЛІКІМ ПЛАТІТЬ НІ ПАЛОЖЕНО. А ТО МОЖЕМ ПАВТАРІТЬ. Ну а про Гаагу я взагалі мовчу. Стільки людей, як знищили кацапи, не знищив ще ніхто. І всім все зійшло з рук. І навіть питання це не піднімалося жодного разу ніде на міжнародних рівнях.
С Гаагой после решения США в отношении судебных решений в адрес американских военных возникнут большие сложности.
Може і збиття МН17 теж зійде з рук, бо до кінця 2022 знов перенесли рішення суду. Обвинувачують не рф, а приватних осіб. Суд людський брехливий, продажний і без наслідків для нащадків. Одна надія на Бога, що расеї буде добрий гаплик врешті, за її безчинства, бо її кат вже мастить для неї петлю милом, бо чаша гніва Його переповнюється від страждань, а каяття вони не визнають.
Можлива зміна риторики. Про війну вже говорили, що за 3 дні у Києві. Не виходить, по-іншому колись говорили та мали інші погляди, той же салавйофф-разбойнік. Інша річ, нема у них стільки ресурсів та не вміють так працювати, як німці, які ще платять компенсації.
А на маєш... Терорист Стрєлков-Гіркін визнав, що "Азов" виконав своє завдання на 100% УНИАН. Новини дивитись онлайн
Я не знала цих віршів Євтушенко.. ТАНКИ ИДУТ ПО ПРАГЕ Танки идут по Праге в закатной крови рассвета. Танки идут по правде, которая не газета. Танки идут по соблазнам жить не во власти штампов. Танки идут по солдатам, сидящим внутри этих танков. Боже мой, как это гнусно! Боже — какое паденье! Танки по Яну Гусу. Пушкину и Петефи. Страх — это хамства основа. Охотнорядские хари, вы — это помесь Ноздрева и человека в футляре. Совесть и честь вы попрали. Чудищем едет брюхастым в танках-футлярах по Праге страх, бронированный хамством. Что разбираться в мотивах моторизованной плетки? Чуешь, наивный Манилов, хватку Ноздрева на глотке? Танки идут по склепам, по тем, что еще не родились. Четки чиновничьих скрепок в гусеницы превратились. Разве я враг России? Разве я не счастливым в танки другие, родные, тыкался носом сопливым? Чем же мне жить, как прежде, если, как будто рубанки, танки идут по надежде, что это — родные танки? Прежде чем я подохну, как — мне не важно — прозван, я обращаюсь к потомку только с единственной просьбой. Пусть надо мной — без рыданий просто напишут, по правде: «Русский писатель. Раздавлен русскими танками в Праге». 23 августа 1968
Верещук зустрілась з рідними полонених морпіхів з «Азовсталі» «Ми боротимемося за повернення кожного нашого військового» «Сьогодні у Будинку офіцерів зустрічалися з рідними полонених морпіхів із 36-ї бригади. У цей непростий та тривожний час щира розмова між владою та рідними військових особливо важлива. Тримаємося разом, зберігаємо спокій, підтримуємо один одного. Ми боротимемося за повернення кожного нашого військового!», — зазначила міністерка
Почему на встречу не пришёл Арестович? Он официальное лицо и об Азовстали и переговорном процессе давал информации больше всех.
Захисники Маріуполя вийшли на зв'язок із своїми сім'ями Українські воїни, які вийшли з металургійного заводу «Азовсталь», утримуються Росією в «задовільних» умовах. Про це повідомила Guardian дружина Дениса Прокопенка. Командир батальйону «Азов» Денис Прокопенко зміг коротко зателефонувати своїй дружині Катерині, яка повідомила, що їй також сказав, що полонені не зазнавали насильства. Чи зміг Прокопенко вільно говорити під час розмови, не зрозуміло.
Откровенная ложь, ни в одном прогнозе такого не видел. А вот несколько заявлений о трибунале уже читал. Никто трибунал не создаёт для обмена.