"Росіяни не можуть контролювати Чорне море", - сказав MO Британії Бен Уоллес в інтерв'ю Sky news. "Це вже не їхнє".
Я поясню. Такі самі "тупо" стоять і після усіх моїх постів. Це жиденятко так "воює" з свого бздючого дивану.))
Розбушувались рашисти і Львів потерпів неменше інших міст, зовсім нема тилових чи дуже безпечніших регіонів, хіба що тут не стріляють із систем залпового вогню і артилерії.
далеко ж тягнути, та ще шторм як завжди)) Після попадання ракети вони стають невпевненими). Дуже гарна пішла традиція від того погранця, я вважаю. Треба побільше до параду їхніх корит перекоцати. Ото буде свято на Червоній площі "со сльозами на глазах")
чекаю на 9-10 травня...щось таки буде важливе. Мене Піонтковський, зараза, заінтригував). Я йому вірю, та і без нього, просто логічно: нах раші до останнього солдата, до повної ганьби і розпаду битися? Якщо пуйло вже до такого з'їхав, то там же ж повно народу, якому таке не треба?
Є різні версії, ймовірно все буде, як і до того, пройде дєдоваєвательний шабаш, потріпаються салавйофф-разбойнік і скабєюшка і робітничо-селянська армія далі у бій за дєдафф і за путінархів, чув від деяких американських сенаторів, після великих втрат рашистів, путлер 9 травня може оголосити перемогу, виконану місію і виведення армії з України, є версія, що фюрер ІІІ Риму путлер оголосить війну Україні і що це міняє, зараз не повноцінний напад із залученням всіх родів військ? У нас може бути у багатьох містах посилена комендантська година із вечора 8 травня до ранку 10 травня.
Я ні разу не військовий, але от подумав - поки той адмірал ще близько, то пасувало би ще однією ракетою його трахнути )))
ну да. А вот ты нацист. И очень прикольно наблюдать ваше полное единство с гудманом. Правильно сказали о вас что сейчас предатели украины будут рядиться в укрпатриотов . Вот только печенье и варенье спрятать не удастся
Щенок, ты со мной боишься даже в дискуссию вступать, чтобы я снова не выставил тебя интеллектуальным ничтожеством. Так что сиди на попе ровно и не вякай в мой адрес. Пшёл обратно в свою палату.