Війна-4

Discussion in 'Війна' started by Ворон, Feb 15, 2017.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мабуть, це чумка так на них діє.

• Тупо Тупо x 1
  2. Good man

Good man Обычный человек

Свет ерунда. Они сами живы-здоровы?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

"Росіяни не можуть контролювати Чорне море", - сказав MO Британії Бен Уоллес в інтерв'ю Sky news. "Це вже не їхнє".

• Тупо Тупо x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мих, може ти мені поясниш?
    Що то за " Тупо" стоїть під твоєю новиною?

5. MayorMayor

Я поясню. Такі самі "тупо" стоять і після усіх моїх постів. Це жиденятко так "воює" з свого бздючого дивану.))

• Тупо Тупо x 1
  6. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Жиденятко не любит дураков и нацистов

• Тупо Тупо x 1
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Розбушувались рашисти і Львів потерпів неменше інших міст, зовсім нема тилових чи дуже безпечніших регіонів, хіба що тут не стріляють із систем залпового вогню і артилерії.

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Бінго!ще один російський корабель пішов по заданому курсу)

• Подобається Подобається x 1
  9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Мусет він ще не на дні :scratch_one-s_head:

10. Silver bullet

Ще йде? Як вас треба розуміти?)

11. Gyppsy

Крейсер поки що на плаву. Можливо, що його відволочать в порт.
    / Чув таке по радіо/

12. Silver bullet

далеко ж тягнути, та ще шторм як завжди)) Після попадання ракети вони стають невпевненими). Дуже гарна пішла традиція від того погранця, я вважаю.
    Треба побільше до параду їхніх корит перекоцати. Ото буде свято на Червоній площі "со сльозами на глазах")

13. Silver bullet

чекаю на 9-10 травня...щось таки буде важливе. Мене Піонтковський, зараза, заінтригував). Я йому вірю, та і без нього, просто логічно: нах раші до останнього солдата, до повної ганьби і розпаду битися? Якщо пуйло вже до такого з'їхав, то там же ж повно народу, якому таке не треба?

14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є різні версії, ймовірно все буде, як і до того, пройде дєдоваєвательний шабаш, потріпаються салавйофф-разбойнік і скабєюшка і робітничо-селянська армія далі у бій за дєдафф і за путінархів, чув від деяких американських сенаторів, після великих втрат рашистів, путлер 9 травня може оголосити перемогу, виконану місію і виведення армії з України, є версія, що фюрер ІІІ Риму путлер оголосить війну Україні і що це міняє, зараз не повноцінний напад із залученням всіх родів військ? У нас може бути у багатьох містах посилена комендантська година із вечора 8 травня до ранку 10 травня.

15. MayorMayor

Це не крейсер, це фрегат.Ночви менше крейсера.

• Тупо Тупо x 1
  16. Gyppsy

Я ні разу не військовий, але от подумав - поки той адмірал ще близько, то пасувало би ще однією ракетою його трахнути )))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Між іншим, євреї - одні з найбільших націоналістів у світі.

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

upload_2022-5-7_13-48-33.png

Ось і нафта Бєні пішла у продаж.

• Тупо Тупо x 1
  19. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

ну да. А вот ты нацист. И очень прикольно наблюдать ваше полное единство с гудманом. Правильно сказали о вас что сейчас предатели украины будут рядиться в укрпатриотов . Вот только печенье и варенье спрятать не удастся

• Тупо Тупо x 2
  20. Good man

Good man Обычный человек

Щенок, ты со мной боишься даже в дискуссию вступать, чтобы я снова не выставил тебя интеллектуальным ничтожеством. Так что сиди на попе ровно и не вякай в мой адрес. Пшёл обратно в свою палату.

а де твій аватар? :)