та ще встигне. Цікаво було б узнати, чого він вважає, що зарано завітав. Невже серйозно вважає, що РФ переможе - тоді можна заходити і посвяткувати, і порадіти? Я в ахуї. Як може промити московська пропаганда мізкі, це просто щось неймовірне..Подивилась: от він лікар в Луганську. Погано жив в українському Луганську? До речі Луганська область завжди була дотаційною в Україні.Невже краще стало в Луганську після того як там стали жити і воювати такі як Гіві і Моторола, як прийшла російська техніка і російські рублі? А Україна стала гавкати на ведмедя, щоб він не ліз далі, і це ж погано, треба щоб всюди було ОРДЛО і керували малограмотні бандити.
Цей чирій рано чи пізно мав або прорватись, або заразити все довкола. Він луснув. Значить організм вилікувати ще можливо.
Там вище тіло пробелькотіло щось про "ведмедя". Так ось. У 19 сторіччі "рускій мєдвєдь" це була образа. Достатньо почитати європейські газети того часу. А потім кацапи гордо підібрали цей вираз собі на прапор. Думаю, що нинішні образливі вирази типу "кпцапогандонів" або "свинособак" вони згодом теж підберуть. І років через 20 на вигук одного на Червоній площі "кацапські пі@араси" тисячі кацапів відгукнуться "воістину".
Какую цену за свой выбор заплатил ты? Какой результат войны прогнозируешь? Не "хотелось бы", а именно прогноз. И почему именно такой, а не другой. Побольше фактов, поменьше эмоций.
«Нас кинули на м’ясо! Наказ — йти в рукопашку на танки». Скандал у 79-й бригаді, військові з Вінниці просять допомоги - 20 хвилин
Я не думаю за вінницьку тероборону. Я трохи ЗНАЮ за тероборону, в якій знаходиться мій племінник. Мало того, що він купляв все, крім автомата - від шкарпеток і до каски, то їх ще й ганяють з місця на місце. Тільки окопаються - знімають і перекидають. Це вони на сході, майже на передку.
Нє. Племінник півтори місяці був в ТРО в райцентрі на західній Україні. До речі, за свої купляли навіть лопати і аптечки.
Ну якщо нє, то на які думки Вас наштовхує той факт, що у військових ДШБр немає ні зброї, ні ножів, ні броні, ні обвісу, ні снаряги... Рукавиць тактичних з наколінниками нема... Окулярів, аптечок і інших ніштяків, якими обвішані наші бійці. Шевронів антиросійських, патріотичних і гуморних...
Я не гадалка. Я дивлюся і слухаю по факту. А поки що факти наштовхують на те, що командирам цих бійців у відео по барабану життя підлеглих. Як буде якась інфа з боку командирів - почитаю.
Це говорить пре те, що Ви не знаєте про сучасну армію нічого. Їх роззброїли. І зігнали, щоби записати це відео. Чия це робота, як гадаєте?
Я читав, що це полонені. Але я поки що не зустрічав відповіді їхніх командирів. А якщо Ви, @VasMT, знаєте про сучасну армію все - то поділіться. А Ви про наколінники питаєтеся.