тільки-но зібрався спати... з десяток вибухів десь сталося , чи пострілів... аж шибки захиталися тривогу оголосили... всім в укриття
На 18-ий день війни Ізраїль офіційно засудив напад Росії на Україну — tsn.ua Туго доходить, як до рабіновича.
Вот что пишут наши сми. Аналитика Эксперт: "Россия провалила войну с Украиной и опоздала с мобилизацией"
Чув від жителів Рівненської і Волинської областей, а саме, Сарни, Заболоття, скупчення військ ( видно білоруських ) помічено недалеко від українського кордону, для наступальних дій тільки не вистарчає наказу. А використання військових аеродромів - Білорусь та окупований Крим.
Посмотрел юлию латынину. View: https://youtu.be/ugNCvqXlkU4 Во многом. С ней согласен. В рф грядут времена, когда живые позавидуют мертвым
Так вьі ее в кнессет вьіберите, если с ней согласньі), а то на том собрании уже вообще нет умньіх женщин(( или мужчин?)). Будет у вас своя Фарионша) Вот и будете слушать)
Попало в око Олександр Ільчишин 16 березня о 00:05 · Аналогічне накипіло... На кожному кроці 'руцкій язік'(показово та принципово),в центрі міста купа автівок на 'центральних номерах'...за кермом яких червонощокі двометрові бугаї,в дворі немає де припаркуватися по тій же причині. Декілька днів тому особисто був свідком як наші вельмишановні 'вимушено переселені' домовлялися по телефону про зустріч в центрі міста 'возлє каковата сідящєва х..я',це про пам'ятник Шевченку!!! Ок,є жінки,є маленькі діти,котрих оті бугаї привезли в моє рідне місто і чомусь не спішать зйобувати на свою 'малаю родіну',але це все в той момент,коли мої друзі і наші з вами земляки борються за їх рідні міста! Коли воно збирається зголоситися хоча б до ТРО,я вже мовчу про воєнкомат? Це дійсно з кожним днем все більше нагадує оті жарти про безпечне перечікування з шашликами на теренах західної України... П.С.людям кипить,чую про це кожен день і якщо місцева влада не візьме це питання під свій контроль то я впевнений,що ті всі 'бідолахи' скоро будуть пизджені як гниле відро. Слава Україні! зі Розповім історію. Це зі слів знайомої, я її кілька разів вже згадував на ЛФ. У неї сестра з чоловіком колись залишилися в ОРДЛО, тіпа "нам і так харашо - двє пєнсії, работа-дача...". А два їхніх сини тоді втекли в Харків, щоб не забрали в ополчєніє. Тепер ці хлопаки залишили Харків і приїхали до цьотки на Львівщину, думали відсидітися. Пішли на воєнкомат замельдуватися, а їм бац - і повістки в зуби, "завтра з речами". Відправили їх в Яворів, якраз за пару днів перед тим ракетним ударом. З хлопаками все норм, проходять курс молодого бійця. А от що думають їхні батьки в Алчевську - не знаю. Мораль - на кожну дзюрку є болт з лівою різьбою.
Олександр Аронець 2 год · Російський солдат здав українським бійцям танк за винагороду Кілька днів тому на телефон гарячої лінії зателефонував "Міша". Інформацію про нього передали до ГУР МО. Він під'їхав. З дрону переконалися, що він сам і це не засідка. Після цього спецназівці його затримали. З екіпажу танка залишився він один, решта втекла додому. Додому повернутися не міг, бо командир сказав, що розстріляє та спише на бойові втрати. Міша розповів, що їжі практично не залишилося, управління військами хаотично та практично відсутнє. Деморалізація колосальна. Наразі Міша отримав комфортні умови утримання. Він також отримає 10 тисяч доларів після завершення війни та можливість подати на громадянство". Русскій солдат, здавайся сам і з технікою!
Моцно Українські військові взяли в полон російського підполковника – начальника групи інформаційно-психологічної протидії — під час огляду на ньому виявили труси й шкарпетки з позначками "Збройні Сили України". Одразу після взяття підполковника Олександра Кошеля росіяни кинули значні сили на його визволення — він був на прямому зв’язку з командуючим 58 армії РФ генерал-лейтенантом Михайлом Зуськом, котрому доповідав щоденно https://t.me/aronets_live/1190
Росія «навітала» ракетами Байдена на $340 млн. 26 березня росія випустила рекордну кількість ракет: – 52 з кораблів ЧФ – щонайменше 18 – з білорусі. Так вони відреагували на візит американського президента Джозефа Байдена до Польщі. Кремлівські пропагандисти неймовірно раділи обстрілам Львова, вони це інтерпретували, як вітання Байдену. Загальна вартість цих вітань-ракет перевищує $340 млн. За підрахунками The Insider, загальна вартість цих ракет перевищує 340 млн доларів прямих виробничих витрат за цінами 2020 року, а з урахуванням логістики — до півмільярда доларів лише залпами з кораблів Чорноморського флоту. Оскільки долетіло лише 8, то можемо сказати Слава ППО України!
Ну щo, pociйcькa мaти, плaнувaлa 7 млн pублiв нaжити? А ocь нe булo твoгo вaньки cepeд мepтвиx, вiн дeзepтиp. Втiк. А ти — мaти вopoгa нapoду. - ЗСУ Герої !
Херня полная. То, что знаю от своих хороших знакомых. При заселении в квартиру во Львове хозяин квартиры потребовал регистрации в военкомате. Муж пошел. Стоял часа три, пока получил номерок, по которому он должен сдать документы и стать на воинский учёт. Номер что то в районе 6500. Сейчас проходят в районе 2000. Принимают человек по 150-200 в день. Таким образом, он попадет внутрь военкомата минимум через месяц. В тероборону записаться вообще нереально. Все местные туда ломанулись. А что- статус участника боевых действий, льготы, и всего напряга это раз в три дня на блок посту постоять. Так что не надо разгонять говно по трубам, особенно, если не в курсе.
Ги... Я теж трохи помурижився там пару днів. Люди стоять на комісію до обіда, потім закривають ВК, нікого не прийнявши, а за той час 3-4 рази розганяють натовп під рев повітряної тривоги. Сказав собі: йдіть ви в пі... , щоб я чекав на попадання ракети - треба буду, викличуть. 30 років непотрібний був, а тут гвалт! Біжи, рятуй! Не треба було Бога забувати і Бандеру за батька називати(, дразнити ведмедя( ... Ось і маєте... Кайтеся, бо ніщо випадково не трапляється( Чим гірше буде Україні, тим скоріше світ прийме антихриста, бо він і зробив багато, щоб так сталося... На то він і син диявола, бо не має каяття, а мета його - смерть людства через гріх((
Біля Гуляйполя, метрів 150 від дороги на Зелений Гай, вже днів з десять лежить два тіла руZких свинособак. Ніхто і гадки не має хто вони. І прибирати ніхто не збирається.
У мене був друг на тернопільщині, VasMG, у 2014 пішов прапорщиком в АТО, перевозити боеприпаси. Потім десь пропав... Викликали батька, шановного у всьому селі, у ВК і сказали, що його син втік до ДНР. Може й втік, може розірвало разом з боеприпасами і лежать його кісточки, а хтось думає, як ви... А може і вас так будусь також собаки тягати( Не бажаю такого, але хтозна....