Будуть поставки зброї чим більше, добити раССєюшку та явна демонстрація бажання себе захистити, війни а-ля Кримнаш, коли постачання зброї могло піти коту під хвіст вже не буде.
Хтось тут запитував: А чому Ізраїль не дав "Залізний купол" і слухали тут балабола рабіновича, а насправді, все дуже просто: Прем’єр Ізраїлю радив Зеленському виконати вимоги Путіна для закінчення війни – Axios | Європейська правда (eurointegration.com.ua)
десь читав від американців... наче Нуланд: "залізний купол" треба розгорнути... там технічні питання... мабуть швидко не можна... на жаль
Это была неправда, Беннет не предлагал Зеленскому принять условия Путина. Мих ты занимаешься распространением фейков рф? Ты скатываешься все ниже и ниже
Вкотре переконуємося, що Мих читає лише заголовки, які йому приходять циркуляром, як і до початку війни. Та ж сама поведінка, що до війни, що під час. Я не полінувався (бо знаю, що Мих - Брехун з великої літери) і зайшов за цим посиланням. От що написано в самому тексті. Миху, я вже колись писав, що Ви - людина невіруюча, тому що якби були віруючою людиною, то не брехали б стільки, а боялися гріха, що на тім світі брехунам в рота заливають киплячу смолу.
Ви також говорите те, що Вам вигідно. Інколи - просто брешете, тому Вас тут і прозвали Брехлом (і неодноразово ловили Вас на відвертій брехні). Стосовно Рабіновича нічого не скажу. Так само як і Ви, але судячи з того, як на нього накинувся Ваш товариш по ЛФ кацапський провокатор Гудман, можу припустити, що Рабінович тут для деяких прокремлівських форумчан - як кістка в горлі.
Є таке прислів'я: "На злодії шапка горить". Тому брехуни, щоб їх часом не назвали брехунами спішать когось назвати брехуном.
То ж запитайте Рабіновіча яку допомогу Ізраїль дав Україні у боротьбі з тираном Путіним. Чому відмовив у "Залізному куполі" і тоді зрозумієте, що він є ваш друг і товариш, бо крім порожняку нічого не почуєте.
Читаю уважно. Я тут є тому, що в мойї країні війна, а що ти тут робиш? Якого дідька сюди ходиш? Тобі платять рублями? Бо іншої причини я не бачу. На злодії шапка горить.
жертви серед населення у нашій ОТГ... два випадки сьогодні... 1) сутичка фермерів з окупантами... з нашого боку один загиблий, два поранених 2) обстріляли на дорозі між селами легковик з цивільними, де було троє дорослих, і двоє дітей.. є загиблі і поранені...
Ты тут потому что в стране война. А на чьей ты стороне? Иуда хоть и был еврей но у него есть очень много последователей. А ты друг друзей путина . Так кто ты мистер зорге.