Я тут пригадую слова нашого Васілія: 1. Бо шо? Бо Путін нападе? 2. Росія ніколи не нападе, бо щоб напасти треба мати в 3-4 рази більше військ, ніж тих, хто обороняється. Хто є брехло? А я казав: на брехуні шапка горить.
мені зараз просто кортить запитати Медведо: як там поживають гарні дороги і чудові мости? Багато грошей вгрохали на цю першочергову та невідкладну справу?
Варто спитати, нафіга пенсію виплачували, освіту фінансували, колонії і тюрми утримували. Ввели би "блокадний пайок", два класи, бо більше не треба, злочинців під розстріл... Ото б була економія. Мих, не бикуй. Дороги лишаться нам.
Пояснюю: Наші підірвали мости в Іванково, на харківському шоссе, на правому березі Дніпра, а також підірвали аеродроми в Ірпіні, Білій церкві.
Аеродроми теж не треба було будувати? Відбудовувати мости-дороги нам увесь світ допомагати буде, це вони воювати за нас не хочуть. Хоча б збивати повітряні сили РФ могли б(
Втрати РФ на 15 год 80 танків, 516 броньованих машин, 10 літаків, 7 гелікоптерів, 2800 людей Переможемо!!!
сьогодні з раші летіли на захід бомбардувальники. Харкову теж дісталося..Як летіли - не бачила, бо загнали у бомбосховище. Все ж таки - чому США і ЄС не закриють небо на Україною? Все зараз для раші і скінчиться.
Нажаль, найбільше від них тільки співчуття і занепокоєння. Не треба тріпатися, що поганий Зеленський, напад на Грузію і анексія Криму для Путлера легко минули. Не робить, що хочеться Байден, не думаю, що був би різкіший Трам-пам-пам.
Згадайте слова Зеленського: Партнери роблять паніку, ніякої загрози нема. Ми тут знаємо обстановку краще, ніж ви. Може тому вони й не втручаються. Як гадаєте?
Бракує Зеленському досвіду. Але, хіба Захід такий був рішучий при нападі на Грузію із Саакашвілі, без нього домовлялися Саркозі і Айфоня.
перестаньте. Він і сам вже просив про це, і Верещук зверталась до НАТО. Там складніше: там демократія, і треба, щоб всі члени ЄС були згодні, тобто не всі члени ЄС згодні. Треба щоб Байден прояснив їм.