Повторюю- чому ти такий довбойоб? Якщо жінка не планує завагітнити третьою дитиною- то і не завагітніє. Я розумію, що у тебе дві статевих партнерки- ліва, та права. Але ти хоч почитай щось на тему перепихунців, а потім варнякай.
Дегенерат-Лаптоша не знає нічого про засоби контрацепції? Не дивно, якщо б твоя мамка про них знала- такий дегенерат як ти на світ би не народився.
Людей з 5-ма дітьми тецекуни пакували прамо на роботі. Знаю таких особисто. Тому до жіночого статевого органу це все
Гундосе жиденя таки "зламало систему"- систему законодавства. Україна стрімко скочується до рівня палеоліту. "Європа, чому ми не у ЄС?", кажете....
Балістики немає, піхоти немає, ракет ППО немає. Зелупоголові, що за сім років гундосе жиденя зробило, окрім красти, брехати, та призначати на посади жидівську кодлу, яка бреше та краде?
Лаптошман, хоч ти намагаєшся відмазати свого жидка та облизати з нього гівно, але це так не працює. Президент України відповідає за два напрямки. Оборону та зовнішні відносини. І зобов`язаний ці два напрямки забезпечити. Не неголеним єблом торгувати, не вештатись по світу, розважаючись, не гундосити пусті промовини. А забезпечити оборону країни та дипломатію. А якщо гундосе сміття не здібно це забезпечити- то навіщо воно пхало свою жидівську сраку у президентське крісло? Нехай бере у жменьку свого обрізаного, та пиздує геть. Тепер щодо ракет. Я навіть не буду підіймати тему, коли гундосий обмудок три роки не фінансував ракетні програми, а гатив гроші на дороги. Я підніму тему південнокорейських ракет. Умєров пхав свій жирний єблєт у Корею. Але щодо ПРО і слова не казав. А казав про схематоз і відкати. Результат- корейці погнали Умєрова сцяними ганчірками. Хто призначив Умєрова на посаду, і хто вивів Умєрова з-під слідчих дій щодо схематозів і розкрадання грошей Міноборони? Далі- завнішні відносини. Хто ставив на посаду Кулебу, який навіть не нуль, а від`ємна величина? Хто на посаду послів у ключових країнах-союзниках ставив усяких шльондр та крадіїв? Нарешті, хто сам вештається по світу і нічого не здатен досягти? Так що- твоє відмазування жида-співплємінника приводить тільки до того, що ти сам вмазуєшся у лайно. Але жидві можна і у лайні.
У нас не створена Порохоботська Народна Республіка і користі від її створення нам не буде. З чим я згідний, як є розголошення про стан ППО це бачать і кацапи, чим не сигнал інтенсивніше нас обстрілювати?
Лаптошман, до республіки ви не доросли. Тому у вас створений жидівський паханат. А щодо розголошення- жидку насрати на вас. Свій виводок з самкою він вивіз за кордон, папу-Сруля з мамою-Рімою теж. Саме воно живе у бункері, напередодні обстрілів виїжджає за кордон. Так що- терпіть, дегенерати.
Лаптошман, знову законність пішла на обрізаного. Яка прикра несподіванка! Лубінець заявив про масові порушення у Берегівському ТЦК Під час моніторингового візиту представника омбудсмена в Закарпатській області Андрія Крючкова зафіксували випадки незаконного утримання чоловіків, зокрема тих, хто мав чинні відстрочки від мобілізації. У Берегівському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки на Закарпатті виявили масові порушення прав військовозобов’язаних. Про це в суботу, 8 серпня, повідомив уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець. За його словами, під час моніторингового візиту представника омбудсмена в Закарпатській області Андрія Крючкова зафіксували випадки незаконного утримання чоловіків, зокрема тих, хто мав чинні відстрочки від мобілізації. Лубінець стверджує, що військовозобов’язаним блокували вихід із території РТЦК та СП, а відстрочки скасовували без належних засідань відповідних комісій і оформлення протоколів. В окремих випадках, за його словами, до державної інформаційної системи вносили неправдиві відомості. Також представники омбудсмена виявили документи, які могли використовуватися як підстави для скасування відстрочок. На збірному пункті зафіксували незадовільний санітарний стан, нестачу питної води, білизни, ковдр та засобів гігієни. За даними Лубінця, протягом липня його представник посприяв звільненню 11 людей, яких, як стверджується, незаконно утримували в цьому РТЦК та СП. Ще двох громадян звільнили безпосередньо під час моніторингового візиту. Омбудсмен заявив, що виявлені факти можуть містити ознаки кримінальних правопорушень, передбачених статтями 146, 362, 366 та 426-1 Кримінального кодексу України.
Кацапи виносять українську енергетику та критичну інфраструктуру. Як же так, жид побудував "моцний купол". Невже вчергове жиденя збрехало?
Більше чотирьох років тому жид потрусив своїм неголеним єблєтом і пропиздякав про "потужний купол". Гей, вкраїнчики, і де він? До речі, жиденя ще не повернулося з закордонного турне. Воно розважається за державний кошт.