Війна-4

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ворон, 15 лют 2017.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

коли і скільки?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  4. MayorMayor

В Одесі приліт по ТЦК. Місцеві паблики пишуть, що як завжди- черга, люди стоять на вулиці під ТЦК, бомбосховищ поблизу немає. "Країна у смартфоні"- так, здається, колись пиздякало жиденятко?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський натякнув, що Умеров може стати наступним послом України в США

Лиш би не патріот-українець....

6. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

А хто це патріот-українець?

7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

у сраці, а не у смартфоні...
    31.01 закінчилися у мене група інвалідності. Підтвердити в черговий раз зміг аж 10.06. Весь цей час проходив лікарів. І почав я це ще з кінця минулого року. В лютому місяці мене записали до обласного лікаря АЖ НА ТРАВЕНЬ.
    Після того,як групу підтвердили (через три тижні - 01.07) - пішов в ПФУ замовити нове пенсійне посвідчення. А мені там кажуть: "А нам ще й досі ще документи по Вам не передали..." Добре, що взяв з собою оригінали - відсканували там на місці. Сказали приходити забирати не раніше, ніж ЧЕРЕЗ МІСЯЦЬ.
    Групу мені дали до 31.01.2026. І лікар, який віддавав мені документи, сказав, що вже місяці через 4 можеш починати знову проходити.
    Отака )(уйня, малята...

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Коммунарец

Я теж пройшов через це, але не по своїй волі, а через матір.
    Пройшла лікарні, комісію і дали 1б групу по зору. Сказади звернутися в пфу через тиждень. Звернувся...
    Тільки через місяць дали посвідчення.
    Так що це загальне затримання, пов'язане з процедурою бухгалтерії, не більше.
    Потім в соцбесі дали допомогу у 1000 гоивень як людині за 80, і до 1000 у квартпл, як інваліду.
    Ображатися нема на що, просто треба знати закони, а щоб їх знати, треба побігати(
    Ще там проїздні на транспорт, деякі речі для сліпих за рахунок держави, які треба вибити...
    Жизнь -держись))
    І взагалі, я вражений соціальним забезпеченням малоімущих, ніж за Порошенка, який ввів субсидії, якими скористалися багатії, аби здерти гроші з держави, або підняв мінімальну зарплатню, після якої всіх позвільняли, аби не платити більше положеного.
    Хіба я не так сказав правильно, @Capitoshechka , як звіздять майорчики?

Останнє редагування: 11 лип 2025
  9. MayorMayor

Так зелупоголові верещали, що тепер інвалідам набагато простіше буде, без МСЕК. Як завжди. збрехали?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. MayorMayor

У гундосого жиденятка "манєчка"- ставити послами не кадрових дипломатів. Результат- за вікном.

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ліквідація МСЕК, підходить вираз "Хотіли як краще, вийшло як завжди".

Сьогоднішня ніч, бачили чоловіку у сховищі кликали лікаря, міг статися інсульт. Чернівці вже не глибокий тил та безпечне місто.

12. Capitoshechka

МСЕК ліквідували дуже швидко, але замість МСЕК вводити було нічого. Коли я на початку року поткнувся до сімейного лікаря щоб почати проходити комісію, як завжди я це робив - виявилося що немає сенсу її проходити, бо нова система ще не запрацювала. І лише в лютому місяці щось зажевріло на горизонті - процес пішов

13. Коммунарец

До 60 років взагалі не ходив до сімейного... і не ходжу, хоча оформився якось за пару хвилин.

14. Коммунарец

Взагалі без понятія цього... мати отримала групу без проблем.
    Про що мова?

15. MayorMayor

Ліквідація МСЕК - яскравий приклад довбоєбізму зе-плісняви. По-перше, ліквідовувати структуру, яка обслуговувала мільйони, заради "покарання" за декілька сотень "прокурорських інвалідностей"- ну таке. По-друге, навантажити додатково профільних спеціалістів (яких і так катастрофічна нестача) цими "коміссіями з оцінювання" - це треш.

16. MayorMayor

Так думати треба, перед тим як робити щось. Але "думати"- це не про зелупинську кодлу з трускавецькою освітою.

17. Capitoshechka

декілька років тому один дядько (1964 р.н.) отримав НАРЕШТІ групу пожиттєво. Для довідки: свого часу дядько втратив ногу на війні в Афгані під час виконання "інтернаціанальнава долга". Неважко порахувати скільки років йому їбали мозок - кожного року була одна і та сама довга пісня

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо заплатити ветерану пенсію, то може не вистарчити 200 000 грн. пенсії судді. Звідки гроші взяти?

19. Коммунарец

Цікаво, а скільки він вбив або залишив інвалідів афганців? Він не казав?
    У 2018 році був у Духовій криниці під Езупелем. Там один чоловік без ніг приглядає за порядком. Якби ви бачили, як він працює! І не жалівся, а тільки радів роботі на славу Богу... радість була в його очах.

Останнє редагування: 13 лип 2025 у 11:35
  20. MayorMayor

Так не 200. Гетьманцев запит у ПФ робив. І 320, і 390 тисяч.

а де твій аватар? :)