І щє про ППО: https://dl-news.defence-line.org/?p...biRIfSGVKmi_GRRDIQ_aem_wInN5t3XD1e4IZdEvTQCXA "НАТО, закрий небо"- здається, так хтось верещав?
В Одесі приліт по ТЦК. Місцеві паблики пишуть, що як завжди- черга, люди стоять на вулиці під ТЦК, бомбосховищ поблизу немає. "Країна у смартфоні"- так, здається, колись пиздякало жиденятко?
Зеленський натякнув, що Умеров може стати наступним послом України в США Лиш би не патріот-українець....
у сраці, а не у смартфоні... 31.01 закінчилися у мене група інвалідності. Підтвердити в черговий раз зміг аж 10.06. Весь цей час проходив лікарів. І почав я це ще з кінця минулого року. В лютому місяці мене записали до обласного лікаря АЖ НА ТРАВЕНЬ. Після того,як групу підтвердили (через три тижні - 01.07) - пішов в ПФУ замовити нове пенсійне посвідчення. А мені там кажуть: "А нам ще й досі ще документи по Вам не передали..." Добре, що взяв з собою оригінали - відсканували там на місці. Сказали приходити забирати не раніше, ніж ЧЕРЕЗ МІСЯЦЬ. Групу мені дали до 31.01.2026. І лікар, який віддавав мені документи, сказав, що вже місяці через 4 можеш починати знову проходити. Отака )(уйня, малята...
Я теж пройшов через це, але не по своїй волі, а через матір. Пройшла лікарні, комісію і дали 1б групу по зору. Сказади звернутися в пфу через тиждень. Звернувся... Тільки через місяць дали посвідчення. Так що це загальне затримання, пов'язане з процедурою бухгалтерії, не більше. Потім в соцбесі дали допомогу у 1000 гоивень як людині за 80, і до 1000 у квартпл, як інваліду. Ображатися нема на що, просто треба знати закони, а щоб їх знати, треба побігати( Ще там проїздні на транспорт, деякі речі для сліпих за рахунок держави, які треба вибити... Жизнь -держись)) І взагалі, я вражений соціальним забезпеченням малоімущих, ніж за Порошенка, який ввів субсидії, якими скористалися багатії, аби здерти гроші з держави, або підняв мінімальну зарплатню, після якої всіх позвільняли, аби не платити більше положеного. Хіба я не так сказав правильно, @Capitoshechka , як звіздять майорчики?
Ліквідація МСЕК, підходить вираз "Хотіли як краще, вийшло як завжди". Сьогоднішня ніч, бачили чоловіку у сховищі кликали лікаря, міг статися інсульт. Чернівці вже не глибокий тил та безпечне місто.
МСЕК ліквідували дуже швидко, але замість МСЕК вводити було нічого. Коли я на початку року поткнувся до сімейного лікаря щоб почати проходити комісію, як завжди я це робив - виявилося що немає сенсу її проходити, бо нова система ще не запрацювала. І лише в лютому місяці щось зажевріло на горизонті - процес пішов
Ліквідація МСЕК - яскравий приклад довбоєбізму зе-плісняви. По-перше, ліквідовувати структуру, яка обслуговувала мільйони, заради "покарання" за декілька сотень "прокурорських інвалідностей"- ну таке. По-друге, навантажити додатково профільних спеціалістів (яких і так катастрофічна нестача) цими "коміссіями з оцінювання" - це треш.
Так думати треба, перед тим як робити щось. Але "думати"- це не про зелупинську кодлу з трускавецькою освітою.
декілька років тому один дядько (1964 р.н.) отримав НАРЕШТІ групу пожиттєво. Для довідки: свого часу дядько втратив ногу на війні в Афгані під час виконання "інтернаціанальнава долга". Неважко порахувати скільки років йому їбали мозок - кожного року була одна і та сама довга пісня
Цікаво, а скільки він вбив або залишив інвалідів афганців? Він не казав? У 2018 році був у Духовій криниці під Езупелем. Там один чоловік без ніг приглядає за порядком. Якби ви бачили, як він працює! І не жалівся, а тільки радів роботі на славу Богу... радість була в його очах.