А що робити, як не доходить до дурної голови? Мовчати, а потім просто не піти на вибори, бо незнаю за кого?
Ох цей 2019 рік... Свинарчук на Свинарчуку і Свинарчуком поганяє. Напевно, Свинарчуки вибрали собі стадо Свинарчуків - слуг народу.
Звісно, буде. Так як саме у 2019 році вкраїнчики здійснили акт суїциду. Усе, що зараз коїться- наслідки цього акту.
До вас-довбойобів нічого не доходить і не дійде. Тому- тільки спостерігати за вами здалеку, та періодично тицяти у вас патичком, перевіряєчи, чи ви ще не здохли.
З 20.00 були міцні блискавки і громовиця. Я гадав, що вже нічого не станеться страшного. Але з опівночі почалося... Літаки почали збивати ракети, десь 4-5 вибухів було. Якби ракети влучали по цілі, то інший був би звук. А з першої години налетіли дрони. Дохалери було їх... Неначе осине кубло розворушили... Небо аж дзвеніло... То там, то тут стріляли зенітки і літали червоні вогні, мабуть з ЗРК... Щось полетіло на схід - на Рівне і Дубно, щось на південь, на Остріг. Години три греміло від вибухів та дзичання.... О восьмій ранку знов бабахало у Рівному. View: https://youtu.be/o_RxVIYbhR4?si=wvqUjSnp19tRd5Nr View: https://youtu.be/jKKZV_tvQ9o?si=ueELIjeA7ARGlJAH
Я працював з одним таким... Всі у нього Д. І П.... А сам рагуля рагулею... Біда від них Україні( Вилізуть десь з селянського помийного корита і натягують капелюх Наполеончика на свою головешку, всіх вважаючи за нікчем)
Ці дрони вчора летіли через нас починаючи з 20 години і до 2 ночі. 6 годин без перестанку, цілими табунами - з інтервалом 1-2 хвилини. Бувало , що одразу по кілька штук летіли одночасно. Ще один дрон не пролетів, а вже за ним летить наступний - як гуси клином летять... і так по колу. Такої кількості я ще не пам'ятаю за всі ці роки. І це лише один напрямок, який через нас проходив... А залітали то вони через декілька напрямків одночасно. Я спочатку подумав що вигрібати буде все це Київ, але виявилося, що Київ теж став транзитом всього-навсього.
Тільки не зрозуміло одне: гундосе жиденя пиздить про "мільйони украінських дронів". Чому серед цих "мільйонів" не знайдеться 52 тисячі, щоб хоч раз на тиждень влаштовувати кацапні "вирвані роки"?
Але, якщо Північний Захід- "иССконно-руССкая православная земля", чого обстрілювати, якщо взяти, як були стерті з лиця землі міста Донецької області, обстріли Одеси, Запоріжжя... із логікою кацапи не дружать. Якщо була версія, що такими обстрілами максимально нищать аеропорти, авіацію... про таке не чув, що є у Рівненській області.
Лаптоша, ти чому такий довбойоб?Які, в біса, "версії"? Кацапи довблять Харків кожен день. Переважно- житлові массиви. Де тут логіка, окрім намагання вбити побільше цивільного населення?