я вже половину послухав... 10 з 10... раніше чув про Білецького, але інтерв'ю ні разу не бачив... як виявилося - ДУЖЕ ЦІКАВИЙ РОЛИК варто подивитися кожному, хто має стосунок до управління...
(комбрига питають) - як ви оцінюєте Курську операцію ? - ніяк не оцінюю, це стратегічний рівень... мені на моєму тактичному рівні роботи вистачає...
Ще 95 дронів, імовірно, втрачено через активну роботу засобів РЕБ, а п’ять із них змінили маршрут і попрямували в напрямку Білорусі. от якби вони усі змінили маршрут... та попрямували... звідки злетіли...
"Військові виграють битви... Війну виграє більш потужна економіка..." (голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер)
Усе висери, про що не кажуть на марахвоні. Пише Таймс про вимоги Тимошенком відкатів- висер. Пише Уолл-Стріт Джорнелл, що потужності українського ВПК завантажені лише на 30 відсотків через брак коштів, а кошти йдуть на усяке інше- висер.
Згадайте евакуацію ЗЕленського. Згадайте фортифікації ЗЕленського. Згадайте призначенців ЗЕленського. Згадайте дроноводство ЗЕленського. Невже ви думали ,що міни ЗЕленського будуть кращі?
Егей, "туристе", там Зелупа, щоб вкраїнчикам по тисячі видати та голоси купити, забирає гроші з розмінування. Підтримуєш?
а ще від агробаронів компенсацію на техніку забирає... ......... ну я особисто отримаю тисячу - заплачу за воду і за світло... а розмінування повинно фінансуватися із заарештованих рахунків росіян...
А Європа зі Штатами вже погодилися віддати Зелупі ці гроші?І друге питання- а як ти до цієї "тисячі" платив за воду і світло?
Планктоша, ну то капітулюй. Бо Хуйло розлютится, і "ймовірно" щось зробить. Хоча- ти готовий капітулювати.
Не готовий. Ймовірні варіанти тоді, може ще бути Україна розділена по Дніпру чи навіть по Збручу. Як би тоді вистояли?