У мережі оприлюднено список громадян Росії, які загинули під час конфлікту на Донбасі. Як відомо, список загиблих, який налічує 2 081 громадянина РФ, склала організація "Вантаж-200 з України в Росію". За її даними, втрати РФ на Донбасі "встановлені та підтверджені", цифри наводяться за 2015 рік. 856 тільки точно підтверджених кацапських тіла. Ще мені хтось буде розказувати шо неможливо від донбасятини ідентифікувати.
Напомню, - Теперь о промышленности, - Метинвест - Ахметов, Бойко, Навинский Индустриальный союз Донбасса - Тарута, Мкртчан Евраз - Абрамович Феррэкспо - Жеваго Интерпайп - Пинчук Донецксталь - Нусенкинс Приват - Коломойский ВС Энерджи - Бабаков Трое из бенефициаров - граждане России. Остальные - наши олигархи. Нафига мне ихняя промышленность?
Ну..., если самому пану Василю не треба, то нехай к бису катится та промышленность Не хочу Вас обидеть, пан Василь, но именно поэтому бывает очень плохо, когда военные берут власть в руки.
Высосано из пальца, и не имеет под собой почвы. Подавляющее большинство стран прошедших через военную диктатуру да-а-авно обогнали Украину по всем показателям. Да и не нужна военным власть... Пока.
а сейчас такой зашибись, что хочется петь и танцевать ... Василь вам уже в стосороковый раз говорит о том, что "здобули" ни хрена не случилось, нас нагло обворовывает мудацкая власть, более того эта же мудацкая власть всячески тормозит реформы и т.д., я понимаю, что "все мудаки" это конечно, малоконструктивный лозунг, но, не согласится с этим тоже нельзя ...
В Иране тоже подчистили кой-кого ,отжали кое-что, заставили... Теперь в паранджах все мадам и ходят до сих пор . В Камбодже "подчистили" немалую часть населения - до сих пор по утру благодарят. Такой прогресс любители копать "от дуба и до обеда" везде привносили - просто загляденье.
Ось таке от кіно про війну. Спочатку подумав, що автор буде нам втирати про "Богоизбранность русскага челавека", але виявилось, що зовсім навпаки View: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_xe8UnQUSVs
Ловлю себе на думці, що іноді виникає почуття жалю до багатьох з цих людей. Можливо це нормально для християнина. Але я чітко усвідомлюю, що ними керує, яке це зло прийшло в наш дім. У нас немає іншого виходу, ніж знищити це зло. Інакше воно знищить всіх нас, всіх до одного.
"Освободить Донбасс от нацгвардии...".Горбатих тільки могили і справляють. Дебіли до цих пір не доперли шо нацгвардія десь на четвертій лінії. На які вони там бої їздять? Самі ж ломляться вперед.
Пока миллионы не погибнут, они будут воевать за бредовые идеи, на радость подлецам, не понимая, что воюя за "русский мир" и спасая "русскоязычных", они привели к смерти такого количества "русскоязычных", какого не было на территории Украины и не могло быть все годы независимости. А противостоят им как раз те же "русскоязычные" парни из Николаева, Сум, Кировограда, которые не хотят отдавать под бандитские недогосударства территорию своей страны.
Дещо насторожує, що протягом всього фільму автор наголошує на поганій боєздатності цих формувань, на несправності техніки, показує жах в очах окупантів. Якщо б цей фільм зняв не росіянин, то можна було б повірити в правдивість його слів. А так виглядає, що ці акценти розставлено спеціально, щоб приспати нашу пильність. Чи це тільки я таке собі придумав?
Як є, так і показує. Без агітпропівської мішури воно так і виглядає. Підтримку їм обрізали, от і лишилися на рухляді. А де не обрізали - туди його ніхто не пустить документальні фільми знімати.
Цікаво, коли знімався цей фільм? Автор там згадує Іловайськ і Дебальцеве - значить вже як мінімум весна 15-го. Офіційно наші війська вже мали наказ про припинення вогню. Але туристів-інтернаціоналістів тут шарпають артою доволі суттєво тай вони весь час твердять про наступ, оточення, якусь переправу танків ЗСУ, роту в облозі. Може наші у ЗМІ говорять одне, а на фронті таки скублять потороху борців з Гамерикою за руськімір? Тоді це приємне відкриття, як на мене.