Американська компанія iSight Partners, яка спеціалізується на питаннях кіберрозвідки, стверджувала, що російська група хакерів, відома як Sandworm, причетна до безпрецедентного відключення електроенергії в Україні наприкінці грудня 2015 року. Кібератаку парламенту Німеччини організував російський уряд – Der Spiegel А я думав це СЄня-КролІк зробив. Він мабуть ватажок групи хакерів.
Активісти спалили прапор РФ на факельній ході в Черкасах 29 січня в Черкасах пройшла факельна хода пам’яті Героїв Крут. Під час неї активісти біля підніжжя пам’ятника Тарасу Шевченку спалили прапор РФ. Учасники маршу зібралися на площі імені Богдана Хмельницького. Свій марш вони почали з молитви за Україну. Під час ходи учасники маршу скандували патріотичні гасла і згадали всіх жителів міста, які загинули на сході в зоні проведення АТО. Раніше повідомлялося, що також у Києві та Харкові пройшла факельна хода в пам’ять про Героїв Крут.
Ось обличча цієї барижної влади. Зону АТО залишив добровольчий мобільний шпиталь Перший добровольчий мобільний шпиталь (ПДМШ) імені Пирогова був змушений залишити зону АТО через бюрократичну тяганину Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Дзеркало тижня". За словами президента ПДМШ Геннадія Друзенка це сталося, через те, що досі не підписано новий меморандум, який регулює діяльність шпиталю у зоні АТО. "На початку листопада я розіслав офіційні листи міністрам Мінздоров'я і Міноборони, а також у Генштаб з пропозицією підписати меморандум і провести переговори. Свою готовність підтвердило тільки Міноборони — в особі військово-медичного департаменту. 7 грудня я розіслав усім відомствам уже готовий текст меморандуму для обговорення. І знову тиша. Знову відгукнулося тільки Міноборони. 31 грудня я відправив усім трьом відомствам черговий, третій лист, зазначивши, що, оскільки меморандум не підписаний, ПДМШ змушений вийти з зони АТО. І після всіх новорічних свят ПДМШ покинув зону АТО", - розповів Друзенко. За його словами на сьогодні підписи перед документом поставили Міноборони та Генштаб, але діяльність ПДМШ унеможливила відсутність підпису Мінздоров'я. Шпиталь упродовж року своєї роботи надавав кваліфіковану медичну допомогу військовим та жителям прифронтових територій.
Фейк чистої води... Диспетчерські пульти в енергопостачальних компаніях локальні і напівцифрові..... Ніякий хакер не може виключити рубільнік не зайшовши на підстанцію. Фейк напевне придумали самі москалі - щоб показати які вони круті, потім аід імені когось запустили в нет
Значить Мінздрав сумнівався в кваліфікації лікарів шпиталю... або не мав підтверджень кваліфікації, або ще щось.... Ми уже мали проффесора по "МОЗГУ " афериста Слюсарчука. Іша справа що у нас бюрократія аж зашкалює..... але лікування таки досить відповідальна справа.... ліпше перебдеть чим недобдеть
Розбавлю трішки емоціями... View: http://youtu.be/tyYJ2ggVjiU Вчора випадково наткнувся на цю пісню, послухав і уваги не звернув, але чомусь всю ніч мені та мелодія звучала в сні....включив з ранку ще раз і мене торкнулО...
Пентагон підтвердив, що російський Су-34 порушив кордон Туреччини Дограються до ще гіршого загострення.
Складывается ощущение, что кремлёвский гопник мечтает сбить турецкий самолёт, для этого его либо будут пытаться "заманить" на сирийскую территорию, либо собьют у границы средствами ПВО или навязав воздушный бой. Провокации имеют какой-то смысл. Простое их продолжение на фоне уже случившегося бессмысленно.
View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1131480100225618&set=a.479663955407239.116013.100000909172681&type=3