Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

Я порахував що за час перемиря загинуло більше ніж у бою за Дебальцево. Я згадав що коли не хотіли воювати з рускими на початку ХХ ст. то потім загинуло 7 млн українців з голоду. Я уже поніс персональну втрату - в мене загинув друг Василь Кіндрацький зам нач штабу батальйону ОУН.
    Ви що ще не зрозуміли що всі ті 25 років росія тримала Україну на короткому повідку і не давала можливості розвиватись. І хоче дальше тримати. А те що зараз відбувається це є одним з методів. Раніше вони тратили гроші на підкуп наших політиків, а тепер на найманців з автоматами... а результат той же. Росія може так тримати Україну десятиліттями і що буде тоді з нами - думаю навіть не варто говорити. Розірвати це можна тільки силою. Тим хто не розуміє що за незалежність держави треба воювати не дивлячись на втрати немає чого робити в цій державі.
    ПС.
    О ця риторика про можливі втрати під час бойових дій завжди вистовувалась противником для деморалізації і народу і армії у всіх війнах. Через те всіх тих хто свідомо чи несвідомо починає говорити про якісь майбутні втрати, яких може і не бути, можна спокійно відносити до саботажників які працюють на ворога

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. kym

kym Well-Known Member

В України теж є чим викрутити руки Меркель і іже з ними - відкрити дорогу руским в Німеччину

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Підірвати газову трубу.
    Оголосити воєнний стан і виїхати до Німеччини всією Україною, як з воюючої країни.
    Варіантів багато.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нічого собі. Серйозний рахівник.

5. kym

kym Well-Known Member

Cаудити вроді розірвали дип відношення з Іраном...
    Вогень розгоряється....
    виглядає що дійсно на середньому сході починається серйозна заворушка

6. kym

kym Well-Known Member

Ви можете спростувати?

7. VasMT

Та нічого він не може.
    На таких тупорилих і розраховано. Збитий Іл-76 - крику на всю україну. А щодня по одному-двох жмурів - нормальних хід. Народ ковтне.
    Але ж колись концентрація 200-х на кв.км перевищить крапку терпіння.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Що спростувати? Де розрахунки?

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Василь - він і є василь (як корабель назвеш - так і попливе). Пішов би подивився скільки за той час смертей від вірусних захворювагь і ДТП.

Останнє редагування: 4 січ 2016
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Смертність в 20-му столітті по категоріям

http://totb.ro/wp-content/uploads/2013/06/iib_death_wellcome_collection_fullsize.png

Незаразні хвороби - майже 2 млрд.
    Інфекційні хвороби - 1,680 млрд.
    Рак - 530 млн.
    Війни (всі разом) - 131 млн.

Кримінальні вбивства - 177 млн. (89 млн. самовбивств)
    Від наркотиків - 115 млн. (від алкоголю 9 млн.)

і ще багато всякого цікавого (як то: від змій - 6 млн., з'їдено крокодилами - 200 тисяч чоловік).

Останнє редагування: 4 січ 2016
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це по підлітковому "а то я повішусь". Насправді є доросла арґументація. Наприклад проводити діалоґ із суспільством. І потім говорити що суспільство незгодне із пропозиціями Меркель. Їй тяжко буде викрутитись від подібного якщо буде зроблено вміло. Але подібне їм тяжко дається.

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Дебіл Обама із неонацистами натворив багато справ...
    Зняття санкцій із Ірану під захоплені вигуки "Росія нам допоможе" до того як революціонери там перемерли була одна із них. Тепер знову говорять про відновлення санкцій. Клинтон недаремне втекла від цього ідіота. Ще рік цирку "миротворця".
    Цікаво скільки згорить за цей час? І скільки часу знадобиться щоб погасити.
    Саудити ще довго будуть це витикати...

13. hrim

hrim Well-Known Member

Військові дії - лише один з аспектів російсько-українського протистояння.
    Відновлення повномасштабних військових дій на сході України сприяння агресору.
    Зробити з Донбасу місиво крові і руїн кшталту Грозного 1995 - заповітна ватомрія.
    Агресор здихає в геометричній прогрессії. Не перешкоджайте йому.
    "Третья успешная группа с ростом производства, совершенно удивительная, это регионы с высокой долей военно-промышленного комплекса. За три квартала 2015 года на 35% выросли расходы федерального бюджета на оборону, за счет огромных оборонных заказов растет производство в Брянской, Тульской, Владимирской, отчасти Ярославской, Ульяновской областях, в республике Марий-Эл и других регионах."
    Прогнозы. Наталья Зубаревич: «Три типа регионов сохранят рост производства в 2016 году»

Як приклад успішної безкровної боротьби - блокада Криму.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це і Васьки заповітна ватомрія, але ще з Криму.

15. kym

kym Well-Known Member

Хто вам таке сказав.... А може заповітна мрія тримати так як є. Руска армія в казармах, українська в полі. Як би руским таке не підходило то вони уже б почали воювати, а так значить підходить. Ми постійно реагуєм на рускі дії, а не створюєм свої дії на які рускі мали б реагувати. Це називається ініціатива. А у війні хто не має ініціативи той програє. Я не хочу щоб Україна програла. Якщо на донбасі буде щось на подобі Грозного - нічого страшного - "руский мір втікне до росії" чи зіграє в чотири дошки, а земля залишиться українцям

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 1
  17. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Будьте добрі, назвіть цифри.

18. VasMT

Для вальцманоїдів, -

Під час конфлікту на сході України загинули 1432 українських військових та 5638 мирних мешканців, і кількість жертв зростає.
    Про це повідомив президент України Петро Порошенко під час виступу на конференції з безпеки у Мюнхені.
    07 лютого 2015

Перемир'я з 15 лютого 2015.

З початку проведення АТО в Донбасі загальна кількість загиблих військовослужбовців Збройних Сил України склала 2673 людини. Про це повідомив на брифінгу начальник Головного управління персоналу Генерального штабу ЗСУ генерал-лейтенант Ігор Воронченко.
    20.11.2015

2673-1432= 1241
    Не враховуючи пропавших безвісти і не обрахованих за грудень місяць.
    Не враховуючи добровольців.

• Інформативно Інформативно x 1
  19. kym

kym Well-Known Member

Під Дебальцево за офф даними загинуло десь в районі 200 солдат... - це по пямяті ...точно чи то 188 чи 198... зараз не маю часу шукати повідомлення з точними даними... але точна цифра важлива тільки тим кому важлива... мені важлива тенденція

• Інформативно Інформативно x 1
  20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А за час перемир"я скільки загинуло?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)