Час нічого не робить і не змінює... час сам постійно міняється. Надіятися на час то марна справа, якщо нічого не робити. Ніякі президенти нічого не знають навіть приблизно. президенти - звичайні люди в яких рано чи пізно закінчується час президентства і дальше цього часу вони в принципі не думають. Тай взагалі всі вони дальше року вперед не думають і то тільки деякі з них. Ні путін ні Порошенко так далеко не думають. Ніяких планів по ліквідації росіі не існує і не може існувати. Путін створив керовану систему демократичної диктатури і вона проіснує як мінімум наступних 50 років, навіть якщо путін завтра відкине кінці. На жаль наше керіаництво чекає що приїде якась "тося" і зробить все. Москаль взяв і захопив комінтернове і плювати на всіх хотів і в тому числі на перемиря. Значит і на санкції і на дипломатію плювати хотів...
Как же она 50 лет просуществует, если никого нет в ней, кроме него самого?! Ни идеологии, ни экономики, ни системы.
А як росія існує останні 300 років... отак і існує.... ні ідеології ні промисловості ні системи.... в англії промислова революція а в росії кріапосне право - феодалізм... але існувала... програла всі війни які вела самостійно але існувала...
Она в неизменном виде не существовала всё это время. Империя, РСФСР и Советский Союз, а после РФ - абсолютно разные системы.
Кацапи навіть ще не зауважили що їх морії тріснули, як булька. Три дні тому відбулась подія, яка здійснила революцію в космічних програмах. Фалькон 9 завезла спутники в космос і перша ступінь вернулась назад. Це фактично означає що вся руска космічна галузь перетворилась на купу металолому... українська теж. Перевага української в тому що не будучи ізольованою Україна може отримати доступ до цих технологій.
До чого тут українська? В Штатах ставили російські двигуни на ракетоносії. В них є запас цих двигунів ще на рік, потім вони від них відмовляться і в москалів відпаде привід лементувати шо Америці без них каюк. А шо таке українська космічна галузь - для мене загадка.
Куревська держава... Ставлю сто проти одного, що ППО-шники ціль вели і могли знищити в будь-який момент, але поки доповіли шоколадному підору ,поки той перетер з своїм пітерським сюзереном, поки той соізволіл поговорити з своєю шісткою... От півтори години і минуло. Екіпаж шкода. Крутились бездумно...
Васька, твій батя Бандюкович дав драла до свого господаря, а ти лишився за нього дупло рвати. Давай, рви дупло!
Кінці в воду. Мало того, я думаю в живих давно немає людей, які розстрілювали нашу колону в Іловайську, людей які розстрілювали наших артилерією з російського боку кордону і решту шісток, яких навіть відслідкувати неможливо. І грушників краще всього віддати Путлеру. В нас вони будуть сидіти харчі жерти в теплі, а вдома в них буде квест з різними варіантами як опинитися на узбіччі життя з вовчим квитком, або і без життя. Бо тих людей, яких віддавала Україна теж відслідкувати неможливо. Наприклад майора недавно віддали. Я не заздрю йому.
Значит Яценюк дело говорил, когда небо закрывали, про возможные провокации. Кремлёвский гопник ранее военных под убой подставлял, теперь и гражданских. Сволота хочет крови, чтобы это использовать в своих целях.