Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Смішно Смішно x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А таки неодмінно сяде! Якщо не втече. Але не сам. І на мою думку, посадки не з нього потрібно починати. Він є, до деякої міри, статист і виконує волю ляльководів.

• Подобається Подобається x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  4. prius

prius Well-Known Member

Який окоп? Цей кацап сидить в кацапії і розводить тут тралі валі

• Подобається Подобається x 1
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дзеко ? да ну ...

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Муженко: На сьогодні кількість бойових частин ЗСУ зросла вдвічі

В рамках робочої поїздки начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко зустрівся з військовослужбовцями одного з базових таборів у районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей.

— Завтра Збройним Силам України виповнюється 24 роки. Непростих роки, протягом яких тривало скорочення, нескінченне реформування та реорганізація, — зазначив, звертаючись до військовослужбовців, генерал армії України Віктор Муженко. — Але, незважаючи на обмежену готовність на початку конфлікту на Донбасі, Українська армія спромоглася своєчасно відреагувати на агресію та зупинити її. На сьогодні ми фактично подвоїли кількість бойових частин і підняли рівень боєготовності та боєздатності Збройних Сил. Дякую всім солдатам, офіцерам і генералам за патріотизм, мужність, стійкість і героїзм. Вітаю з професійним святом і бажаю добра і здоров’я, терпіння і перемоги!

З нагоди Дня Збройних Сил України начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко нагородив військовослужбовців, які відзначились в ході виконання завдань АТО.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Фото року, -

upload_2015-12-6_0-12-57.png

• Смішно Смішно x 2
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Інтерв'ю Гриценко, -

Турчинов внимательно выслушал, сказал: «Хорошо», но ничего из предложенного не сделал
    Многие винят в сдаче Крыма Александра Турчинова. Ответственность за события в Крыму, по Вашему мнению, лежит на Турчинове?

Мог ли Турчинов действовать более эффективно и сохранить Крым? Мог и должен был. Знаю, что много людей, имеющих профессиональные знания и опыт, в те тяжелые дни предлагали руководству страны, как нужно действовать, в том числе и я. Когда возникла реальная угроза в Крыму, я приехал к председателю СБУ Валентину Наливайченко и сказал ему: «Валентин Александрович, это твоя ответственность». Тогда еще речь шла об угрозе терроризма, еще не было масштабной агрессии, когда применяется армия. Я сказал Наливайченко: «Нужно срочно, согласно закону о противодействии терроризму, спланировать и провести антитеррористическую операцию», на что услышал ответ, что президент Турчинов еще не назначил первого заместителя председателя СБУ-руководителя Антитеррористического центра, который играет ключевую роль в антитеррористической операции. Я спросил Наливайченко: «Ты внес Турчинову представление на кандидата?», он сказал: «Да». Я ему предложил: «Давай вместе сейчас поедем к Турчинову, войдем в кабинет, закроем на ключ и не выйдем, пока он не подпишет это представление, и немедленно не начнется антитеррористическая операция». Наливайченко отказался.

Тогда я поехал к Турчинову сам, кратко изложил ему глубину опасности, как нужно действовать в соответствии с законом, какие решения нужно принять, какие из наших боеспособных воинских частей на территории Крыма для этого можно задействовать, рассказал, что будет, если этого не сделать. Турчинов внимательно выслушал, сказал: «Хорошо», но ничего из предложенного не сделал.

А теперь факт, который должен привлечь внимание генерального прокурора: Турчинов подписал указ о назначении первого заместителя председателя СБУ-руководителя Антитеррористического центра лишь 7 апреля 2014 года. Через 40 (!) дней с начала российской агрессии, когда Крым уже сдали. Это – факт служебной бездеятельности высшего должностного лица с крайне тяжелыми для страны последствиями. Я тогда публично сказал, что Турчинов должен сесть в тюрьму за то, что сдали Крым. Он даже не попытался его защитить. Это должностное преступление, и за это нужно отвечать. К сожалению, Турчинова до сих пор не привлекли к ответственности. Вместо этого новоизбранный президент назначил его секретарем СНБО, прикрыл от ответственности перед законом. Кстати, аргументы и факты в отношении сдачи Крыма и роли Турчинова я изложил Петру Порошенко после избрания его президентом. Но вместо судебной скамьи указом Порошенко Турчинова посадили в кресло секретаря СНБО …

Анатолий Гриценко: Вместо судебной скамьи Турчинова посадили в кресло секретаря СНБО - Українські реалії

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та клали всі на Гриценка твого. Суперполковник мені ще їден. Як він балаболку включав "Я перший на Майдан приїду з пістолетом, буду в "Беркут" стріляти". Політичний невдаха.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

11. zet

zet Дуже важлива персона

12. Centerer

Centerer Well-Known Member

- подумав Турчинов і не став робити того, що йому радив Гриценко. Правильно, чого усяких там політичних невдах слухати! А після того, як сдали Крим і просрали Донбас хто він (і не тільки він) тепер? Правильно! Політичний невдаха! А як балаболку включає...

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та не смішіть мене зі своїм Гриценком. Він дубоголовий. Випрошував посади прямим текстом.

14. Centerer

А до чого тут Гриценко? Я про Турчинова. Він при владі.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Турчинов ще нічого не програв. Гра не закінчена.

16. Centerer

Свого власного може. По Криму на вибір: віддав, просрав, тимчасово поступився, не хотів проливати кров... Так, гра не закінчена, але не ці гравці, що є зараз, її закінчать. Може і не за нашого життя. Французи 47 років чекали свого часу, щоби повернути те, що просрав один козел у 1871-му.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

курочка в гнізді, яєчко в 3,14зді, а він вже омлет смажить...

• Смішно Смішно x 1
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це припущення.

19. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

20. Centerer

Так само, як і припущення те, що все скоро закінчеться. З Донбасом ще хто-зна, в усякому разі можуть бути умови за яких утін дасть наказ на вихід звідти. Але з Кримом - ніколи. Навіть, якщо Україна стане жити як Америка, ніколи ота сволота не попроситься назад. Буде заздрити, ще більше ненавидіти, мотатися на материкову Україну за ковбасою, але продовжувати розпиратися від пихи від того, що вони рускіє і повернули незаконно відібране у них. Україні треба буде або відвойовувати Крим назад, або послати під три чорти.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)