Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

Та який там досвід.Вони без добрихрадників взагалі нічого зробити не можуть.
    Тай по факту тоді трудно було комусь вірити - Путін туди шпійонів неміряно насував

2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А це вже їхні проблеми. А проблеми індіанців шерифа не турбують. Цікаво, вони коли срать ходять - теж з радниками радяться? Все таки ж досвіду малувато - раптом щось не так зроблять? Раптом матню не тією рукою розстебне, або сраку не тією рукою підітре? Не по феншую буде - що тоді робити?
    Повторюся ще раз - якщо вони були такі пезпорадні, без досвіду - якого хера було туди взагалі лізти? Якщо я чогось не знаю, не вмію, не розумію - я туди ніколи не полізу. А якщо послухати і подивитися як кролик і решта ушльопків чесали тоді язиками - вони все знали і були професіоналами в усьому.
    Я розумію, що вам важко це визнати, але погодьтеся, що всі вони просто 3,14здоболи. От і все.

Останнє редагування: 29 лис 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. kym

kym Well-Known Member

До речі я б про пастора так не говорив.На мою думку він один з тих хто може приймати ризиковані рішення не боячись відповідальності.
    Не забувайте що саме він поставив на голосування відсторонення президента Януковича в порушення конституції. Фактично це було незаконно, але правильно. І ніхто не знав як воно буде далі.... Янукович сіг вернутись і заявити що це державний переворот.
    Той самий пастор своїм рішенням відрізав газ від лугандонії і заставив росію за нього платити і ніхто не знав як поведе себе росія. А ніхто по газу не хотів приймати оішення ні президент ні премєр ні голова верховної ради

• Подобається Подобається x 1
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ты читаеш то что пишут? при чем тут "люди"? речь не о стараниях тех кто это делал, а о том как это преподносится, чуть ли не как прорыв, а это "кактус", ты на нем хоть трехметровый тризуб намалюй он кактусом и останется ...
    и шо?
    и ну?
    о как! вот машина поддержки танков: [​IMG] че мы видим кроме двух пушек? низкий профиль, 4 ПТУРа, которые кроме бронированных целей могут поражать укрепления, 2 АГСа, ну и две пушки ... если гранатометчик прорисовался в оконном проеме и сныкался, то пушкой его хрен размолотиш, а птуром - не хрен делать ... предвкушая подгорание твоего экспертного пукана, я понимаю что КБшный серийный продукт и должен быть гораздо лучше собранного в гараже "кактуса", но несмотря на весь респект "кулибиным", срай он иесть сарай, а чинуши уже потриают рученки и собираются - заказать, штуки 4, надо ли говорить что бабла на это спишется как на пару хороших танков ???

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. artobstrel

простите но сравнили лопату с ведром, израильские БТРы это БТРы, у них есть отсеки для доставки десанта, эвакуации оного с поля боя и средства поддержки десанта, насколько я понял азовца - то у него кроме двух самолетов в корме ничего подобного ...

6. artobstrel

ага ... щщаз ....

7. artobstrel

об чем и говорилось, доставка десанта, но оказался не вместительный потому в серию и не пошел ...

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ти не хочеш прорив?

Ага, тільки вони трохи не для того.

З якої статі? Це не КБ корпорації "Боїнг", невіть не КБ періоду розквіту соціалізму. І там і там цехи розбиті, спеціалісти всюди однакові. На задумку не впливає, хіба що зберуть аккуратніше.

Карти Таро підказали? Який взагалі стосунок до справи?:facepalm:Одні супермегафахівці по списуванню чужого бабла.:facepalm:Нема техніки - "вкрали бабло", є техніка - "хочуть вкрасти бабло". Вбийся об стінку.

9. artobstrel

если поддержки то где средства борьбы с бронетехникой? хотя вот надыбал Любопытные новости про БМПТ «Азовец», вроде как парочка ракет таки планируется ... хороший вопрос задает автор, с хрена ли этим занимается батальон а не оборон пром ...

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Сам собі питання задаєш і сам відповідаєш?

Шоб дебільних прогнозів Нострадамуса не було
    Чи тобі за бабло батальйона теж жаба душить?

11. artobstrel

я уже один от тебя видел прорыв - как мы размотаем росиянскую армию за месяц ... размотали? только критический подход, ко всему ...
    а тогда КАК он должен поддерживать танки если не выносить пехоту которая им угрожает ????? ты ж сам его поддержкой танков обзывал ???
    ну с такой, что КБ обладает большими возможностями по определению, советская школа еще не угроблена, вернее я бы на это не рассчитывал ...
    оглянись, пилят везде и на всем, потому и вопрос что лучше на 5 лямов баксов за штуку построить 4 таких азовца или отремонтировать десяток танков, есть уже опыт закупки говносараев полуполицейских для нужд АТО ...

• Подобається Подобається x 2
  12. artobstrel

конечно, тем более ты видимо затылком читал про планируемую (с аваковотрепа) закупку 4х азовцев ...
    нашел нову инфу - обнародовал, я такие явления как шапкозакидательство и "я всегда прав потому что это я" - презираю, а ты этим сильно грешиш ...

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Точно від мене? Ну ладно, мені все-одно. Боїшся далі? Ну така доля твоя заяча.

Ти мене переплутав знов, тепер по-моєму з перекладачем Білецького, бо я так зрозумів ти погано рузьку мову розбираєш. Попробуй ще раз пропустити інформацію через мозок

На ній і зібрали.

Без тебе розберуться шо краще. А ні - так вали в антикорупційні прокурори, чи на третій майдан, чи вішати кого - не знаю які в тебе можливості і бажання, скоріш всього физдіти просто.

14. artobstrel

ага, уже разоброслись, и не раз, и каждый раз - краще, чем в педыдущий ...
    да сто пудоф от тебя, смелый? ну так за компом сидиш, кофий попиваеш - отсюда и героизм твой - не заячий ....
    откель пафос такой? сам не тем же занят? такое ощущение что тебя месаджи от атаки отвлекают )))))

• Смішно Смішно x 1
  15. UNIA

UNIA Well-Known Member

О чём спор, панове?

Сделают - хорошо, не сделают - не беда.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Розвелося "военних". Всю війну на форумі провоювали. З Вальцманом.:bad:

17. Capitoshechka

А ще не забувайте, що саме він Крим просрав

18. kym

kym Well-Known Member

Я думаю Крим просрали - бо не було точної інформації що робиться і ніхто нікому не вірив. Не було ясно хто агент а хто патріот, хто буде воювати а хто зрадить

19. Capitoshechka

Так треба було підняти свою товсту жирну дупу і поїхати подивитися в Крим, а не сидіти в Києві і не 3,14здіти: "Тримайтеся". Поїхав би, проаналізував би ситуацію і прийняв би зважене рішення

20. kym

kym Well-Known Member

цікаве інтевю, яке пробували викидати з ютюба і стараються не поширювати.
    Там є відповідь що Порошенко не збирається повертати Крим і боїться про це сказати

View: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FBQ5NM6g7oQ

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)