Та який там досвід.Вони без добрихрадників взагалі нічого зробити не можуть. Тай по факту тоді трудно було комусь вірити - Путін туди шпійонів неміряно насував
А це вже їхні проблеми. А проблеми індіанців шерифа не турбують. Цікаво, вони коли срать ходять - теж з радниками радяться? Все таки ж досвіду малувато - раптом щось не так зроблять? Раптом матню не тією рукою розстебне, або сраку не тією рукою підітре? Не по феншую буде - що тоді робити? Повторюся ще раз - якщо вони були такі пезпорадні, без досвіду - якого хера було туди взагалі лізти? Якщо я чогось не знаю, не вмію, не розумію - я туди ніколи не полізу. А якщо послухати і подивитися як кролик і решта ушльопків чесали тоді язиками - вони все знали і були професіоналами в усьому. Я розумію, що вам важко це визнати, але погодьтеся, що всі вони просто 3,14здоболи. От і все.
До речі я б про пастора так не говорив.На мою думку він один з тих хто може приймати ризиковані рішення не боячись відповідальності. Не забувайте що саме він поставив на голосування відсторонення президента Януковича в порушення конституції. Фактично це було незаконно, але правильно. І ніхто не знав як воно буде далі.... Янукович сіг вернутись і заявити що це державний переворот. Той самий пастор своїм рішенням відрізав газ від лугандонії і заставив росію за нього платити і ніхто не знав як поведе себе росія. А ніхто по газу не хотів приймати оішення ні президент ні премєр ні голова верховної ради
ты читаеш то что пишут? при чем тут "люди"? речь не о стараниях тех кто это делал, а о том как это преподносится, чуть ли не как прорыв, а это "кактус", ты на нем хоть трехметровый тризуб намалюй он кактусом и останется ... и шо? и ну? о как! вот машина поддержки танков: че мы видим кроме двух пушек? низкий профиль, 4 ПТУРа, которые кроме бронированных целей могут поражать укрепления, 2 АГСа, ну и две пушки ... если гранатометчик прорисовался в оконном проеме и сныкался, то пушкой его хрен размолотиш, а птуром - не хрен делать ... предвкушая подгорание твоего экспертного пукана, я понимаю что КБшный серийный продукт и должен быть гораздо лучше собранного в гараже "кактуса", но несмотря на весь респект "кулибиным", срай он иесть сарай, а чинуши уже потриают рученки и собираются - заказать, штуки 4, надо ли говорить что бабла на это спишется как на пару хороших танков ???
простите но сравнили лопату с ведром, израильские БТРы это БТРы, у них есть отсеки для доставки десанта, эвакуации оного с поля боя и средства поддержки десанта, насколько я понял азовца - то у него кроме двух самолетов в корме ничего подобного ...
Ти не хочеш прорив? Ага, тільки вони трохи не для того. З якої статі? Це не КБ корпорації "Боїнг", невіть не КБ періоду розквіту соціалізму. І там і там цехи розбиті, спеціалісти всюди однакові. На задумку не впливає, хіба що зберуть аккуратніше. Карти Таро підказали? Який взагалі стосунок до справи?Одні супермегафахівці по списуванню чужого бабла.Нема техніки - "вкрали бабло", є техніка - "хочуть вкрасти бабло". Вбийся об стінку.
если поддержки то где средства борьбы с бронетехникой? хотя вот надыбал Любопытные новости про БМПТ «Азовец», вроде как парочка ракет таки планируется ... хороший вопрос задает автор, с хрена ли этим занимается батальон а не оборон пром ...
Сам собі питання задаєш і сам відповідаєш? Шоб дебільних прогнозів Нострадамуса не було Чи тобі за бабло батальйона теж жаба душить?
я уже один от тебя видел прорыв - как мы размотаем росиянскую армию за месяц ... размотали? только критический подход, ко всему ... а тогда КАК он должен поддерживать танки если не выносить пехоту которая им угрожает ????? ты ж сам его поддержкой танков обзывал ??? ну с такой, что КБ обладает большими возможностями по определению, советская школа еще не угроблена, вернее я бы на это не рассчитывал ... оглянись, пилят везде и на всем, потому и вопрос что лучше на 5 лямов баксов за штуку построить 4 таких азовца или отремонтировать десяток танков, есть уже опыт закупки говносараев полуполицейских для нужд АТО ...
конечно, тем более ты видимо затылком читал про планируемую (с аваковотрепа) закупку 4х азовцев ... нашел нову инфу - обнародовал, я такие явления как шапкозакидательство и "я всегда прав потому что это я" - презираю, а ты этим сильно грешиш ...
Точно від мене? Ну ладно, мені все-одно. Боїшся далі? Ну така доля твоя заяча. Ти мене переплутав знов, тепер по-моєму з перекладачем Білецького, бо я так зрозумів ти погано рузьку мову розбираєш. Попробуй ще раз пропустити інформацію через мозок На ній і зібрали. Без тебе розберуться шо краще. А ні - так вали в антикорупційні прокурори, чи на третій майдан, чи вішати кого - не знаю які в тебе можливості і бажання, скоріш всього физдіти просто.
ага, уже разоброслись, и не раз, и каждый раз - краще, чем в педыдущий ... да сто пудоф от тебя, смелый? ну так за компом сидиш, кофий попиваеш - отсюда и героизм твой - не заячий .... откель пафос такой? сам не тем же занят? такое ощущение что тебя месаджи от атаки отвлекают )))))
Я думаю Крим просрали - бо не було точної інформації що робиться і ніхто нікому не вірив. Не було ясно хто агент а хто патріот, хто буде воювати а хто зрадить
Так треба було підняти свою товсту жирну дупу і поїхати подивитися в Крим, а не сидіти в Києві і не 3,14здіти: "Тримайтеся". Поїхав би, проаналізував би ситуацію і прийняв би зважене рішення
цікаве інтевю, яке пробували викидати з ютюба і стараються не поширювати. Там є відповідь що Порошенко не збирається повертати Крим і боїться про це сказати View: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FBQ5NM6g7oQ