Почитайте спочатку, а тоді пишіть. Потім був Молотов А дєдушка Джо звернувся к братіям і сьострам лише через десять днів. Навіть якось незручно Вам, - людині стратегічного мислення, - нагадувати про це. Ви не на Мальорці народилися?
Ви користуєтесь не перевіренними і неточними даними. Насправді було таке Війна не було оголошена - були оголошенні військові оборонні дії. Тобто військові оборонні дії не означають військовий перехід на територію іншої держави. А німці навіть дійшовши до москви так війну і не оголосили... Тобто не оголосили свої вимоги до советського уряду і якщо вони не будуть виконані то тоді уряд буде знищенний військовим методом. І коли пишу що Сталін оголосив війну - то таки Сталін прийняв рішення і він це зробив. А хто сказав по радіо чи в пресі не має значення він просто рупор. Так само як Гітлер прийняв рішення про війну з СССР а не Рібентроп Тепер мені не зручно вам радити докладно вивчати документи, а не коментарі до документів і провіряти джерела інформації. До речі якшо користуєтесь Вікіпедією то не завжди вірте що там пишуть
Не підкажете, де Америка і Європа дивуються, чому Україна не оголосила війну Росії? А я чула, що саме Україна так діяла за порадою Америки і Європи. Вам то не знати, що зараз в Білому домі сидить самий гірший Президент за всю історію Америки, який нічого до пуття нігде не може зробити - ні в себе вдома, ні в світі. От тому путлєр і скористався цим. Був би Президентом Маккейн, не було би ні анексії Криму, ні тим більше війни на Донбасі.
Так а який дурень буде оголошувати наступальні військові дії? Перед світовою спільнотою кожен агресор показує себе борцем за мир і справедливість, що вимушений вести військовій дії. Після можливого оголошення Україною військового стану Росія тут же почала б боротися за мир військовими діями, щоб задушити бандеро-коричневу чуму, що вразила саме серце священної Русі - місто Київ. (Дивно, чому я до цих пір не в Москві - з мене вийшов би непоганий пропагандист). А стосовно того посилання, що Ви навели... Є багато інтерпретацій минулих подій, аж до того, що Ісус Христос був українцем. Давайте поглянемо, що пишуть німці. Особливу увагу хочу звернути на фразу Das Wort „Kriegserklärung“ musste auf Hitlers Befehl vermieden werden; auf Nachfrage Molotows bestätigte Schulenburg aber, dass es sich darum handelte. Deutsche Flugzeuge bombardierten bereits seit drei Stunden sowjetische Städte.[66] Якщо не володієте німецькою, перекладаю: Слів "Оголошення війни" згідно з наказом Гітлера слід було уникати; однак на уточнююче запитання Молотова Шуленбург підтвердив, що мова йде саме про це. Німецькі літаки вже протягом трьох годин бомбардували радянські міста. А Ваше твердження стосовно того, що Сталін устами іншого оголосив про початок війни, то це навіть смішно читати. Люди чекали саме виступу Отца Родного. "Почему молчит Сталин?" - скрізь лунало протягом довгих десяти днів. Зараз, повторюю, війну не оголошують. Знаходять масу евфемізмів і ними користуються. Яскравий приклад: "Прінуждєніє к міру". І навіть якщо взяти за основу Вашу тезу "Гітлер не оголошував війни Союзу", це не завадило йому дійти аж до Волги. Так само можна не оголошувати оборонної війни, але вести оборонні дії. Поки що росіян далі не пускають уже протягом більше ніж року.
Ніхто не каже про оголошення війни Росії. Треба було ввести правовий режим воєнного стану в ДВУХ областях України. Все. І тоді, на підставі цього режиму, діяти проти сепаратистів за законами воєнного часу.
. А ще в ДВОХ областях України ввести безвізовий режим. А ще в ОДНІЙ області ввести офшорну зону. А ще ОДНУ область назначити областю побєдівшєго капіталізма ...
Крім того змобілізувати економіку, людський ресурс і виперти руских за українську границю, а не сидіти і чекати поки москаль сам вступиться.... Те що не піде і так ясно було.... тільки от хто буде тепер відрвідати за тих загиблих українців, які погибли за якесь сране перемиря
Олланд и Путин поговорили по телефону о сотрудничестве против ИГИЛ Олланд и Путин поговорили по телефону о сотрудничестве против ИГИЛ Кажись в "нормандському форматі" нам прийдеться тяжко
Путик нынче прикидывается паинькой и обещает перепуганным европейцам всё что угодно, лишь бы опять влезть в игру , как равный. Может даже правую почку каждого россеянина пообещать для банка органов на случай террористического нападения на Европу...
Цікаве повідомлення руского генштабу про Сірію Якщо врахувати все що повідомлялось до тепер то на місці ІГІЛу одні ями і нікого живого... Цікаво що їм ця брехня дає Вони напевне вирішили пустелю розбомбити в пух і прах
Вже говорили на цю тему. По тисячу танків товариш Жугашвілі відправляв, у нього працювали всі задурно. Зараз так не виходить. А, розкуркулити Коломойського, да-да, як я забув.
562 пункта управления; 64 лагеря подготовки террористов Копать-колотить, да там целая вселенная воюет с джихадистскими лозунгами над головой Кем в тех 562 пунктах управляют? Галактикой "Млечный путь"?!
Щогось в мене тільки що промайнула думка, чи на влуплять вони атомною бомбою чи ракетою по уявному ІГЛУ, щоб виїб**тись і залякати "наших західних партнерів" ?