Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Динаміка атомних вибухів від 1945 до наших днів. Дуже цікаве відео, в 60-70 роках світ був по справжньому страшним місцем....

Trinity

• Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цілком можливо. Адже на днях ця далеко не публічна людина (це я вживаю евфемізм) уже дала інтерв"ю. І наговорила за один раз більше дурниць, ніж Путін - за рік.
    Так що Росія отримає на своє чоло ще того кадра.

ЗІ Цікаво в даному плані послухати Бєлковського. Під умовним Медвєдєвим він розуміє в тому числі і цього Іванова
    Интервью / Станислав Белковский

Останнє редагування: 22 жов 2015
  3. kym

kym Well-Known Member

Я колись пропонував привязувати гранату до повітряних шариків і відправляти до руских... араби видно прочитали мою рацуху

View: https://youtu.be/bznCyz8jkNQ

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Exitus

Exitus Well-Known Member

zet! Іларіонова тре читати (слухати) по-між стрічок... порівніюючи із Жиріком. ...
    Читайте новини, робіть свої висновки. Шліть нафіг отих усіляких політологів.
    Допоки українці не навчаться думати своїм розумом - ... біда буде нескінченна на вкраїні.
    Ну то, все звісно моє IMHO.

6. zet

zet Дуже важлива персона

Да он (Илларионов) говорит то же самое... Я расстроена, что нам впихивают луГандон без вывода всех войск и оружия, без контроля нами границы. Лучше было бы их оставить в роли Приднестровья и идти дальше. В первую очередь, вступить в НАТО, а теперь это проблематично.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому ви постійно розстроєні? Бережіть себе.

• Тупо Тупо x 2
  8. zet

zet Дуже важлива персона

9. UNIA

UNIA Well-Known Member

Ребята, это лишь игра заголовков от манипуляторов сознанием.

Он не подписал бюджет военный, это да. :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. medwedo berlogsoni

Я також уже неодноразово наголошував, що текст повідомлення може інколи повністю протирічити заголовку.

11. medwedo berlogsoni

Тут собі зранку думаю.
    Якщо бойовиків, як повідомляється, перш ніж впустити до Росії, примушують підписати контракт на відправку до Сирії, якщо у них повно всякої невистріляної зброї, якщо "гумконвої" сунуть і сунуть,
    то чи не може статися так, що вони вирішать продовжити військові дії на Донбасі, бо тут все-таки хоч зрозуміло, за що воюють - руський мір, а потрапляння в полон не означатиме усєкновєніє голови будучи підв"язаним до якогось баобаба за ноги, з попереднім "інтерв"ю" на відеокамеру аль-джазіри?

А Путін для проформи може навіть кількох бойовиків арештувати і заслати в Сибір, мовляв, ручкі-то вот, я стараюсь, але деякі шахтаро-трактористи вийшли із-під контролю.

Не хотілося б подібного варіанту, але він не виключений.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви би познаходили заголовки, за останні пів-року хоча б, які вас вразили до розстроєння, і дали оцінку - варто було чи ні.

• Тупо Тупо x 2
  13. UNIA

UNIA Well-Known Member

Так они и так никуда не уйдут. Что они в РФ могут получить?!

А на Донбассе кормят, платят и грабить можно.

14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Так же ж в Сирії тоже руський мір, це споконвіку руська земля :).
    Сирійці скоро будуть Кірілла в ноги цілувати :)

View: https://youtu.be/ymuQNwvWQRM

• Смішно Смішно x 1
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Переможці...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А хто переможець? Ти чи шо?

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Олексій Мазур
    21 октября в 21:01 · отредактировано ·
    Шокуючий сюжет з фронту у "Фактах" ІСТV! Під Мар'їнкою по наших стріляють кожного дня. Користуючись суворим наказом ЗСУ не відкривати вогонь у відповідь, ворожі ДРГ підходять упритул, аж до рукопашної! В районі Пісок і Спартака спостерігається різке збільшення живої сили противника - до 600 осіб. Вони суттєво укріплюють свої позиції. Працюють відкрито і безперешкодно. Наші лише спостерігають. А *** (день тиші) пускає рекламу про маму, яка спілкується із сином, що на передовій, і той каже, що тут все спокійно - тиша. Тим часом до "Мечникова" днями привезли тяжко пораненого під Троїцьким бійця - від кулі. Він зараз у комі. За словами головлікаря Риженка, поранення майже не сумісне із життям, але медики не втрачають надії і роблять все можливе для порятунку воїна.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Зрада?

• Тупо Тупо x 1
  19. kym

kym Well-Known Member

Ні..... треба генеральську роту організувати і в Піски відправити.
    при такій кількості генералів можна командиром кожної тактичної групи ставити генерала замість капітана- майора... Ото сила буде

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не проти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)