Динаміка атомних вибухів від 1945 до наших днів. Дуже цікаве відео, в 60-70 роках світ був по справжньому страшним місцем.... Trinity
Цілком можливо. Адже на днях ця далеко не публічна людина (це я вживаю евфемізм) уже дала інтерв"ю. І наговорила за один раз більше дурниць, ніж Путін - за рік. Так що Росія отримає на своє чоло ще того кадра. ЗІ Цікаво в даному плані послухати Бєлковського. Під умовним Медвєдєвим він розуміє в тому числі і цього Іванова Интервью / Станислав Белковский
Я колись пропонував привязувати гранату до повітряних шариків і відправляти до руских... араби видно прочитали мою рацуху View: https://youtu.be/bznCyz8jkNQ
zet! Іларіонова тре читати (слухати) по-між стрічок... порівніюючи із Жиріком. ... Читайте новини, робіть свої висновки. Шліть нафіг отих усіляких політологів. Допоки українці не навчаться думати своїм розумом - ... біда буде нескінченна на вкраїні. Ну то, все звісно моє IMHO.
Да он (Илларионов) говорит то же самое... Я расстроена, что нам впихивают луГандон без вывода всех войск и оружия, без контроля нами границы. Лучше было бы их оставить в роли Приднестровья и идти дальше. В первую очередь, вступить в НАТО, а теперь это проблематично.
Я також уже неодноразово наголошував, що текст повідомлення може інколи повністю протирічити заголовку.
Тут собі зранку думаю. Якщо бойовиків, як повідомляється, перш ніж впустити до Росії, примушують підписати контракт на відправку до Сирії, якщо у них повно всякої невистріляної зброї, якщо "гумконвої" сунуть і сунуть, то чи не може статися так, що вони вирішать продовжити військові дії на Донбасі, бо тут все-таки хоч зрозуміло, за що воюють - руський мір, а потрапляння в полон не означатиме усєкновєніє голови будучи підв"язаним до якогось баобаба за ноги, з попереднім "інтерв"ю" на відеокамеру аль-джазіри? А Путін для проформи може навіть кількох бойовиків арештувати і заслати в Сибір, мовляв, ручкі-то вот, я стараюсь, але деякі шахтаро-трактористи вийшли із-під контролю. Не хотілося б подібного варіанту, але він не виключений.
Ви би познаходили заголовки, за останні пів-року хоча б, які вас вразили до розстроєння, і дали оцінку - варто було чи ні.
Так они и так никуда не уйдут. Что они в РФ могут получить?! А на Донбассе кормят, платят и грабить можно.
Так же ж в Сирії тоже руський мір, це споконвіку руська земля . Сирійці скоро будуть Кірілла в ноги цілувати View: https://youtu.be/ymuQNwvWQRM
Олексій Мазур 21 октября в 21:01 · отредактировано · Шокуючий сюжет з фронту у "Фактах" ІСТV! Під Мар'їнкою по наших стріляють кожного дня. Користуючись суворим наказом ЗСУ не відкривати вогонь у відповідь, ворожі ДРГ підходять упритул, аж до рукопашної! В районі Пісок і Спартака спостерігається різке збільшення живої сили противника - до 600 осіб. Вони суттєво укріплюють свої позиції. Працюють відкрито і безперешкодно. Наші лише спостерігають. А *** (день тиші) пускає рекламу про маму, яка спілкується із сином, що на передовій, і той каже, що тут все спокійно - тиша. Тим часом до "Мечникова" днями привезли тяжко пораненого під Троїцьким бійця - від кулі. Він зараз у комі. За словами головлікаря Риженка, поранення майже не сумісне із життям, але медики не втрачають надії і роблять все можливе для порятунку воїна.
Ні..... треба генеральську роту організувати і в Піски відправити. при такій кількості генералів можна командиром кожної тактичної групи ставити генерала замість капітана- майора... Ото сила буде