Какое-то дежа вю... Франция, США, Российская империя... Коммисаров вводили во время гражданских войн... Совпадение?
А шо, хтось відміняв політичну і моральну підготовку? Не все ж вам, комісарикам, гадити на кожному куті безнаказано, треба шоб вас щучили по всім фронтам.
Ото ж і воно. Багато з наших людей не цікавляться тим, куди ідуть сплачувани ними податки і не тому, що ми не маємо реальних інструментів для їх контролю, а просто тому, що байдуже. У Європі та Америці активна частина населення давно вже їх створила тому, що вони справедливо вважають себе учасниками їх розподілу. Так і в нас повинно бути.
Вам треба була тільки перша частина мого тексту і другу ви проігнорували. Прочитайте ще раз чому не цікавляться.
Якраз на цю тему цікавий сюжет про кадетське училище ім. Богуна (колишнє Суворівське) у "Підсумках тижня" від сьогодні. У неті ще нема. Питання журналістки кадету-шостикласнику на яких героях-полководцях їх виховують. Відповідь: ну, Суворов. - А чим він знаменитий? - Врятував Російську імперію. - А українських знаєш? - Ми ще не дійшли по програмі. Бляха, і тут Велиий Брат попереду!
Та я прочитав. Тому і написав "байдуже". А байдуже тому, що не вірять. А як не вірять, то не братимуться. Та, дякувати Богові, є люди, що вірять і беруться. Майдан тому підтвердження.
О, як я колись і писав! Тепер наступним кроком реформ буде введення звання "маршал". Першим, звісно, його дадуть президентові. Чи ні, президент буде старшим маршалом, а після нього ітиме молодший маршал, або маршалок (не плутати із польським маршалком).
Павел Паштет Белянский 16 год · Созвонился с товарищем, который в АТО где-то под Красноармейском. - Как дела? - интересуюсь. - Не стреляют? - Не стреляют, мать его рраз так! - В смысле? - не понимапонимаю его возмущенной интонации. - Стрелять перестали, - говорит, - так штабные к нам эшелонами поехали. То бирка на вещмешке не такая, то какарда на кепке не на том расстоянии от козырька продырявлена. Достали! Уж лучше бы иногда да постреливали. И смеётся, мол, с врагами как справляться уже научились, а вот как с собственную глуость победить пока не разобрались.
То є бажання Порошенка?.. Фактично, ми маємо те, до чого домовились, те до чого нас (Україну) виудила ситуація... Вся решта, як і те що відбувається залежить від багатьох осіб, а не тільки від Порошенка та всіляких "хто там керує". Навіщо.. на відміну від бабусів, я бачу занад-то багато векторів, що впливають на ситуацію... І я не можу описати те, що я бачу такою мовою. Але можу написати зразу - "Шеф, всё пропало - гипс снимают, клиент уезжает"©
Война - это кто первый сдохнет, от пули, болезней или голода... , всё равно. Накой великодуховным дебилам война, это только сатана знает.
Илларионов говорит, что правопреемник Путина - Сергей Иванов. И что РФ расколол Запад и теперь новый Мюнхенский сговор против Украины. Минские соглашения (последний вариант) - это новый этап войны против Украины. View: https://youtu.be/DbLgueKWdAI?t=1244