Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нічого особливого. Можна сказати не документальний фільм, а годинне інтервю з десятком людей. Досить інформативно, пустозвонства немає.

• Баян Баян x 1
  2. Centerer

Centerer Well-Known Member

Байдуже, головне зміст. Втім, хто надає перевагу вишуканому штилю, може це не читати.

3. Exitus

Exitus Well-Known Member

А шо там змістовного?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Centerer

Centerer Well-Known Member

Те, що ми всі зараз маємо. І будемо мати, подобається це комусь і Вам особисто, чи ні. І я волів би, щоб оті ОРДіЛО були таки Придністров'ям, бо за нього Україна (тобто конкретно ми) нічого не платить. Але, якщо там відбудеться те, чого хоче Порошенко і "нормандці", то утримування їх ляже на наші шиї.

5. Exitus

Exitus Well-Known Member

Шо.. а шо Ви знаєте про хотіння порошенко... утримування ляже на всі шиї. Ви не чули Лаврова, який удрух сідницями крутити почав на "хотіння" порошенка, щодо контролю над кордоном...
    Наведене Вами посилання - то є збірник теревенів бабусів на лавочці, викладений "панятным для них язиком".

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага. Заберуть зарплату у вас і пральну машину і в Донецьк віддадуть.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Маю інформацію по Конотопському. До речі, сьогодні я там був. Брехня чисто води про три зміни. Я взагалі не пам’ятаю щоб цей завод працював у три зміни за часів незалежності. Минулого року ( і цього також, здається) на заводі взагалі був чотириденний робочий тиждень через відсутність замовлень. О 16.30 на заводі закінчився робочий день і увесь люд дружньо повалив через прохідну. Я покинув територію заводу на 5 хвилин раніше.

8. Exitus

Exitus Well-Known Member

А шо там у вас у Конотопі... невже інших підприємств нема за вашим профілем... ;)

9. Capitoshechka

За моїм профілем я можу бути на будь-якому підприємстві. А що Вам відомо про мій профіль? )))

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Exitus

Exitus Well-Known Member

За Ваш особисто... нічого.
    Ви почали щось писати про те, що були на Конотопському... і Ви там були. То де Ви особисто були?

11. Capitoshechka

саме там я і був сьогодні - на заводі "Авіакон"
    На протязі декількох останніх років мені доводиться бути там постійно - іноді кілька разів на тиждень.
    А профіль в мене дуже цікавий: за 15 вилин до заводу я був в училищі (замість якого скоро буде ВЧ), а після заводу - в кафе

• Подобається Подобається x 1
  12. Exitus

Exitus Well-Known Member

Добре. Авіакон виробляє хелікоптери? Чи він їх ремонтує? Скільки у нас хелікоптерів? Чи потрібно, щоб авіакон працював у три зміни?

13. Capitoshechka

1. Ремонтує
    2. Не рахував скільки - тому сказати не можу
    3. А чом би й ні? Аби держава замовлення давала.
    А нашій державі взагалі потрібні хелікоптери? На біса вони взагалі нашій державі здалися? Може ну їх на хер разом з авіаконом?

• Подобається Подобається x 2
  14. Exitus

Exitus Well-Known Member

1. То нехай продовжує.
    2. Полічить.. воно таки мозок трохи прочистить. Літають - і виносять наших поранених бійців.
    3. Держава зобов'язана давати замовлення, які не потрібні ані державі, ані військовим?? (а не бажає Конотопський відремонтувати для Польші, Чехії, Словенії... чи то Єму особисто Яценюк указку на Порошенка Зобов'язаний?)
    Потрібні.
    Таких як Ви, - "нахер".....

Останнє редагування: 16 жов 2015
  15. Capitoshechka

Ви визначтеся - Ви до розумних, чи до красивих?
    Авіакон і так ремонтує для інших держав. Він фактично лише за рахунок цього і крутиться.
    "Нахер" тих, хто вважає що нашій армії і державі не потрібні хелікоптери.

• Подобається Подобається x 1
  16. Exitus

Exitus Well-Known Member

Надасте свідчення про те, що я написав про "нашій армії і державі не потрібні хелікоптери."... то "будєтє у шоколадє" :))) А так... Ваше " на хер" вже задокументовано.

17. Capitoshechka

Чи мова йшла про Гондурас?

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та відвикайте ви від Гондурасу - непогана країна насправді, бомбезні джунглі.

19. Exitus

Exitus Well-Known Member

Це Ви про що? Ви хоч знаєте де той Гондурас?

Так Що там про авіакон? Про брехню..?... Та розповідайте, "хуйня" сорому не має. :)))

20. Capitoshechka

про те саме

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)