Під Маріуполем невідомі викрали жінку через її проукраїнську позицію Нападають на ціле селище. А де армія і уряд? Навіть кілька ворогів не вб'ють за це? А забув, "тишу" не можна порушувати. Щоб дезертири в тилу спокійно спали.
Не тому, що я такий противний недовіра, а токмо заради істини: ну от звідки вони впевнені, що грохнули цілого єнарала? Що там росіяни воюють під своїми прапорами, з нашивками та зірочками на погонах? Хочу відео тіла, або хоча б зізнання якогось підстреленого бурята! Пан Василь вже б сказав "Слава Вальцману!" і я цей раз до нього приєднуюся.
Шкода що москалі по Україні з крилатих ракет не стріляли. По ростову або по Польші або по Венгрії точно би попали а то і по Берліну - зараз би мали тверду антируску коаліцію.. Стріляли по Сірії попали по Ірану
Ось, що знайшов про цих "стрільців": пуски ракет були проведені з новітніх російських МРК (малий ракетний корабель) проекту 21661 «Град Свияжск», «Углич», «Великий Устюг» та РК (ракетний корабель) пр.11661К "Дагестан", усі стали до строю у 2014р. Основне озброєння - новітній (2012р.) ракетний комплекс на 8 ракет 3М14 "Калібр". Дальність пуску до 1500км з фугасною БЧ, до 2600км з ядерною. Це такі собі морські "Іскандери". Було запущено 26 ракет. Це значить, що один корабель "розрядився" повністю, решта майже повністю. Хоча, може планувався запуск усіх 32-х, та щось там не спрацювало. Для нової техніки це нормальний показник. Тепер головне. На біса на Каспії (внутрішній калюжі) тримати дівізіон ударних кораблів зі зброєю оперативного рівня? При тому, що з загальної кількості серії у 9 одиниць пр.21661 шість заплановано було для ЧФ, але перші пішли саме на близькосхідний напрямок. По всьому виходить, що "кремляни" розгладали його як перспективний зовнішньополітичний ще п'ять років тому.
Всі ці ракети повинні були кудись впасти. При сучасному рівні інструментальної розвідки можливо визначити куди саме потрапила кожна. Це я зараз про Америку. А от сказати правду про це всім, чи тільки "кому треба", то вже хто його зна як буде.
Ха, зима на носі. Бабця Європа страхується ЄС виключив компоненти російського ракетного палива із санкційного списку
Іран заявив, що їхнього генерала у Сирії вбили бойовики ІДІЛ Таки якогось ґенерала вбили. Не зрозумів чи це той же.
прочитав.... але ото мені все одно в голову не вкладується: "Хай по мені валят ракетами, може сусіду на голову впаде" - як то розуміти?
Взагалі то я дійсно написав з іронією. А іронія в тому що в руских настільки точна зброя що стріляючи по Сірії ракета могла врасти в Україні чи в Турції, а впала і Ірані. А ще більша іронія в тому що деяких українців треба бити палкою, або може і ракетою по одному місці щоб перестали боятись срашного руского медведя, який насправді є смердючим тхором. І тепер той смердючий запах видають за грізний медведячий рев. Ще раз говорю - не має росія потужної армії і високоточної зброї. Вся руска армія зараз на донбасі і в ростовській області і розбити іі зараз українська армія здатна, але не робить цього. В той момент коли б українська армія виперла б руских з донбасу. Україна з держави субєкту зразу б перетворилась на обєкт. В історі є такий приклад - Ізраїль. Ізраїльтяни не слухали що казали США Великобританія Франція і інші і в шестидневній війні розбили набагатоо чисельнішу арабську коаліцію. І таким чином утвердили себе як держава субєкт з їх 10 млн населенням включаючи і всіх загнраничних жидів.. Україна чомусь не хоче іти уже відомим шляхом. А відносно руских ракет то як людина яка була дотична до советських стратегічних ракетних військ скажу так. Мені насправді дуже дивно що рускі генерали погодились на стрільбу КР навіть найновішого випуску. Видно вони дійсно бояться Путіна як вогню. Бо насправді всі рускі ракети любого класу з бойовими частинами втому числі і атомні є некеровані, непрогнозовані і ними ніколи не збирались стріляти і управляти ними. В руских ракетних військах в першу чергу пильнували за учбовими ракетами (ще раз підкреслюю - без БЧ) бо тими ракетами дійсно збирались стріляти і за неудачні стрільби знімали з генералів, майорів пагони. За ракетами з БЧ пильнували по залишковому принципу бо і генералам і прапоршикам навіть у страшному сні не могло приснитись що тими ракетами треба реально стріляти. тай самі ракети учбові і з БЧ були різні і серйозні офіцери ніколи б не дали гарантії на удачний старт і політ по маршруту. Хто знав СеРеСеР той знає про що я.
Шо, в лугандонє махновщина? Чи фейк? В соцсетях сообщается об уличных боях между "силовыми структурами ДНР" и не подчинившимся им отрядам Гиви и Моторолы. Об этом очевидцы сообщили в местных пабликах.