Не дай Боже цей ідіот виграє номінацію від республіканців. Деякі республіканці говорять що він засланий козачок від лібералів. На мою думку тільки дурень але дуже шкідливий дурень.
На одном российском форуме решили постебаться и предложили поставить уже памятник в Украине ИХ путину. А я так подумала и согласилась. Осталось толь табличку прибить с надписью - Ла-ла-ла! И политкорректно и всем все понятно.
Росія завдала ракетних ударів по Сирії з бойових кораблів Лише два з 57 російських авіаударів були завдані по позиціх ІДІЛ - Туреччина Росія атакувала Сирію з Каспійського моря США заявляє, що співпрацювати з Росією щодо Сирії не буде Ось і "відповідь" Обами. ППО Сирії взяли на приціл вісім турецьких винищувачів F-16
Ну от шойно від вас, і на диво мушу сказати, що зустрічав пару людей, які конкретно за Трампа. І машини з наклейками тоже зустрічаються. Мені він тоже Жириновським видається. Коротше, треба вибирати не демократа, не бабу, і не Трампа, я правильно розумію?
Поки-що незрозуміло. Десь ближче до виборів стане зрозуміліше. Я в республіканській партії не зареєстрований так-що що вони тим понавибирають то їхня справа. Але якщо Трампа то Клинтониха краще. Зрештою з нею поки-що також незрозуміло. Зарано ще щоб бути впевненим хто вийде у фінал. Особливо серед республіканців. У них там демократія.
В тому і біда що він забиває інших кандидатів своєю демагогією і їх за ним не видно. Навіть якщо він програє то переможець скорше буде не найкращий а той хто його придушить і не найкращими методами. Відбір не за критерієм якості. І так, багато дурнів його підтримують. Не факт що він збереже лідерство коли частина кандидатів відсіється. Але шкоди до того часу принесе багато перетворивши процес у цирк.
Коротше, в вас свої пріколи, стара добра америка жиром запливає і не дай Бог і на наступний термін без яєць залишеться.
View: https://youtu.be/kG9PEwhuzAA Ось ще одна підбита техніка Асада. Кажуть багато підбили але почекаю на перевірені дані.
Deadly Russian rocket system spotted in Ukraine for first time А тим часом на Лугандоні з'явились "Буратіни".
Ви, перш ніж стьобатися, почитали б, що саме сказав той Павел Нус: Перекладаю на українську: Путін хотів взяти партнерів по перемовинах на арапа, але вийшло так, що де сів, там зліз. Йому дали зрозуміти, що його номер - шостий, і він мусить робити те, що йому розумні люди кажуть - виконувати мінські домовленності. І без фокусів.