Всі спори заключаються втому який буде результат плану Порошенка. Слухав сьогодні його інтервю і зробив висновок. Не має Порошенко плану. Він не знає що буде робити коли до 01.01.16 рускі не віддадуть контроль над границею. Він не знає як виперти руских з української території. Він не знає як забрати в руских Крим. Він тече по воді. Він чекає що воно само якось вирішеться. Все торочить про якісь вибори. Які можуть бути вибори, якщо в кожному селі, місті і містечку керують рускі військові коменданти. Два рази кореспонденти питали його про це - Ніякої відповіді на це не було. Все розказував про якісь майбутні санкції, якщо росія цього не зробить. І мені здається що він свято вірить що санкції поможуть йому вирішити це питання. Тільки от росіїї начхать на санкціїї на найближчі три чотири роки. Я вже писав десь що навіть як відключать Сфіфт то росія перестане сплачувати коедити і відсотки на суму коло трильйону доларів і залишиться при своїх інтересах. Через те скоріше всього буде прийнято рішення про продовження мінських угод. І Порошенко погодиться на це. Так що маємо серйозну проблему з президентом.
Прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон заявив, що у разі потреби готовий застосувати ядерну зброю.
А може, просто не каже про плани зараз? Допускати, щоб людина такого рівня (маю на увазі людину, одну із десятків тисяч людей із вищою університетською і батьком, - начальником районного рівня, - що стала мільярдером, а потім - президентом) не розглядала подібного варіанту - наївно. З якої радості він буде на публіку розповідати про майбутні дії? Уявляю собі, як Путін його питає: А що ти будеш робити, якщо я війська не виведу? А Порошенко починає ялозити пальцем по столі: А ти - так, то я - так, а якщо ти так, то я - от так! Все залежить навіть від того, скільки голів відріжуть руським в Сирії. Чи одну, чи півтора десятка. Чи жодної. Зачекаємо два з хвостиком місяці, тоді побачимо.
іgnoratio elenchi argumentum ad crumenam argumentum ab auctoritate volens cogitandi Скорше доведеться чекати не один рік.
президент держави не має права не говорити своїм громадянам як він буде поступати при вирішенні тих чи інших стратегічних питань. Від кого він ховається... від рускої розвідки. Та я на 100% впевнений що десь в АП сидить руский шпіон який пише звіти в Москву. Тоб то Кремль знає про Плани Порошенка а народ який йому довірив владу не має права знати. Всі президенти всіх цивілізованих держав інформують своїх громадян про стратегічні рішення. Не інформують тоді коли не знають що робити. Знаєте якщо б у порошенка дід був міліонером, батько міліонером а він став міліардером - то нормально. А 20 років тому в нього не могло бути чесно зароблено більше 5-6 тис дол у любій валюті. Чесно заробити з такого старту міліард не можливо. Не рахуєм інженерів чи науковців, які зробили наукоємку продукцію ... типу Біла Гейтса. Не є Порошенко з категорії Гейтса.Він звичайний торгаш. А звичайний торгаш не може чесно за такий відносно короткий час стати міліардером. От з того і виходим
Тоді знову випливає старе питання: а на кого замінити? Чи є гідна кандидатура? На останніх виборах нових облич було вдосталь - та піди ж, вгадай хто з них саме той... Після Генасамблеї, та Парижа ясно те, що нічого не ясно щодо того, що нас чекає навіть у річній перспективі. Зараз самий ліпший момент давати прогнози - вариантів досталь. Але я погоджуся - у Порошенка немає ніякого туза у рукаві. Ситуація схожа на торішню із Кримом, коли наша верхівка чекала, що життя саме все розставить по місцях.
Шановні друзі, дуже велике прохання! При наведені цитат чи крилатих виразів іншою мовою, не забувайте подавати їх зміст українською, або російською. Мені дуже приємно, що я знахожуся в компанії таких ерудитів, але оскільки мій IQ не дотягує до вашого рівня, то доводиться витрачати багато часу, нишпорячи по словниках та гуглах, та й ліньки. З вашого ж боку це буде проявом невеличкої поваги до тих, хто не потрапляє до категорії sapienti sat. P.S. У молоді роки, коли читав пікулянського (себто Пікуля), дуже дратувала його манера вставляти у текст всілякі терміни, назви, мовні обороти епохи, про яку писав, не роз'яснюючи читачеві їхню суть. Наче навамисне хизувався цим.
Що там пан Ворон написав латиною, я не знаю, та зрештою, мені і не цікаво. Якийсь камінчик в город мене - селюка анальфабетичного (неписьменного). Я ж зіронізував на його латину рядком із Котляревського, з Енеїди:
Я не приводжу цитати і крилаті вирази а інтернаціональні наукові терміни які були вироблені починаючи з античних часів і які в користуванні досі. Переклад таких буде такою ж китайською грамотою якщо не знати значення терміну. А вивчення значення є обов’язком читача якщо він того бажає. Якщо ні це його вибір. Розжовувати кожен термін на декілька сторінок ніхто не буде. Терміни дуже швидко вискакують якщо їх ввести в ґуґле і навіть часто мають пояснення українською. А де не мають то питання до української держави, науки і суспільства. Ніхто не зобов'язаний за них працювати ще й безоплатно. І тільки Ви можете щось вивчити при бажанні. Ніхто це за Вас не зробить. Введіть Argumentum ad crumenam Звернення до гаманця — Вікіпедія І знайдете дуже багато сторінок що пояснюють цей термін на різних мовах. Так і з іншими термінами лоґістичних хиб і супутнього. Значення термінів за вас ніхто не вивчить. І латиною вони читаються на всіх мовах.
Як бачимо в цьому випадку це свідомий вибір бути обмеженим. І повторювати помилки притаманні варварам. Яких позбулись ще в античній Греції. Дві з половиною тисячі років Карл. Основи науки як і арифметика.
Як бачимо, в цьому випадку це - свідомий вибір бути обмеженим. В іншому випадку я, можливо, і майже напевне заглянув би в словник. Врешті, я заробляв на хліб перекладами з англійської та німецької (технічних текстів). Але, знаючи, що з Ваших уст нічого розумного не пролунає, не вважаю за потрібне ритися в словниках, щоб врешті-решт зрозуміти, що Ви намагалися мене підюджити. Розумному - досить.
іgnoratio elenchi straw man argument reductio ad absurdum Пан Ким ніде не стверджував що президент повинен бути Богом. Натомість пан Ким висловлював сумніви щодо існування реального плану і стратеґії у пана Порошенка щодо війни з РФ попри декларацію існування таких останнім. Пан Ким висловив думку що пан Порошенко тільки реагує на події з дня на день. Ви ж користуючись straw man argument бажаєте перевести дискусію на вигаданий Вами арґумент про божу сутність президента який Ви ж приписали пану Киму.
Пане Ким, я впевнений, ви чудово знаєте імя того шпигуна, точніше людини Кремля яка грає одну з перших скрипок в керуванні Україною. Це Ложкін, креатура Кремля, людина яка дістала кілька кремлівських нагород і яка першою була призначена на високу посаду. Це є закінчений українофоб. Думаєте, чию волю він виконує? І навіщо ще якийсь шпигун. Навпаки через Ложкіна Кремль дає вказівки і інформацію, що Порошенко і уряд зобовязані робити.
а звідки пан кум знає що Порошенко має, а чого немає і про що думає. З його виступу? А порошенко мусить про всі свої плани розповідати з ящика, щоб зорієнтувати Путіна? Порошенко на зустрічі з нормандською четвіркою сидів з температурою 39.