Нет, нет... Не впутываете меня в этот междусобойчик. Я просто жду когда закончат клеймить друг друга и никак не пойму - а зачем это делают?
Ну так люди ж на фронтах мерзнуть вже півтора року. З Х-лом тяжко воюють. Кожен день війну виграють. Одні лиш капітуляції ворогів у Києві приймають. Екскурсія в Кульпарків. Як не філолог-Бонапарт то Рокфеллер-Цезар. Тут і мертвий розвеселиться.
Я в тому плані, що Москви не бачу. Кременчук - не Москва. Де пан Ворон побачив Москву - ніяк не втямлю.
Лінія фронту пролягає - Чикаго-Бостон-Майямі-Лондон-Берлін-Стрий. Ворона найперший записався, взяли навіть без українського пашпорту, Педруліо поранених витягав, ті шо зі смертельним карієсом, Самуїлович з Упріусом патрони підносили, язиком. А командував героїчною обороною старший прапорщик Васильцман.
Та знаю - сиджу зара в якомусь медичному центрі в нюджерсі, погодка після флориди мерзенна. Долетів чудово, в понеділок назад в тепло. Ти не йдеш нині на україншький фестиваль?
Припинилися обстріли, перестали вмирати, калічитися наші хлопці. Хай так буде і надалі. Це великий позитив, нагода для примирення форумлян з різними поглядами.
Я вже мабуть разів десять наголосив, що немає значення чи людина в побуті україномовна чи суагілімовна чи урдумовна. Я не можу собі уявити українського патріота, який не осилив 2х слів українською щоб сяк-так нашрайбати речення з 3х слів. Я не розумію, як можна такого "досягнути" проживши все життя в Україні. Треба вже ду-у-же ненавидіти українську мову. Так вони захищають свою територію, яка формально називається Україна. Але вони НЕНАВИДЯТЬ українську державу і після закінчення війни прикладуть всіх зусиль щоб та держава так і не стала українською.
Чмо ти кумедне, джекі, але якесь не зле чмо, з головою. Думаю, побратими-воїни, насправді він не є таким тупим і затятим, просто повелося так на грьобанному хворумі. Я би з ним пива випив.
Велика Британія готова співпрацювати у рамках Будапештського меморандуму для відновлення повного суверенітету України. Добрий знак що БМ починають згадувати.