Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Раньше думала, что только на российских форумах периодически собираются жуткие "знатоки" русского языка. Как начнут друг друга править, что только диву даёшься. (Иногда ведь по грамотности "яке їхало - таке й здибало")
    Оказывается эта мода всезнания и сюда добралась. Какая разница на каком языке, если друг друга отлично все понимают, а часто и мнения совпадают?

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

На тих умовах на яких його намагається нав'язати Х-ло він справді не потрібен. Але рано чи пізно він повинен відійти під юрисдикцію України. Рано Х-ло його не віддасть. Якщо Україна наглухо не заблокує Лугандон, Крим і Придністров'я проблем буде більше для України чим Московії.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Господи, ну сколько можно!
    Офтоп, но посмотрите: идет война.За само существование государства Украина. И что мы видим хотя бы по этому форуму? Откровенным врагам тут "толерантно" дают высказываться (хотя я за то, чтобы врагов сразу, каленым железом, вычищать с украинских площадок), а патриоты-украинцы грызутся между собой по самым пустячным поводам!
    Ну ничему история не учит!

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Україна не Естонія.

5. MayorMayor

Значит- я эстонец.До меня плохо доходит)))

• Смішно Смішно x 2
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Цю сволоту, яка дременула в незапам'ятні часи навіть не з незалежної України, а з совка, я на дух не переношу. І тепер воно сидить в лондонській квартирі і тикає пальцем шо в нас тут добре, а шо зле. Це остання мудачня, під#ри емігрантські. З якого дива я маю з ними бути на одній стороні, якщо воно день у день сидить тут і сере на Україну? Жодного разу не чув від цих уїб#ів доброго слова про Україну.

7. MayorMayor

Дзеко, то есть, Ваш визави поддерживает Путина и Снежную Нигерию?Я правильно Вас понял?

8. prius

prius Well-Known Member

З свинаря імно поперло,то є вся його рагульска сущність

• Подобається Подобається x 3
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю хто там шо підтримує. ПРОТИ Снігової Нігерї не означає автоматично ЗА Україну.

10. MayorMayor

И опять разгорается срач между людьми, стоящими по одну сторону баррикад.....Печально это.....

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Можна інтерпретувати і так як друге приховане значення. )
    Але так як це не поезія а прямий текст то значення досить просте.
    Естонія справді не може. Мізерна чисельність народу. Відсутність серйозної індустрії і ресурсів. Україна не набагато слабша від Росії. І має можливість бути набагато організованішою. Цього достатньо навіть для домінації. Набридло чути про не може. Може. Якщо постійно говорити не може тоді нічого ніколи і не зможе.

• Подобається Подобається x 1
  12. MayorMayor

"Душмани душману"- враг врага- тоже союзник.

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Педруліо знов свої галюцинації розказує. Старість не радість.

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Там було трохи інакше.
    Дон Педро закинув мені, що, мовляв, я не можу знати українську мову в російськомовному Києві.
    Дзеко проіронізував стосовно англомовного оточення Дона Педро.
    Ви сприйняли цей камінь у власний город.

Тут уже рік точаться суперечки про те, що патріотами України можуть бути не лише україномовні люди, але й російськомовні (що ми бачимо з репортажів за АТО, я колись писав, що російськомовний Кузьміних - гордість української армії), а також кримські татари, євреї.

А нам тут патріоти зі жменею попкорну в одній руці і пепси-колою - в іншій докоряють, дивлячись телевізора із-за кордону, що ми тут не лягаємо кістьми, щоб здолати московську чуму.

Саме політичний курс, вибраний Порошенком, дає результати.
    А покласти півмільйона хлопців в землю і вийти на рубежі Ростовської області, де вони будуть стріляти зі власної території, як це робили торік - великого розуму не треба.

От уже три чи більше днів ніхто з наших хлопців не гине на Сході. Кому від цього гірше?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. medwedo berlogsoni

Як то кажуть, Карл - мій друг, але істина дорожча.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Насправді все інакше. Купка ура-патріЙотів кожен день кричить "ми виграли війну". Але коли наводяться докази що Крим наразі не звільнений ура-патріЙоти за браком арґументів по темі починають вигадувати "мовні правила" які заперечуються словниками української мови, брехати, співати чястушкі про кока-коли і пап-корни. І вигадувати байки про "кістьми поляжемо" хоч ніколи на фронті не були і не будуть. Через не вміння дискутувати по темі ці створіння вдаються до argumentum ad hominem. Перше від чого відучують у західній цивілізації. І перше чому вчать у сувітській. Нещасні жертви сувітської недоцивілізації, не більше. На жаль Україна правиться саме такими жертвами і це проблема номер один. Все інше наслідки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Там вже один зрадник з Москви доплюсував. Як говориться видно звідки вітер дме.

20. medwedo berlogsoni

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)