Раньше думала, что только на российских форумах периодически собираются жуткие "знатоки" русского языка. Как начнут друг друга править, что только диву даёшься. (Иногда ведь по грамотности "яке їхало - таке й здибало") Оказывается эта мода всезнания и сюда добралась. Какая разница на каком языке, если друг друга отлично все понимают, а часто и мнения совпадают?
На тих умовах на яких його намагається нав'язати Х-ло він справді не потрібен. Але рано чи пізно він повинен відійти під юрисдикцію України. Рано Х-ло його не віддасть. Якщо Україна наглухо не заблокує Лугандон, Крим і Придністров'я проблем буде більше для України чим Московії.
Господи, ну сколько можно! Офтоп, но посмотрите: идет война.За само существование государства Украина. И что мы видим хотя бы по этому форуму? Откровенным врагам тут "толерантно" дают высказываться (хотя я за то, чтобы врагов сразу, каленым железом, вычищать с украинских площадок), а патриоты-украинцы грызутся между собой по самым пустячным поводам! Ну ничему история не учит!
Цю сволоту, яка дременула в незапам'ятні часи навіть не з незалежної України, а з совка, я на дух не переношу. І тепер воно сидить в лондонській квартирі і тикає пальцем шо в нас тут добре, а шо зле. Це остання мудачня, під#ри емігрантські. З якого дива я маю з ними бути на одній стороні, якщо воно день у день сидить тут і сере на Україну? Жодного разу не чув від цих уїб#ів доброго слова про Україну.
Можна інтерпретувати і так як друге приховане значення. ) Але так як це не поезія а прямий текст то значення досить просте. Естонія справді не може. Мізерна чисельність народу. Відсутність серйозної індустрії і ресурсів. Україна не набагато слабша від Росії. І має можливість бути набагато організованішою. Цього достатньо навіть для домінації. Набридло чути про не може. Може. Якщо постійно говорити не може тоді нічого ніколи і не зможе.
Ви ще про того дебіла згадуєте, Вороне? Я його повністю ігнорую. Там нема на кого звертати уваги. Тупе... Чи то від природи чи батьки винні, бо видно за крадені гроші купили школу, якийсь дипломчик, відмазали від армії, ось і сидить біля компютера 24 години на добу і чергові, куплені батьком штани, протирає.
Там було трохи інакше. Дон Педро закинув мені, що, мовляв, я не можу знати українську мову в російськомовному Києві. Дзеко проіронізував стосовно англомовного оточення Дона Педро. Ви сприйняли цей камінь у власний город. Тут уже рік точаться суперечки про те, що патріотами України можуть бути не лише україномовні люди, але й російськомовні (що ми бачимо з репортажів за АТО, я колись писав, що російськомовний Кузьміних - гордість української армії), а також кримські татари, євреї. А нам тут патріоти зі жменею попкорну в одній руці і пепси-колою - в іншій докоряють, дивлячись телевізора із-за кордону, що ми тут не лягаємо кістьми, щоб здолати московську чуму. Саме політичний курс, вибраний Порошенком, дає результати. А покласти півмільйона хлопців в землю і вийти на рубежі Ростовської області, де вони будуть стріляти зі власної території, як це робили торік - великого розуму не треба. От уже три чи більше днів ніхто з наших хлопців не гине на Сході. Кому від цього гірше?
Насправді все інакше. Купка ура-патріЙотів кожен день кричить "ми виграли війну". Але коли наводяться докази що Крим наразі не звільнений ура-патріЙоти за браком арґументів по темі починають вигадувати "мовні правила" які заперечуються словниками української мови, брехати, співати чястушкі про кока-коли і пап-корни. І вигадувати байки про "кістьми поляжемо" хоч ніколи на фронті не були і не будуть. Через не вміння дискутувати по темі ці створіння вдаються до argumentum ad hominem. Перше від чого відучують у західній цивілізації. І перше чому вчать у сувітській. Нещасні жертви сувітської недоцивілізації, не більше. На жаль Україна правиться саме такими жертвами і це проблема номер один. Все інше наслідки.
Ви хоч виправляйте правильно брехливий і безграмотний Карл. Пензлюйте штудіювати українську анальфабетос.