О, українські війська вже оточили Севастополь! Називається "падати на сраку і кричати ура". Війна за цього президента не закінчиться. Звичайно падати на сраку і кричати ура можна кожен день але від того ніщо в реальності не зміниться.
"Слава Вальцману, не?". Господин Мих, я не совсем понял- Вы за продолжение войны?Расскажите свое видение решения "донбасского" вопроса.
Все просто. На засідані нормандської четвірки, якщо ви читали, Україна повинна відновити контроль над східним кордоном. Вибори повинні пройти за українським законом. Все повинно йти до миру і поступового зменшення напруги. Поганий мир краще доброї війни. Люди - це саме головне. Чому я написав Слава Вальцману? Тому що не чути тих дописувачів, які критикували Порошенка, де вони? А його заслуга - очевидна. Путін програв, а ми втратили Крим.... поки що... але все змінюється. Особисто я радий тому всьому. А ви?
А ви самі не зауважили що всюди написали "ПОВИННА".... Ви хоч на хвильку можете уявити що рускі спакували манатки, сіли на танки і БТРи, погрузили всі воєнні запаси які вони туди звозили протягом року на вагони, допильнували щоб усі видані автомати гранатомети, гранати патрони, гради, пушки снаряди і всяка інша військова хрень повернулась на військові склади до кінця року. Якщо вони чесно почнуть завтра то до кінця року не вспіють чисто фізично... То про що ви говорите яка перемога ... хто кого переміг... Поки що заслуга Порошенка в тому що його наступнику прийдеться розгрібати його стратегічні прорахунки, а вашим внукам прийдеться воювати з росією замість того щоб ваші діти воювали з росією. Путін перетворив Донбас на друге придністровя і срать він хотів на Меркель з Оландом і їх санкціями, а Україна має постійний насос на викачування грошей
http://www.pravda.com.ua/news/2015/10/2/7083484/ Як не чути. Ось вони. Знущаються над порохоботами, негідники. Пишут же війна сі не скінчила. Шпійони трикляті.
Оланд: спочатку на Донбасі відбудуться вибори, а потім Росія поверне кордон Вітаю з "перемогою". Це в сто раз гірше від Придністров'я. Падіння до рівня Ліберії ґарантоване.
А що пуйло підписав капітуляцию? Потрох приймає парад перемоги? Кацапскі штандарти на майдані скидують в сміття? Ну ну
А кто или что заставит Украину засыпать деньгами эти два ошметка?"Денюх в кассе нету", и "работайте лучше" вроде никто не отменял? Дотации углепрому можно смело отменять- Ахметов со своих шахт поставит достаточно угля. Бывшие убыточные госшахты, которые содержали так как "там наши люди"- под нож, субвенции местным бюджетам- на уровень Тернопольской области. Восстановление инфраструктуры- под госпрограмму, лет на 50. И "вдруг" выяснится, что "кормилец-Донбасс" не такой уж неподъемный.
настоювати і заставити - то є русизми. "заставити" в Вашому значенні є третім значенням в словнику, і Ви в тому самі переконались. А гарною українською буде краще "примусити" І "наполягати" українською звучить краще, ніж проросійське "настоювати". Кажу Вам, бо для мене українська - рідна, і я відчуваю, як буде краще.
А я щиро радий, що припинилась стрілянина на Донбасі. І Україна тимчасово (можливо, надовго?) зникла з екранів росТБ. Даю цитату з діалогу на ЕхуМоскви Тривале припинення вогню - на користь Україні і на шкоду хиріючій імперії. Я вже колись наводив,- тільки не пам"ятаю коли і де, - приклад для іллюстрації. Повторюсь. Уявіть собі підлітка років чотирнадцяти, якого тероризує хуліган, старший від нього років на чотири. Останній сильніший від першого виключно через різницю в віці. Тепер в силу обставин (старшого посадили чи забрали в армію, або молодший на кілька років випав із поля зору хулігана) знущання припинились. Тим часом підліток виріс, окріп, накачав м"язи, а хуліган яким був таким і залишився, а можливо, і захирів, спився, осунувся. І от він уже не становить загрози для того колишнього об"єкту знущання. Україна тепер знає, з ким має справу зі Сходу. Жоден громадянин в здоровому умі не скаже "Нафіг та ефективна армія, з ким воювати збираєтесь?" Не помилюсь, якщо скажу, що відсотків 80 не могли раніше навіть уявити, що Росія буде воювати з Україною. Тепер - ситуація інша. І з кожним днем обороноздатність України наростатиме, а значить, у Росії буде менше спокуси сюди сунутися зі зброєю. Інша справа, що Росія намагатиметься розхитати Україну зсередини. Тут їй рівних немає. Тому треба бути пильним. Для розхитування все згодиться: і ура-патріоти, і незадоволені побутом, і пропаганда, і будь-що.