Підбірка фотокарток включно із страченими дітьми. Людям із втомленою психікою справді не дивитись. WARNING GRAPHIC PHOTOS (RAW) - ISIS begins killing Christians in Mosul, CHILDREN BEHEADED - Middle East - International - News - Catholic Online
ИГ - Исламское государство ІД - Ісламська держава Ну по-перше якщо повернуться. По-друге навряд, вони після Грузії літають тільки де безпечно.
Хтось не знає ІДІЛ(еванту) відомий також як ІДІС(ирії) відомий також як ДАІШ (араб.) в 2014 був перейменований в ІД (ісламську державу) - всесвітній мусульманський халіфат який очолює за їхніми переконаннями якийсь потомок пророка Мухаммеда. Десь в той же час відбувся розкол із "Аль-Каїдою" через неможливість домовитись і не підзвітність ІД. ІД також присутня в Афганістані і деякі повстанці в Ємені перейшли на їх бік. В Афганістані Талібан знищив частину бійців ІД. ІД має бійців в Ніґерії, Ніґері, Чаді, Камеруні, Узбекистані.
Мое мнение- это все прикрытие.И морковка для привлечения добровольцев. Основная цель ИГИЛ (судя по персоналиям, находящимся в руководстве и некоторым действиям)- возвращения к власти баасистов.На ограниченных территориях- Ирак и кусок Сирии. Но то таке.Я вовсе не претендую на истину в высшей инстанции, и вполне могу ошибаться. Кстати, более интересное может быть в сирийском варианте афганского "Альянса семи". Тут предпосылок хватает более чем. И уже началась накачка местных муслимов в стиле "неверные убивают наших детей и разрушают наши мечети". В общем, роосеянчегов можно поздравить- они и тут в говнище влезли. (Спич Пескова что-де "спецслужбы будут превентивно чтобы не допустить терактов на территории России" - из этой оперы).
А вылезти не получится.По крайней мере, без потерь. И что-то мне подсказывает, что если росеянчего продолжат бомбить "не тех", то мы увидим знатный самолетопад и массу роликов с отрезанными головами росеянских летчиков. Ну и еще один шикарный повод для усиления санкций- "Россия поддерживает ИГИЛ"- просто шикарно.
Ви все таки путаєте клас держав і відповідно клас армій. Всі ці байки про відсутність армії в Україні на початку 2014 - це оправдання нинішньої влади від невміння організуватись. Якщо б не було армії то за рік створити 400 тис армію з нуля неможливо в принципі. От в Ісландії армії немає як такої - створіть там за рік хоча б 20тис повноцінну армію - ніколи.Треба мінімум 5-10 років. Вже не один раз писав - рускі не використовували авіацію по одній простій причині - вони точно знають що все це що вони пустять в Україну буде збито. Інакше давно б уже Захарченко розказував про авіацію Новоросії віджату в України. ППО України не було розбазарено по одній простій причині -воно постійно знаходилося на бойовому чергуванні чрез охорону повітряного простору і АЕС втому числі. Армію не створювали заново - армію відновили - це дві різні речі. А ППО України було розрахованене на війну з НАТО і не думаю що НАТО могло б вільно почувати себе в небі України не кажучи вже про росію. Те що була заморожена модернізація ППО то факт, але того що було вповні вистарчало
Мені б взяло десь рік щоб вивчити цю тему. ЗМІ на жаль вірити не можна через перекручування ними фактів. В мене багато знайомих сирійців яких знаю 20-30 років але вони не бажають на тему Сирії говорити а я не люблю настоювати. Заставити говорити можна і не тільки сирійців але це багато роботи яку я не дуже хочу робити. Не моя війна. Можна знайти людей із заходу які працювали в Сирії і розпитати. Плюс наукова література. Десь рік роботи. Без цього складно орієнтуватись в тому що там відбувається. Тому мої уявлення тільки загальні. ІД на мій погляд щось набагато складніше і інше чим чи повернення баасистів. В Іраку хоч баасисти були нерелігійні все ж домінували шиїти. ІД з самого початку задовго до того як вона так звалась була сунітською групою із Йордану яка з початку 2 іракської війни воювала проти шиїтів і західних "хрестоносців". Навіть якщо уявити що баасисти якимсь чином були причетні до створення групи al-Tawhid wal-Jihad то воно вже давно вийшло із під будь-якого контролю. Я особисто сумніваюсь в причетності баатистів як партії в цьому. Дуже сильна антишиїтська настанова руху сильно суперечить панарабській ідеї баатизму.
Переглянув я сьоні Ваші світлини ...з того посту випливає жи москалі ліпше чурок писи шо там в коментах якщо Ваша ласка Tapatalk
Там католики скаржаться на ґеноцид християн в Сирії вчинений ІД. Який мав місце. Був також ґеноцид тої групи яка вірить в анґела-павича. Єзиди. А також купа інших подібних релігійних груп які піддавались винищенню. Всі не суніти на загал. Але і суніти і навіть вояки ІД попадали під страти. Тому їх всі і бомблять. Окрім Росії яка бомбить помірковані сили. Асад кількісно вбив більше цивільних чим ІД. Росія за нього воює. Стала стороною релігійної війни на стороні шиїтів. Прекрасно. Чим більше в неї вв'яжуться тим краще. Українська розвідка повинна би була всіляко їм у цьому допомагати. Алах Акбар.
Зробіть мені ласку, ідіть в гілку про мову. Там Ви матимете можливість підучити українську мову, яка скорше не є для Вас рідною. На тему Ви ніц не пишете. Тільки займаєтесь троленням. Киш звідси, "Фаріон". Фаріон принаймні хоч знає українську.