В повстанців з ППО не дуже інакше б рос.авіація би вже падала. Скандал тому що Франція, США бояться що ППО попаде в руки ІД і почнуть збивати їх.
Немає співпраці в Сирії. Не вигадуйте. Була спроба домовленості щоб уникнути прямого конфлікту в Сирії. Це не співпраця. Х-ло блефує. Осел Обама грає свою гру. Це вже без змін довший час. І не зміниться.
Я не вигадую. Ситуативна співпраця. І вона мене не турбує зовсім. А турбує те, що з П почали розмовляти. Зустріч П з О і ігнорування О нашого П - знак для багатьох. І знак не в нашу користь.
Немає такої. Співпраця це спільні дії, навіть ситуативні. Таких немає і не буде. Попри антипатію до П. О не кращий. В ОНН вперше за час її існування розпочався заколот проти Радбезу. Лідер Франція яка попри права на вето не може проводити незалежну політику в ОНН. Англосакси домінують. Альтернатива Раша+Китай ще гірше. Близько 100 країн вже приєднались і Україна хоч і не лідер але відносно важлива країна в цьому заколоті. Візьме багато років щоб змінити ООН або потенційно створити нову орґанізацію на місці тої яка стала менш спроможною чим Ліґа Націй. Але успіх дуже можливий і потрібний. Опір від постійних членів радбезу буде дуже сильним але не варто забувати що без решти вони перетворюються на маленький клуб без навіть провізоричної леґітимності. А Ви все про якогось Обаму. В нього рік залишився і скоро про нього забудуть. Він вже почав відходити в тінь. Візит в ООН це не візит до уряду США.
Так як Росія входить у сферу впливу України дії першої без дозволу другої у Сирії вимагають реакції і дій України. Тому коли говориться про Сирію то зачіпаються інтереси України.
Russian airstrikes in Syria leave U.S. scrambling for response Russian airstrikes in Syria: Pentagon says strategy 'doomed to failure' – as it happened Russians Strike Targets in Syria, but Not ISIS Areas U.S. Rebukes Russia Over Syria Strikes American officials were taken aback by Russia’s decision to announce the strikes by sending a three-star Russian general to the U.S. embassy in Baghdad on Wednesday. The general gave U.S. officials an hour’s notice before he arrived, delivered the message that Russia was going to start bombing, said American aircraft should get out of Syrian airspace, and left, American officials said. One defense official called it “unprofessional.” Another called it unproductive. U.S. officials said they didn’t alter their airstrike and surveillance missions over Syria as a result of Russia’s attacks. But the lack of coordination makes it more challenging to avoid potential confrontations. The combination of unpredictable, unilateral action that flouted Western exhortations posed an unmistakable resemblance to Ukraine, where Mr. Putin moved to annex the Crimea region and has defied international demands to halt its support for separatists. Mr. Putin’s decision-making in Syria mirrors the way he has approached Ukraine, said Andrew Weiss, vice president for studies at the Carnegie Endowment for International Peace. “He deliberately tries to do things to throw opponents off balance and he’s always trying to get some sort of element of surprise and tactical advantage over people, that’s sort of what keeps him going is this constant springing surprises and flipping events in his favor,” said Mr. Weiss, who worked on Russia policy in the George H.W. Bush and Bill Clinton administrations. Як видно що йшлося про зустріч щоб запобігти прямій конфронтації в Сириї. Тепер навіть це під питанням. Навіть неонацистська ґазетка Ню-Йорк Таймс не в захваті не кажучи про інші. Я писав що Х-ло буде чудити. )
Азербайджан погрожує Вірменії війною І не тільки Х-ло. Я думаю наступні 5-10 років світ очікують неймовірні чудеса. Україні потрібно озброюватись і озброюватись щоб не перетворитись в один із центрів чуда. І не такими темпами як дотепер.
Мінуси за ці дописи від Уніа підтверджують наскільки я правий. До речі на багатьох проросійських політиків/діячів накопати не тяжко. Деколи навіть розвідки не потрібно. Вистачить журналістського розслідування. Гроші пахнуть незважаючи на відому приповідку.
Саудівська Аравія вимагає від РФ припинити військову операцію в Сирії Ці вже грозились прибрати Асада. Вони також дуже розлючені Обамою. Стає все веселіше.
ДНР сказало шо припинило війну... Але ДНР - це бандитське угрупування... Виходить дивна штука - можна побандттствувати а потім сказати - все ми не бандитствуєм. Якщо Україна на це погодитьсято програє по всіх фронтах
Як я вже писав наше діло чекати і поп корн жувати.... росія починає влізати в сірію... Вже вимальовується картина як будем Крим забирати - коли рускі наламають дров у Сірії щоб іх звідти виперти почнуть з Криму .