Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Люблю єврейську логіку. В мене було досить багато друзів євреїв. Так ось на багато наведених мною аргументів вони відповідали одним - то ти так знаєш. А що ми знаємо, Миху. Знаємо, що ворон ворону (не про нашого Ворона йдеться:)) ока не виклює. Одне ясно - гайки закручуються. І не здивуюсь, коли темники Медведчука в порівнянні з режимом Порошенка будуть виглядати як невинні жарти. Не кажучи вже про дилетанта Януковича...

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Не знаю чи хтось в Україні ще вірить в ті вибори. І невідомо, хто більше в цьому винен - чи ті ЯКІ вибирають чи ті ЯКИХ вибирають?
    Пригадую 88-89 роки минулого століття. Повіяло демократією, запрацювала так звана гласність. Мій брат повторював - вибори, вільні вибори, виберуть потрібних людей, все зміниться... Перші вільні вибори 1990 року. Ми не вибрали ні одного проклятого комуняку, зате парламент був комуняцький - Східна і Центральна Україна ще не наїлися комунізму. І так далі - від виборів до виборів. Україна вибирала то комуняк, то ПГ(партію гопоти), тепер буде вибирати ПНГ(партію нової гопоти) - БПП, НФ і оппів. Як казав Шевченко, не жди сподіваної волі...

3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Смішно Смішно x 1
  4. kym

kym Well-Known Member

У цих виборів є один плюс. Насправді це початок ліквідації ядра корупції. вся українська корупція починається з політичної системи. Депутати через партії попадають у советську систему рад від сільської до верховної. Зарплату отримують тільки депутати ВР. Всі решта розподіляють місцеві гроші, майно та ресурси на громадських засадах. Тобто місцевий депутат повинен потратити два дні в тиждень задаром на роботу в місцевій раді. Десь починаючи з 1994р. Партія Громада Лазаренка і Тимошенко почала продавати місця у партійних списках в коедит. Давала гроші кандидатам на проведення виборів з тим що потім повернуть. А повернути могли тільки вкраши у бюджету. З того все і почалось.Ця система почала розвиватись. потім всяке жульйо яке вже заробило десь гроші почало просто купляти місця в партійних списках, а потім відповідно повертати назад обікравши народ. Виборчі Закони змінювались, але завжди залишались закриті списки і мажоритарка. Цей закон що зараз -ще не є досконалий, але він змінив ядро системи. Партійні лідери не можуть дати гарантії грошовим мішкам шо вони стануть депутатами, відповідно грошові мішки перестали давати гоші на партії. Це хто зрозумів суть вибочої системи. Хто не зрозумів той ще дає гроші з надією що потім вкраде з бюджету. . Знайомий з системою з середини. Зараз є цікавим один момент - партії не можуть набрати кандидатів щоб закрити виборчі округи. Наприклад до Львівської обл ради є 84 депутати. На сьогодні в обл немає ні одної партії яка б мала таку кількість кандидатів. Грошові мішки не хочуть тратити гроші бо не мають гарантії. прості чесні люди не мають грошей на агітаційну компанію, а навіть як мають то не хочуть витрачати на вибори - бо ставши депутатом буде спокуса вернути назад ці гроші корупційним методом і крім того треба буде задаром працювати. Людей запрошують в кандидати - а вони відмовляються
    Покищо це все якось перемішалось. Цікавим буде результат. Напевне відбудеться повне переформатування політичної ситеми. Ці вибори є перехідними на 2 роки - фактично проходить експеримент з зміни політ системи

• Смішно Смішно x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@kym, не все я зрозумів, але зрозумів, що і Вам, і мені цікаво, що дадуть ці вибори за нових підходів.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

анекдот в тему:
    У шахах додали ще одну фігуру - прапорщик: ходить як хоче і нічого не робить.

• Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. medwedo berlogsoni

І нічого казати, що всепропало, що нічого не робиться, карл.

Затримка військових дій - на користь Україні. Але підготовка трьох танкових дивізій іде своєю чергою.
    Львівський танковий завод передасть армії ще кілька десятків бойових машин

А там ще харківський щось робить, і на Кразі щось виготовляють. Так що півтора року для історії - мгновєніє-мгновєніє-мгновєніє. Серби з хорватами, здається, років чотири воювали.

8. elban

elban миється в бані

Сколько у вас танков в танковой дивизии?
    Есть в открытых источниках?

• Тупо Тупо x 1
  9. zet

zet Дуже важлива персона

(С подозрением в голосе) А вам, простите, зачем? Шпиён?! :dirol:

10. UNIA

UNIA Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не правильно.
    Ходить як хоче і що хоче, те бере.

• Смішно Смішно x 2
  12. zet

zet Дуже важлива персона

Жаль, что сроки не указаны.

View: https://www.facebook.com/ania.dorn.7/posts/779744128805940

Британская пресса о России:
    (здесь для ленивых читать, сокращенный вариант ;) )
    Британский еженедельник The Economist, 31 июля 2015

• Інформативно Інформативно x 1
  13. Pedro

Ну чому? Видно, новий форумчанин, політикою не цікавився, від армії був далеко, а тепер хоче підключитися до розмови...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

не бачу ні гайок, ні шурупів.:)))

15. medwedo berlogsoni

Стосовно відключення Шустера на 1+1
    Дивлюсь відеозапис вчорашньої передачі.
    Ляшко стверджує, шо це Порошенко дав відмашку зняти з ефіру, що ввесь інформаційний простір контролюється Адміністрацією Президента.
    Але якщо контролювався б ввесь простір, тоді логічно, що шоу не пішло б по жодному з телеканалів.
    А передача пішла досить оперативно і до кінця, що важливо, по широко розповсюдженому і популярному каналу 112.
    Значить, або Порошенко не контролює весь телепростір, тоді Ляшко, як зазвичай, збрехав (пропопулістився), або зняв з ефіру не Порошенко. Тоді хто? Тільки власник - Коломойський.
    Припустити, що Порошенко може зняти передачу з каналу Коломойського, я не можу.
    Ходять чутки, що Коломойський змовився з Порошенком, але, судячи з того, як Порошенко поскуб Коломойського за останній рік, я вважаю це нісенітницею.

• Подобається Подобається x 2
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

я думаю, Коломойський відмовив Шустеру і пустив слух про заборону Порошенка.

Останнє редагування: 19 вер 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Pedro

То чудово, Миху. Радий за вас, що не бачите на собі. Так само не відчули гайок вбивці Небесної Сотні, Сашка Білого, організатори Іловайська, Шуфрич, Єфремов і інші Допа з Гепою... Дасть Бог і не відчуєте. Але памятайте: коли прийшли за євреями, я мовчав, бо я не єврей...
    А сотні патріотів вже відчули ці гайки... Як і прості люди на своїй шкурі. Памятаєте Шевченка: латану свитину з каліки знімають, з шкурою знімають, бо нічим обуть княжат недорослих...

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, не узагальнюйте. При чім тут сотня до гайок? Я на Майдан не зле фінансово приклався всією фірмою і не жалію.

Знаєте, Україна проходить різні випробування. Вони є необхідні, щоб стати класичною країною у світі. Два роки тому ми не мали армії. Два роки тому ми не знали, чи може хто пролити кров і віддати життя за Україну. Багато народу зрозуміло що таке Росія. Звідки йде зло. Все це є позитив.
    Сьогодні перед нами стоїть наступне випробування.

Це є внутрішній ворог. Ми повинні його подолати. А щоб подолати його потрібно його знати. То на фронті все ясно і то не завжди, а тут....

Росія засилає ФСБ, розвідників, провокаторів, терористів. У Верховній раді є чимало людей. які працюють на Росію.

До них я б відніс ВО Свобода, Самопоміч, бувші регіонали.

То не означає, що всі поголовно з тих, що я назвав є запроданці, є такі, що щиро думають, що вони служать Україні і що їх партія на правильному шляху. А є такі, які добре знають що і до чого.

• Смішно Смішно x 1
  19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Львівська кава в ДиНиРи

• Інформативно Інформативно x 2
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Щоб побачити потрібно не бути гайкою або шурупом

• Тупо Тупо x 1
Статус теми:
Закрита.