Якби ви мали хоч краплину совісті, про культуру спілкування я вже мовчу - чого нема того нема, то найперше ви б мовчали. Я маю імя чи форумський нік і прошу так до мене звертатися. До вас хтось звертається за вашою працею як чистильщика срачів в Росії? Чоловіче, я живу в Англії, Василь живе в Стрию. А що ви робите в Російській Федерації? За рубль душу продаєте? Ні, хахли ніколи своєї держави не створять.
О, і воно ще сміє пасталакати! Хто живе в РФ? Василь? Чи ви працюєте на росіян? Хто навчив такої брехні, Рассел? Той також не промовив слова щоб не збрехати. Тож яблуко від яблуні...
Олю, ви зайдіть на Фейсбук і прочитайте Ромка. О той воює! Куда там Василю. І не тільки Ромко чи Василь. Бо люди зрозуміли, що політика Порошенка набагато небезпечніша для України ніж політика Януковича. Втім, а вам що? Ви ж не збираєтесь ні в якому разі в Україну (я вже був почав шукати квартиру в Львові), живете в Америці серед руско-хахляцького середовища, а все інше вам до одного місця. А для багатьох людей Україна - це не порожнє слово.
Катерина Мельник Це буде дуже злий, дуже нечемний і довгий допис. У мене закінчилися толерантність і розуміння. Мене до таких слів довести складно, але можливо. Оці всі туки й "іже с німі". Скільки б вони не зробили для армії / держави / людей... (список можна продовжити). ВИ НЕ МАЄТЕ НІЯКОГО ПРАВА НІВЕЛЮВАТИ МОВУ ЯК ЦІННІСТЬ! І принижувати тих, хто захищає свій мовний простір. Ця держава збулася силами тих, хто життя поклав за українську МОВУ, КУЛЬТУРУ, ПІСНЮ, ТРАДИЦІЮ! Не ваші прадіди сиділи по тюрмах і гнили у Сибіру за українськість. А якщо ваші, то ганьба вам, "славних прадідів великих правнукам поганим". Нині ви вилізли нам на голову і розмахуєте своїм "російськомовним патріотизмом" і "какаяразніца". Ви безперервно і послідовно дискримінуєте україномовних і розповідаєте, що так і треба. І щиро переконані, що вам це зійде з рук. Українці вижили за всі роки імперій і окупацій лише тому, що їх ЄДНАЛА МОВА. Це був ЄДИНИЙ об'єднувальний чинник за тих обставин! І ви смієте казати "какаяразніца". Ви, суки, розмиваєте національну ідентичність і руйнуєте націю. Саме ви, а не ті, хто вимагає писати у ФБ українською. Припніть язика! Знайдіть рештки своєї совісті і мозку! Ви приїжджаєте у Францію і вимагаєте від француза знання німецької? Правда ж це ідіотизм? То якого чорта лисого ви паразитуєте на моєму знанні ще однієї іноземної мови? Вас, сволоту, не били і не принижували за те, що ти "нацик" (нацик = говориш українською). Вам не тицяли пальцями і не витріщалися на вас, бо ви - диво дивнеє - спілкуєтеся українською в Україні. Вам не казали "село" в очі і поза очі. Вам не чудувалися - "та не може бути, що ти з Києва, там так не говорять". Вас не називали "мавпами", бо ви хочете, щоб поважали вашу мову. Ви заганяєте україномовних у глухий кут і напираєте своїм "досить про мову". Ви створюєте підґрунтя для трагедії. Ви можете зайти у будь-який кіоск і купити газету чи журнал вашою мовою. Ви можете увімкнути будь-який канал і подивитися новини / кіно / передачу вашою мовою. А я не можу, бо ваше "какаяразніца" дуже вигідне московській імперії, щоб асимілювати українців цілком і назавжди.
Просто шановний високоповажний пан Василь Михайлович не зміг гідно пережити поразку Януковича і себе від Майдану. У багатьох противників Майдану після цього почалися серйозні психічні загострення, ось і його очевидно не оминуло. Таке особливо важко переносять люди що не вміють тримати удар. Зрозумійте шановного Василя Михайловича, як йому важко. В нього вже до кінця життя не буде президента і влади з його улюбленої політичної сили і його ідеології. Які ж вони свої? Я не вважаю їх своїми.
Хотів би офіційно звернутись до адміністрації форуму. Прошу, розбаньте Полковника, Невстранця, Чорнобильця, Очкарика. Бо ЛФ засмердівся присутністю різних серунів-свинопасів і їм подібних. Бо біда України - це не росіяни, а головне - оті смердячі хахли, які не вийшли ні розумом не вихованням. Батьки обікрали Україну, купили синочкам дипломчики, викупили від війська, а ті думають, що їм все можна. Ось таке майбутнє України. А росіяни просто відстоювали свою точку зору. Багато в чому вони були праві. Та й їх не можна ні в якому разі прирівняти з отим свинопаським сміттям. Про це говорили і покійний Левандівка і інші розумні форумчани.
Не свідкуй неправдиво на свого ближнього, грішнику! Іди покайся за все що ти неправдиво засвідкував! Заскучив за своїми москальськими друзями? То іди до них і спілкуйся на їх території з ними скільки влізе, не треба тягти сюди своє улюблене сміття.
Все, дотишилися? Минулої доби в зоні АТО загинув один український військовий, двоє поранені . Минулої доби в зоні АТО загинув один український військовий, двоє поранені - Голос України Де та кухарка? Пам'ятаю, як вона репетувала, що я хочу гибелі наших солдат в Криму. Тіштеся, цьоцю...
Ромка часом читаю і розумію, що він воює, бо його болить своє і за тою біллю він так то все сприймає. А Василь біситься, бо Майдан, на який він так плювався таки переміг і він добре баче, що зеківська влада, яка була його владою і йому була до душі, таки не вернеться. Тому і день, і ніч старається на користь путіна ворохобити людей. І взагалі, як так Ви з ним знайшли спільну мову? На УПА і ОУН він кидається, як бик на червону шмату, вважаючи їх бандитами і вся національна ідея у нього - страшний сон. За Вами я спостерігала протилежне. Як то Ви так з ним потрафили об"єднатися? Політика Порошенка гірша, ніж політика зека Януковича, що окупував зі своїми понятіями всю Україну і навіть Львів, розвалив повністю армію, без пуйла навіть не пернув, через що і вся ця війна в Україні? Мдя..... Я би попросила Вас перестати переходити на особистості. Те що я пару разів промовчала на Ваші подібні викиди, не означає, що Ви далі собі можете дозволяти розмовляти зі мною в такому тоні. Я з Вами свиней не пасла, куди я збираюся, чи не збираюся, я Вам не зобов"язана доповідати і перестаньте чіпати моє середовище, про яке Ви дуже маєте невірну думку. Ведіть себе принаймі відповідно до своєї освіти і української культури. А якщо Вам Україна не порожнє слово, то слухайте, що Вам говорять українці з України і не допомагайте Василеві розвалювати Україну зі середини, як найосновніший план путіна наразі.
Я - не кухарка вам і не ваша цьоця. І я не репетувала, а говорила нормально. А за Крим так. Я говорила, що ви дуже хотіли щоби влада нова туди кинула війська, які ваш злобний карлик би перемолов вщенть. І не було би ніякого Донбасу. Була би, або кровопролитня війна на території всієї України, або всі би вже давно були б в раші. Так що нема чого лити крокодилячі сльози зараз за, буцімто, одним загинулим і двома пораненими. Ви - військовий української армії. Чого ви тільки на ЛФ проти Президента воюєте, а не йдете під Верховну Раду? Там може Порошенка і зустрінете і вискажете йому всі претензії, або в радники до нього підете. Навчите воювати і державою керувати. Або йдіть на його сторінку і там пишіть, раз такий "правдоборець". Там все йому і пишіть, що ви тут ллєте. Зараз свобода слова. Раз тут не боїтеся писати, то і там можете. Петро Порошенко
Не знаю в какую тему разместить этот ролик. Непонятно: то ли это кинематограф, то ли это из жизни. Но всё равно, прикольно.
Що Ви, цьоцю, верзете? Це не підгорілі деруни. Це армія. Що Ви про армію знаєте, крім того, що вона існує? Нічого. То сидіть і не звиздіть. Найбільше зла для армії зробили саме оранжоїди. І тому за два роки рейтинг нашої Армії впав з 20-го місця на 25-те. І це сказали мудрі люди. Тіштеся...
Діду, я не верзу нічого, бо п"яна, на відміну від вас, ніколи не буваю. За підгорілі деруни, до яких я не маю ніякого відношення, говоріть зі своїми хатніми бабами. За те, що зробив зек з армією хіба що лінивий не писав, так що не мус бути совіцким прапорщиком, щоби знати всі тайни про українську армію. Якщо ще не слухали, то послухайте, що той ж самий Гіркин каже про укр. армію. Те, що кажуть вам ваші мудрі люди, нехай тільки вам буде єлеєм на вашу спрагнену душу. View: https://www.youtube.com/watch?v=QnnfadEFEOg
Я вже там купу постів написала, не те, що спробувала. І вам раджу, раз так вам "вальцман" поперек горла. Там таких гамнометальників - тьма. Чи боїтеся, що СБУ може вичислити, хто ви, що ви, де ви і чим займаєтеся?
На парканах теж багато чого пишуть. Але пишуть не мудрі, а неліниві. А те, що пишуть такі аналітики, як Ви, які нічого не петрають в цьому питанні, взагалі не варта уваги. Хіба посміятися. Пасічник, якій ні бельмеса не розумівся в військовому питанні, спочатку поставив МО техніка літака з трьорічними курсами освіти, а потім олєнєвода Єханурова, щоби дерибанити землі МО... Та кому то я говорю...?