Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Якби ви мали хоч краплину совісті, про культуру спілкування я вже мовчу - чого нема того нема, то найперше ви б мовчали. Я маю імя чи форумський нік і прошу так до мене звертатися. До вас хтось звертається за вашою працею як чистильщика срачів в Росії? Чоловіче, я живу в Англії, Василь живе в Стрию. А що ви робите в Російській Федерації? За рубль душу продаєте? Ні, хахли ніколи своєї держави не створять.

• Подобається Подобається x 3
    • Тупо Тупо x 1
  2. Pedro

О, і воно ще сміє пасталакати! Хто живе в РФ? Василь? Чи ви працюєте на росіян? Хто навчив такої брехні, Рассел? Той також не промовив слова щоб не збрехати. Тож яблуко від яблуні...

• Подобається Подобається x 2
  3. Pedro

Олю, ви зайдіть на Фейсбук і прочитайте Ромка. О той воює! Куда там Василю. І не тільки Ромко чи Василь. Бо люди зрозуміли, що політика Порошенка набагато небезпечніша для України ніж політика Януковича. Втім, а вам що? Ви ж не збираєтесь ні в якому разі в Україну (я вже був почав шукати квартиру в Львові), живете в Америці серед руско-хахляцького середовища, а все інше вам до одного місця. А для багатьох людей Україна - це не порожнє слово.

4. Pedro

Катерина Мельник

Це буде дуже злий, дуже нечемний і довгий допис. У мене закінчилися толерантність і розуміння.
    Мене до таких слів довести складно, але можливо. Оці всі туки й "іже с німі". Скільки б вони не зробили для армії / держави / людей... (список можна продовжити).
    ВИ НЕ МАЄТЕ НІЯКОГО ПРАВА НІВЕЛЮВАТИ МОВУ ЯК ЦІННІСТЬ!
    І принижувати тих, хто захищає свій мовний простір.
    Ця держава збулася силами тих, хто життя поклав за українську МОВУ, КУЛЬТУРУ, ПІСНЮ, ТРАДИЦІЮ! Не ваші прадіди сиділи по тюрмах і гнили у Сибіру за українськість. А якщо ваші, то ганьба вам, "славних прадідів великих правнукам поганим". Нині ви вилізли нам на голову і розмахуєте своїм "російськомовним патріотизмом" і "какаяразніца". Ви безперервно і послідовно дискримінуєте україномовних і розповідаєте, що так і треба. І щиро переконані, що вам це зійде з рук.
    Українці вижили за всі роки імперій і окупацій лише тому, що їх ЄДНАЛА МОВА. Це був ЄДИНИЙ об'єднувальний чинник за тих обставин! І ви смієте казати "какаяразніца". Ви, суки, розмиваєте національну ідентичність і руйнуєте націю. Саме ви, а не ті, хто вимагає писати у ФБ українською. Припніть язика! Знайдіть рештки своєї совісті і мозку!
    Ви приїжджаєте у Францію і вимагаєте від француза знання німецької? Правда ж це ідіотизм? То якого чорта лисого ви паразитуєте на моєму знанні ще однієї іноземної мови?
    Вас, сволоту, не били і не принижували за те, що ти "нацик" (нацик = говориш українською). Вам не тицяли пальцями і не витріщалися на вас, бо ви - диво дивнеє - спілкуєтеся українською в Україні. Вам не казали "село" в очі і поза очі. Вам не чудувалися - "та не може бути, що ти з Києва, там так не говорять". Вас не називали "мавпами", бо ви хочете, щоб поважали вашу мову.
    Ви заганяєте україномовних у глухий кут і напираєте своїм "досить про мову". Ви створюєте підґрунтя для трагедії.
    Ви можете зайти у будь-який кіоск і купити газету чи журнал вашою мовою. Ви можете увімкнути будь-який канал і подивитися новини / кіно / передачу вашою мовою. А я не можу, бо ваше "какаяразніца" дуже вигідне московській імперії, щоб асимілювати українців цілком і назавжди.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Перестань чужоложити. diablo: Сходи в синагогу і покайся за своє чужоложство, сектант. Поки не пізно!

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Просто шановний високоповажний пан Василь Михайлович не зміг гідно пережити поразку Януковича і себе від Майдану. У багатьох противників Майдану після цього почалися серйозні психічні загострення, ось і його очевидно не оминуло. Таке особливо важко переносять люди що не вміють тримати удар.
    Зрозумійте шановного Василя Михайловича, як йому важко. В нього вже до кінця життя не буде президента і влади з його улюбленої політичної сили і його ідеології.

Які ж вони свої? Я не вважаю їх своїми.

• Тупо Тупо x 1
  7. Pedro

Хотів би офіційно звернутись до адміністрації форуму. Прошу, розбаньте Полковника, Невстранця, Чорнобильця, Очкарика. Бо ЛФ засмердівся присутністю різних серунів-свинопасів і їм подібних. Бо біда України - це не росіяни, а головне - оті смердячі хахли, які не вийшли ні розумом не вихованням. Батьки обікрали Україну, купили синочкам дипломчики, викупили від війська, а ті думають, що їм все можна. Ось таке майбутнє України. А росіяни просто відстоювали свою точку зору. Багато в чому вони були праві. Та й їх не можна ні в якому разі прирівняти з отим свинопаським сміттям. Про це говорили і покійний Левандівка і інші розумні форумчани.

• Тупо Тупо x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не свідкуй неправдиво на свого ближнього, грішнику! Іди покайся за все що ти неправдиво засвідкував!
    Заскучив за своїми москальськими друзями? То іди до них і спілкуйся на їх території з ними скільки влізе, не треба тягти сюди своє улюблене сміття.

• Подобається Подобається x 3
    • Баян Баян x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Василь Михайлович завжди в найгарячіших точках - Стрий, Самбір, це все він пройшов.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Все, дотишилися?

Минулої доби в зоні АТО загинув один український військовий, двоє поранені .
    Минулої доби в зоні АТО загинув один український військовий, двоє поранені - Голос України

Де та кухарка?
    Пам'ятаю, як вона репетувала, що я хочу гибелі наших солдат в Криму. Тіштеся, цьоцю...

• Тупо Тупо x 1
  11. ollan

ollan Well-Known Member

Такая тишина будет до 28 числа. А дальше неизвестно.

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Ромка часом читаю і розумію, що він воює, бо його болить своє і за тою біллю він так то все сприймає. А Василь біситься, бо Майдан, на який він так плювався таки переміг і він добре баче, що зеківська влада, яка була його владою і йому була до душі, таки не вернеться. Тому і день, і ніч старається на користь путіна ворохобити людей. І взагалі, як так Ви з ним знайшли спільну мову? На УПА і ОУН він кидається, як бик на червону шмату, вважаючи їх бандитами і вся національна ідея у нього - страшний сон. За Вами я спостерігала протилежне. Як то Ви так з ним потрафили об"єднатися? ;)

Політика Порошенка гірша, ніж політика зека Януковича, що окупував зі своїми понятіями всю Україну і навіть Львів, розвалив повністю армію, без пуйла навіть не пернув, через що і вся ця війна в Україні? о_О Мдя..... :sad:

Я би попросила Вас перестати переходити на особистості. Те що я пару разів промовчала на Ваші подібні викиди, не означає, що Ви далі собі можете дозволяти розмовляти зі мною в такому тоні. Я з Вами свиней не пасла, куди я збираюся, чи не збираюся, я Вам не зобов"язана доповідати і перестаньте чіпати моє середовище, про яке Ви дуже маєте невірну думку. Ведіть себе принаймі відповідно до своєї освіти і української культури.
    А якщо Вам Україна не порожнє слово, то слухайте, що Вам говорять українці з України і не допомагайте Василеві розвалювати Україну зі середини, як найосновніший план путіна наразі.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Оля

Оля Старожилка форуму

Я - не кухарка вам і не ваша цьоця. І я не репетувала, а говорила нормально.

А за Крим так. Я говорила, що ви дуже хотіли щоби влада нова туди кинула війська, які ваш злобний карлик би перемолов вщенть. І не було би ніякого Донбасу. Була би, або кровопролитня війна на території всієї України, або всі би вже давно були б в раші. Так що нема чого лити крокодилячі сльози зараз за, буцімто, одним загинулим і двома пораненими. Ви - військовий української армії. Чого ви тільки на ЛФ проти Президента воюєте, а не йдете під Верховну Раду? Там може Порошенка і зустрінете і вискажете йому всі претензії, або в радники до нього підете. Навчите воювати і державою керувати. ;)

Або йдіть на його сторінку і там пишіть, раз такий "правдоборець". Там все йому і пишіть, що ви тут ллєте. Зараз свобода слова. Раз тут не боїтеся писати, то і там можете.

Петро Порошенко

14. ollan

ollan Well-Known Member

Не знаю в какую тему разместить этот ролик.
    Непонятно: то ли это кинематограф, то ли это из жизни. Но всё равно, прикольно.

• Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. VasMT

Що Ви, цьоцю, верзете? Це не підгорілі деруни. Це армія. Що Ви про армію знаєте, крім того, що вона існує? Нічого. То сидіть і не звиздіть. Найбільше зла для армії зробили саме оранжоїди. І тому за два роки рейтинг нашої Армії впав з 20-го місця на 25-те. І це сказали мудрі люди. Тіштеся...

• Тупо Тупо x 2
  16. VasMT

А Ви самі спробуйте там щось написати.
    Напишете, дайте знати. Тоді і я за Вами.

Останнє редагування: 9 вер 2015
    • Тупо Тупо x 2
  17. Оля

Оля Старожилка форуму

Діду, я не верзу нічого, бо п"яна, на відміну від вас, ніколи не буваю. За підгорілі деруни, до яких я не маю ніякого відношення, говоріть зі своїми хатніми бабами. За те, що зробив зек з армією хіба що лінивий не писав, так що не мус бути совіцким прапорщиком, щоби знати всі тайни про українську армію. Якщо ще не слухали, то послухайте, що той ж самий Гіркин каже про укр. армію. Те, що кажуть вам ваші мудрі люди, нехай тільки вам буде єлеєм на вашу спрагнену душу.

View: https://www.youtube.com/watch?v=QnnfadEFEOg

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Я вже там купу постів написала, не те, що спробувала. І вам раджу, раз так вам "вальцман" поперек горла. Там таких гамнометальників - тьма. Чи боїтеся, що СБУ може вичислити, хто ви, що ви, де ви і чим займаєтеся? ;)

19. VasMT

На парканах теж багато чого пишуть. Але пишуть не мудрі, а неліниві. А те, що пишуть такі аналітики, як Ви, які нічого не петрають в цьому питанні, взагалі не варта уваги. Хіба посміятися. Пасічник, якій ні бельмеса не розумівся в військовому питанні, спочатку поставив МО техніка літака з трьорічними курсами освіти, а потім олєнєвода Єханурова, щоби дерибанити землі МО...
    Та кому то я говорю...?

20. ollan

ollan Well-Known Member

Василий, Вы не в курсе, наши тоже до сих пор такой рухлядью пользуются?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)