Як же ж з вами важко... Порошенко заявив про дотримання тиші - тиждень без зіткнень (ВІДЕО) Якщо вірити цим брехливим словам, то за період з 30.08. по 05.09 ніхто не стріляв і ніхто не гинув... В даному випадку район загибелі взагалі немає ніякого значення. Навіть якщо він не співпадає з районом, про який згадував Василь. 3,14здьож йде про те, що на фронті взагалі не стріляють. НА ВСЬОМУ ФРОНТІ. І НА ВСЬОМУ ФРОНТІ НЕ ГИНУТЬ. Але як показує реальна історія - це всього-навсього черговий 3,14здьож
Стріляють якщо не чужі то свої... Мобільна група під Щастям була знищена українським підрозділом. Таку заяву в ефірі телеканалу 112 Україна зробив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука, передають Патріоти України. Тука розповів, що розстріляна мобільна група розслідувала зв’язки з контрабандою одного з українських підрозділів, що працює на лінії розмежування в районі Щастя, і зібрала вже чимало інформації. Неодноразово командир цього підрозділу погрожував групі. Перший раз обстріляли групу 4 дні тому, але тоді це сприйняли як загрозу, а не намір знищити зведену групу. Тука розповів, що сьогодні вранці боєць з позивним “Тайфун” спробував провести деякі дослідження за однією з версій про розстріл групи. “На жаль, він також був знищений сьогодні”, – повідомив Тука. Він розповів, що подробиць не знає, але йому відомо, що “Тайфун” вранці на світанку взяв човен, він повинен був відправитися зі супутником, але потім поблизу Щастя боєць виявився один. При цьому Тука спростував заяву радника СБУ Юрія Тандіта, який вчора повідомив телеканалу 112 Україна, що мобільна група була знищена в результаті бою з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків. “Був у мене зв’язок і з представниками СБУ, і з представниками ДФС, і з представниками контррозвідки, і з представниками інших спецпідрозділів. Пан Тандіт, м’яко кажучи, помиляється, ніякого бою не було. Було елементарне знищення мобільної групи. Ніякої ДРГ в той час на території, підконтрольній Україні, не було. Я вже отримав цю інформацію з двох джерел, у тому числі з протилежного боку”, – заявив Тука. Раніше голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації (ВЦА) Георгій Тука повідомив, що поблизу Щастя розстріляли зведену мобільну групу. За його словами, загинув його друг – волонтер Андрій. Тука зазначив, що здогадується, “чиїх рук ця справа”. Джерело: "Ніякої ДРГ не було": Тука відкрив страшні відомості про знищення мобільної групи - Патріоти України
Читайте уважно: "У бойових зіткненнях, від обстрілів, сьогодні не гинуть.". Але гинуть не лише від зіткнень та обстрілів. Правильно? Хтось на розтяжці підірвався - загинув. Хтось з необережності поводження зі зброєю, а скільки загинуло через банальну автокатастрофу. Але нема загиблих від обстрілів та зіткнень. Летальні випадки в армії - явище часте, в порівнянні з мирним часом. Так що якщо хтось загинув - то є випадки. Ферштейн?
Павлу Каныгину удалось установить своеобразный видеомост между Киевом, где содержится сержант Александр Александров, и кировской деревней Рожки, где живут его родители. Багато букв, але прочитав. Висновок - російська пропаганда зашугала кацапів до такої степені, шо вони і від дітей відкажуться. Бидло...
Миху, а при чому тут Василько? Він що, барига? А постріляли якраз бариги від війни. Ті що наживаються на війні, для яких вона мати рідна. Ось і полізли чесні вояки, перешкодили і дістали кулю. І один Бог знає, які там схеми діють і на кому вони зациклені. А щодо авторитаризму, згідний. Ось ви чомусь, пригадую, дуже виступали проти авторитаризму Януковича. А Порошенко чимось кращий? Потрібні патріоти. Наполеон, Піночет, Де Голль. Тільки, гарантую, в Україні може народитись зрадник всіх часів пияк Хмельницький. А патріоти? Почекаємо наступні 360 років...
думсаю, що Василько тому і злий, що інші наживаються, а не він. То гроші чиїсь рахує, ВВП пробуває висвітити. Тисне го шось. Війна, Педро, - не церква. Та всяке буває. Згадайте з історії другу світову. Там було інакше? Інші люди були? То є війна, там свої закони, вірніше беззаконня і нічого доброго там нема, повірте.
Василь сам військовий, здається, сапер, але воює з "вальцманом" на ЛФ. Цілими днями воює. Як не зайдеш на ЛФ, так у всіх останніх повідомленнях в політичних гілках красується нік @VasMT. Ні сам Василь не воює в зоні АТО, ні його син. Василь має сина призовного віку. Син Василів в зоні АТО теж не воює( він в Стрию в Василевому барі молодь споює). Не такий Василь дурний, щоби воювати, і щоб його син воював. Але Василь "адвокатує" сердобольно за всіх інших, що там воюють. Але "адвокатує" не тому, що йому шкода тих, хто там, а просто. Як "лисиця-жалібниця". Проти "вальцмана". Невже Ви вірите, що Василеві йдеться, щоби ця війна стала переможною для України? Невже Ви думаєте, що Василь хоче, щоби Україна вийшла із зони впливу раші? Якби то було так, то Василь би сам там був, як форумлянин Taras Hryvul, як інші форумляни.
Как раз, очень похожа. Многие рядовые её члены и низшие командиры верят в её святость и непогрешимость, в то в время, как многие верхние командиры обделывают свои делишки, далёкие от святости и безгрешности. Почти одно лицо.
Золоті слова. Тільки вони не мені повинні бути призначені, а Вальцману. 60 тисяч військ на 450 км лінії розмежування. Для гуманітарія поділю, - 135 силовиків на кілометр. Один на сім метрів. А це із штабами, медпунктами, вузлами зв'язку і кухнями. Чому так мало? Ану-но, дайте відповідь?
Я вам почну давати якісь відповіді щодо цієї війни, якщо ви мені покажете, де ви воюєте проти злобного карлика, який почав цю війну так само, як ви воюєте проти "вальцмана".
Боже, як людям позасліплювало! Він не барига! Він путінська маріонетка. Педро, я вже думала, що Ви розбираєтеся в людях, принаймі....
Чому я маю доказувати? Ви то робіть. Для початку дайте мені посилання на хоча би 10% постів вашої боротьби на ЛФ проти путіна від тих 100% постів, що ви воюєте проти "вальцмана".
Та стоматолог то плоть від плоті Васі зі Стрия тільки сіднейського розливу. що той ,що той, злобний совок тільки з різними доходами ,той Сєма доїть ,а той Порошенка не може Tapatalk
Я на этом форуме задал вопрос "зрадастрадальцам".Могу повторить его в этой ветке: А что, по-вашему, должны делать в отношении Донбасса (про Крым разберем чуть позже) Президент, Кабмин и Верховная Рада?Прошу немного развернуто и без лозунгов.
Я смотрю, у некоторых позиция "я против".Но эти же некоторые не могут сформулировать "за".Про конструктив я уже и не говорю (впрочем, критиканствовать всегда проще, чем предлагать пути решения).