І правильно зробив. Стоматолог зовсім з катушок злетів. Спочатку поставив йому "безграмотно", але потім скасував, бо таку маячню навіть нічого оцінювати. Стоматолог, ти про мене не знаєш нічого. То ж просто не звизди. Ok? А ю андестенд?
О, я не пригадую москалів (хоча за 11 років їх було багато), які по хамству, грубості і відсутністю людської совісті і порядності зрівнялись з рівнем місцевих смаркачів-свинопасів.
Такого відвертого хамсьтва, та такої зневаги один до одного не було. Хоч у самого інколи зривало дах. Рівень культури спілкування був вище. Але тоді не було війни. Люди не були такими знервованими. Та й бан працював, як гільотина за часів французької революції. Коли бракує зовнішнього ворога, починається зיясування відносин між "своіми". Я завжди цього побоювався. Канули у Літу часи, коли ми зверталися один до одного виключно на "Ви" та "пан" або "пані". Шкода. Непогано було б відновити.
Москалі зовсім з катушок зїхали Вони фактично починають війну проти Європи і США. Американці ще десь місяць тому прийнали рішення про авіаудари по "терористах". Для американців "терористи" це і Ігіл і офіційна Сірія. В Сірії є другі "терористи" яких фінансує США. Офіційну Сірію фінансує росія. росія буде бомбити "терористів" яких підтримує США під виглядом що бомбить Ігіл. СЩА буде бомбити офіційну Сірію і Ігіл. Ігіл фінансується Іраном і думаю росією. Що з того вийде навіть трудно передбачити. Але варіант що в якийсь момент буде збитий американський або руский літак, або вони друг друга постараються збити виростає в рази. В результаті зростання бойових дій кількість біженців з регіону зросте в рази і це все полізе в Європу. Що робиться у Венгрії всі бачили. москалі напевне поставили за мету збільшити той хаос в Європі щоб нейталізувати санкціїї. Те що росія полізла в Сірію для України плюс. те що спровоковані росією біженці почнуть тиснути на Європу мінус. В цій ситуації Україна може помогти Європі і США почавши контр наступ на Сході. росія не зможе воювати на два фронти
Що там то чмо свинориле звизділо? Що тиждень ніхто не гине. На, скотина... Новости дня: «Айдар» попал под мощнейший обстрел террористов. - 06.09.2015 сегодня Террористы в Ясиноватском районе Донецкой области сегодня, 6 сентября, обстреляли блокпост батальона «Айдар». Три украинских солдата погибли и пока не известно точное число раненых. «Налет» на украинских защитников был с применением разного оружия – ручные минометы и тяжелая военная техника Проинформировала о случившемся Наталья Иванова - активистка и волонтер в зоне АТО. «Сегодня под Опытным боевики разбили блокпост «Айдара». Погибли трое бойцов, одному из них харьковчанину с позывным Малый только исполнилось 19 лет, он вступил в ряды «Айдара» меньше месяца назад и был пулеметчиком. Иванова назвала так же позывные двух других погибших парней – Буржуй и Белый. Число раненых уточняется, но их не мало. Неожиданный обстрел террористов со всех сторон и с разного оружия заставил украинских защитников закапываться в землю прямо в блиндажах. Боевики использовали танки, что бы разбить блокпост. На помощь «Айдару» в Опытном пришла 93-я механизированная бригада. Напомним, разбитый сегодня блокпост находится в Ясиноватском районе Донецкой области. Этот район находится на линии огня, так как он частично под контролем террористов, а на окраинах в поселках, к которым относится Опытное, службу несут украинские освободители. http://donetsk24.in.ua/index.php/so...ishii-obstrel-terroristov-06-09-2015-segodnia
"Радісна" для вас новина з з ресурсів ДНР? Навіть на сайті Айдару цього немає. Путін таки вправляє мозги.
Хто тут скаржився на Дзеко за хамство та образи? Його немає зараз , а хамство та образи у його бік продовжуються. Може вже треба зупинитись і не опускатись до рівня базарної баби. ПиСи. Я звертаюсь не тільки до @VasMT , а й до інших хто цим грішить.
Чмо свинориле - це Порошенко. Дзеко, при всіх своїх гріхах, до рівня свинорилого ще не доріс. Тому не плутайте.
Оцим пацанам скажіть, - Напомним, на границе с Крымом исчезли трое украинских военных 79-й отдельной аэромобильной бригады старшего солдата Юрова А. И. и солдат Орленко А. А. и Мекшуна К. М. В ходе розыскных мероприятий было установлено, что вышеуказанные военнослужащие в ночь с 04.09.2015 на 05.09.2015 сменились с наблюдательного поста, прибыли в расположение, переоделись в гражданскую одежду (тапки, шорты и тельняшки) и, по словам их сослуживцев, ушли купаться к дамбе, которая находится на территории, смежной с незаконно оккупированной территорией АР Крым", - сказал офицер.. Как стало известно, ночью в этот район подъезжали два автомобиля (УАЗ и УРАЛ) со стороны незаконно оккупированной территории АР Крым и, вероятно, незаконно задержали наших военнослужащих. Мені фіолетово, а от вам, баригам, видно хвости трохи щемили, що ви так за свою барижью владу обстоюєте...
В 3-х км від нашого міста є село Вирівка, де в нас є дача. Так от... Одна тітонька з цього села днями отримала повідомлення про те, що загинув її син в зоні АТО. На даний час вона разом з меншим сином поїхала на упізнання. Рекомендую приїхати до мене, в Кінітіп, поїдемо до неї і скажете їй те саме - що Путін їй мізки вправив
Для чого я повинен говорити тітоньці те, чого я від неї ніколи не чув? Щоб задовільнити ваші рекомендації?
1. коли загинув? 2. коли сказав Василь? 3. Василь казав про гибель не в тому районі, де загинув син тітки. 4. коли отримала повідомлення?
Не старайтесь. Там глухий кут, клініка. Сліпа віра. Еліта української нації криком кричить, що шахраї і злодії у владі, а їм все Божа роса. Баригам нічого не варто і маму рідну продати, не те що якихось солдат-партизан. Головне аби в ціні зійшлися.