Я зараз не знаю, як подивитися кількість штрафних балів, щоби розрахувати частоту посилання джеків-свинопасів на penis, але ризикну, - (Увага! Це сповіщення виключно для Dzeko. Інших прошу не заходити під кат, я там просто посилаю його на три веселих букви.) Не смикайся, сванопас. На таке лайно,як ти, я не розмінююсь...
А вас? Задовільняє? Не бачите як свинопас безконечно ображає людей? В два чи три рази старших за нього. Щось я не чув від вас протесту. Бо це свій для вас. А як гундяєвець мене і Ромка образив. Ні за що ні про що. Хто це там написав "the best"? Я вже забув, може нагадаєте? Вас здається вчать деяких цитат з Біблії. А там, між іншим, написано про скалку в оці і колоду. Так я рекомендував би вийняти колоду з очей. А тут кожний висловлює свою думку. Не подобається, не читайте.
больше похоже на прорисовку "смотрите мы тоже воюем с ИГ" че это за нападение где даже раненых нет ? а скрывать их не стали бы это ж почетно, я вообще думаю что РФ может начать демонстрировать активность в войне с ИГ, под эту дудку и мировому сообществу подлижут и своих хачей-трюкачей прорядят ...
"шановний, Ви помиляєтесь" та "ссыш, оленина сохатая х-ню несеш, сска ..." як на мене, останній приклад не можна сприймати, як висловлювання думки - то э висєр, а відповідно бикохвостокрутів треба або вчити або позбавлятися ...
Я ж тобі сказав 16 раз, свинопас твій дідо (запиши собі). Відповідно і вся славна династія. Люмпени, прапорня, колгосп - відмінна біомаса для легітимного завгара.
Я не подружка Василя Михайловича. Ми знайомі, можна навіть сказати - добре знайомі, в різні періоди політичного життя наші погляди сходяться і розходяться, але штрафні бали я йому даю десь однаково як вам. Інколи більше, інколи меньше. Цей оффтоп я пишу не для виправдання, але щоб закрити тему "подружки-модераторки", бо мене соплі приниженого вигаданим панібраством Дзеко вже ВГРАЛИ. Дзеко, спробуйте поводитись, як чоловік.
Читайте внимательно. Там не написано, что раненых и убитых нет, а написано "о погибших и раненых в результате этой атаки сообщений нет". Рашка вполне могла скрыть потери. "Дебка" это чисто израильский независимый портал. Тянуть за Россию мазу он не будет. Тем более, что об этом заявляем сам ИГИЛ. ISIS claims attack on a Russian military base in Dagestan
Що цікаво, пане Педро, що мій пост був суто НЕЙТРАЛьНИМ. Жодних імен і жодних наїздів. Тим не менше Ви почуваєтесь задітим... В якісь мірі бачу це досить позитивним, оскільки це показує, що десь підсвідомо совість показує вам, що це не добре, як ви розмовляєте. АЛЕ Ваше зовнішє "я" таки вже забетоноване і замість того щоб вдатися до самокритики, Ви вдаєтеся до "стандарту": перекладаєте свою вину на інших. В даному випадку на мене. І так, я вчуся, вчилася і буду вчитися, БО людина вчиться на протязі всього життя і відповідно працює над собою і своїми помилками. Лише так ми можемо розвиватися (і це у любому віці). Хочете говорити про Біблію??? Пане Педро всю науку з Біблії можна передати трьома словами :"БОГ - ЦЕ ЛЮБОВ". Саме тому була дана нам остання заповідь, про любов ДО БЛИЖНьОГО, яка і буде являтися тим показником за яким розпізнають справжніх християн. Отже подумайте над своєю заскалкою, наскільки ВИ ще християнин. Ви повинні зрозуміти одне, що ВИ і я не являємось громадянами України, не живемо на її території, відповідно НЕ МАЄМО ПРАВА когось повчати щодо країни. Для чого ВИ кожен день опускаєте людей, поширюєте негатив в рази більше, чим він для них вже є??? Розумієте цим людям жити в Україні, їхнім дітям, не ВАМ, тому ставтесь з відповідною повагою до того становища в якому перебувають зараз люди. Оце, любий Педро, і буде ЛЮБОВ ДО БЛИЖНьОГО з вашої сторони.
а смысл? одно дело в Украине скрывать потери, другое дело на своей территории, я думаю они скорее раздули бы ...
Не за ваш пост йдеться, пані Газе. Я ніколи вам мінуса не поставив, чи плюсів хто проти вас щось казав. Включаючи релігійну гілку, бо ми маємо право відстоювати свою думку. Я маю на увазі допис якогось оксіда, войовничого православного. Ви йому поставили найвищу оцінку за те, що він облив мене і Ромка помиями, прирівнюючи нас до Путіна. Якщо ви звернули увагу на дописи Василя, то зверніть увагу на хамство смаркача дзеко, який не має ні краплини людської совісті, бо сидить 24 години перед компютером і грубить всім, а самого батьки викупили від війська. А за долю України переживає дуже багато людей. І той же Ромко і Василь і інші. А про все негативне потрібно кричати. Коли людина хвора, потрібно встановити діагноз і лікувати, включаючи хірургічний шлях, а не обнадіювати що все буде добре. І я до останнього часу не полишав надії вернутись туди де пройшли мої дитинство і молодість і де мій рід жив десятки і сотні поколінь. І тому я і далі буду не сприймати різних олігархів і бариг, які тільки зацікавлені обескровити нашу землю.
Б-же борони мене повчати адміністрацію, але мені здається, що усі ці свари через брак москалів на сайті...