Слово "внезапно" має синонімом "неожиданно", але мені здається, в заголовках таких повідомлень замість "внезапно" уже час вживати прислівник "ожидаемо" (очікувано). Дуже навіть "взапно"
Тут цікаво інше. Якби йшлося до переможного поступу руського міру по Україні, то, на мою думку, ці люди (колишні) були б ще живі і потім розповідали в школах, як вони були біля витоків звільнення України від "бандеровської зарази", і що робилося все це під мудрим керівництвом Путіна і Шуйги. Але якщо путінська афера потерпає фіаско, і доводиться ховати кінці у воду, тоді логічно, що всі, хто стояв біля витоків, видужають, як мухи, всяк по-своєму. Хто - в кареті швидкої, хто - після гарячої кави. Але найпростішим варіантом одужання буде серцевий напад. Щоб не трощити дорогі авто, у яких відмовили гальма, падіння в ліфті - також велика розкіш, якої удостоюються лише одиниці. А про заглохлі двигуни гвинтокрилів я вже й мовчу. Ну, можливо, хтось на пляжі на один раз більше впірне, ніж випірне. Також незатратно.
Після Афгану генерали мерли як мухи. Та в Росії взагалі генерал-майор - ризиковане звання. Як став генерал-майором чи ще генералом армії - стережись. Я в темі "Справжнє обличчя Росії" дала перелік наглого кінця генерал-майорів при Єльцині та при Путіні. При останньому - це страшне.
Мартин Брест 11 hrs · По радиоперехвату: батальон "Сомали" понес потери в 40 процентов и находится в @х.е. Гиви отдал приказ бросить в бой свой последний резерв - танковую роту. Точное количество танков пока неизвестно - парни потом костры посчитают и скажут. Это если танковая рота таки пойдет - там не хотят быть тупыми смертниками.
ща буду ванговать. по Авдеевке особо никто не стрелял, вспомним за Мариуполь - кучу видео, воронки , попадания и т.д. тут весе что нарыл - репортаж, на видео - воронка в поле, интервью с солдатами ... полез к татарасам , у татарасов - Укры херячат по донецку - вот какая то дырка в крыше чего-то, а вот шахтеры которые не могли из забоя вылезти потому шо хитрый укроснаряд перебил весь провод .... тем не менее объявлена какая то эвакуация, кипеш не военных служб и т.д. .... че я думаю, (чистое вангование) пуйло порешал снятие санкций через закрытие проекта - новососия, и сейчас якобы из-за "сравненной с землей" Авдеевки (а где видео?) на волне праведного гнева наши начнут молотить новсосию, а пуйло своих зольдат заберет и на границу повесит замок, чтоб всякая новососня не налезла ... вот такое имею мнение.
В цьому ключі зрозуміла шалена атака з боку сепаратів із стрілянням із усього, що тільки стріляє: чим більше вистріляють, тим менше потрібно буде везти в Росію, щоб приховати асортимент російської гуманітарної допомоги. Чим більше загине "борців за Новоросію" на полі бою, тим менше потім буде роботи московським швидким допомогам із серцевими нападами.
Не знаю, народ.. Наслушалась кучу всяких политиков-аналитиков и что-то, после прихода к власти Трампа, грустно стало. Точно споется он с Путиным, все к тому идет...
Взяти більшість затяжних боїв, окупанти майже завжди досягали запланованого - бої за донецький аеропорт, Дебальцеве... За версією військовогоексперта Арестовича: ціль таких боїв - змусити українські війська чим подалі відступити, через постійні обстріли це можуть ініціювати навіть жителі Авдіївки, утвориться така собі " буферна зона " і унеможливиться наступ на Донецьк. Ну і щодо домовленостей - визнання Кримнашу - зламаний світовий порядок, затверджені після ІІ світової війни державні кордони не актуальні, їх можна змінювати, так і в Казахстані можуть появитись бойконурнашисти, накінець, вата може вимагати повернення Аляски, залишаються спірними Ельзас та Лотарингія, на Венецію претендує Австрія, не все вирішили Індія і Пакистан з приводу штату Кашмір, Угорщина може висунути претензії до частини Закарпаття... Дуже ймовірна світова війна.
а не дадут, СШП это ж не Княжество Мосссковское, есть еще сенат, есть республиканцы, при резких фортелях Трампу не усидеть , будет конечно пытаться, похоже на то .
для мировой войны нужны глобальные предпосылки, возможны резкие замесы Китая с Индией, или Индии с Пакистаном в т.ч. и с ядерными бабахами, но не более того, вспомним за мировые войны , первая была за рынки сбыта и колнии, вторая за расширение жизненного пространства и восстановления после первой - Германии, претензий Японии на Тихоокеанский регион. Сейчас если кому и надо жизненное пространство то это Китаю, и пространство это в РФ, так они и так преуспевают в интеграции, восстанавливаться после чего-то может только рыфы - но тут на мировую войну не тянет.
С легкой руки бывшего заместителя начальника Генерального штаба Украины Юрия Думанского в украинских и мировых СМИ стали обсуждать вариант «обмена» Крыма на Севастополь, проще говоря – сохранения российского статуса этого города и возможности базирования в нем Черноморского флота в обмен на отказ России от аннексии Крыма. Виталий Портников: Ненужный Севастополь
Бачиться мені, що цим загостренням Пуйло намагається шантажувати Трампа з тим, щоб кулуарно з ним все "парєшать". Ось вже й Пєсков видав заяву, що задля миру на Донбасі США повинні вступити в прямий переговорний процес з Духовноскрєпією. Бєспалєвна так...