Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще були версії, що не Єльцин управляє, а його двійник, все непідтверджені версії і не більше.

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Россия планирует оккупировать Беларусь?

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

4. Alias

Навряд. Нам би хоч схід втримати . А якщо х*йло ще й з півдня полізе - всім буде гаплик.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так уряд мав три роки часу. І не міг не знати що така ймовірність існує.

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Звала на свадьбу дочери весной 2014 года беларускую родственницу, так та отказалось, еще и заявила, что мы "памянялі злодзеяв на фашыстав".
    Так что борьба за умы будет примерно как у нас - долгоиграющая. Единственно хорошо, что там большое сосредоточение поляков, особенно в городах.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Зараз, Лукашенко дуже послушний і лояльний до Росії, йти війною потреби нема, але питання чи для удару з Білорусі, невизнаного Придністровя і Криму вистарчить військ, боєздатних сухопутних військ у російській армії набереться не більше 400 тис, для окупації та утримання всієї України такого явно мало.

9. Alias

Колись давно, ще до війни, одна знайома вчителька історії з Бреста порівнювала білорусів з українцями на прикладі табуретки:)
    Якщо українцю муляє цвях у тій табуретці, то він його або заб"є глибше або висмикне звідти. А коли білорусу, то буде йорзатись на ній, шукати як зручніше всістися , буде поколота срака але молоток до рук не візьме.
    Ех, треба знайти її телефона , як вона там?:scratch_one-s_head:

• Смішно Смішно x 2
  10. Alias

Надіюсь правда

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

А москаль то ше цілу філософію придумає, про скрепи, лишню хромосому, бог терпів і нам велів :mocking:

13. Alias

View: https://www.facebook.com/unknown1111/posts/10212353036927525

14. Alias

Антон Сененко
    Спарта на Днепре
    "Такие музеи должны открываться в каждом городе Украины. Чтобы местные наглядно видели возрастающее количество обгоревших мобильников и наручных часов, которые больше никто и никогда не зарядит и не заведёт. Люди должны понять, что поток личных вещей на стеклянные полки экспозиций прекратится лишь после издыхания омерзительной страны-бензоколонки.
    "
    Стоит прочесть подробней и с фотографиями.
    Антон Сененко: Спарта на Днепре

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Alias

16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

17. Alias

• Оптимістично Оптимістично x 1
  18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Як Росія допомогла Україні довести у всьому світі, що Росія - агресор.
    Дуже цікаво написано. Раджу всім почитати.
    Как Россия нечаянно помогла украинской дипломатии в деле малайзийского «Боинга» MH-17

Как Россия нечаянно помогла украинской дипломатии в деле малайзийского «Боинга» MH-17

А от, власне, і сама резолюція суду.
    http://curia.europa.eu/jcms/upload/docs/application/pdf/2017-01/cp170006en.pdf
    Можна вчити англійську по такому тексту.

Там, у цьому документі сепаратисти називаються сепаратистами, а не повстанцями чи ще якимсь пристойним словом. І це - також великий плюс.

Останнє редагування: 25 січ 2017
  19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

20. manur

manur Well-Known Member

Звідти :

позбавлення волі з конфіскацією майна

Суд постановив конфіскувати все майно Лусваргі, наявне в нього в Україні – ноутбук і мобільний телефон,
    Людиииииииии!!!!!! Хтось чув останнім часом про конфіскацію майна в якогось з наших хабарників і корупціонерів?

• Смішно Смішно x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)