Увага, львів'яни! У нашому місті живе сепаратистка і пособниця бойовиків Томазова Марина, біженка з Макіївки Донецькоїобласті. Подивіться що ця тварюка публікує на своїй сторінці в Фейсбуці, знущання над українськими вояками, ненависть до нашої мови, закликає "Руцький світ" до Львова! Знайти і покарати її !!! View: https://www.facebook.com/igor.petrychenko/posts/867324743370193?match=0LzQsNGA0LjQvdCwINGC0L7QvNCw0LfQvtCy0LA%3D Україна та Нація - ПОНАД УСЕ Public Group | Facebook
Ті, хто живуть у Львові, можуть стикатися з нею, але не знати, що то за пташка. То ж людина прочитає, стане придивлятися, або зможе повідомити про місце перебування
@Latana Royal, в якійсь іншій темі тут дано посилання на справжню сторінку тої Томазової. Особисто я там нічого сепаратного не побачив. І сама Топазова на своїй сторінці скаржиться, що хтось на різних соцмережах створює клони її сторінок і там і пише, ніби від її імені, той сєпаратістський брєд... Таким чином, далеко не факт, що та Томазова є такою редискою. Тут розбиратися треба...
Кому воно треба, крім самої Томазової? У нас тих сепаратистів як того гуталіну.Он призначили в Одесу замість Михо губернатора у якого батько живе у Слав"янську і разом зі Штепою голосував за путінпріді.А в Зраді скільки таких таких ? І шо? А нічого!
Найстрашніше те, що людина може бути невинною. І кожен з нас може бути на її місці. Тому розбиратися треба. Ця Томазова сама має звернутися в відповідні органи. І якщо це фейк, то мають відповісти і Igor Petrychenko і @Mykola Frankiv, які цей фейк розганяють.
Інколи читаю Донецький форум (давно вже) Вражена тим, що там виявляється стільки справжніх українців! І в них набагато більше оптимізму та віри в Україну, ніж у тих хто живе тут далеко від війни але постійно ниючи про зраду.
Ви подивітся на профіль цього бота,вчора зареєструвався і зробив два однакових дописа,я думаю що цього досить щоб зробити висновки
Як їх притягнути до відповідальності? Та і взагалі, якщо то не правда, це неважко з'ясувати, якщо комусь потрібно.
16 січня день пам'яті по наших кіборгах, які загинули захищаючи ДАП. Всім Героям, хто вижив і всім хто загинув вічна слава, шана та пам'ять. View: https://youtu.be/zRuz-OVo2OY
А можна було не піаритись на геройстві військових, а розпочинати із панівної висоти, яку контролювали, наступальні дії на Донецьк.
Гаагский иск Украины: Россию ведут на эшафот Стоит дочитать до конца. Поднимает настроение. "Крот истории роет медленно, но роет хорошо" (Гегель)
До речі, в Путіна здоров'я погане. Про це пан Белковський згадав в одному з інтерв'ю: Путіна перестали показувати на екрані, коли він виступає, бо виглядає погано. Чи тому що це двійник?)