Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. Mykola Frankiv

Mykola Frankiv New Member

Увага, львів'яни! У нашому місті живе сепаратистка і пособниця бойовиків Томазова Марина, біженка з Макіївки Донецькоїобласті. Подивіться що ця тварюка публікує на своїй сторінці в Фейсбуці, знущання над українськими вояками, ненависть до нашої мови, закликає "Руцький світ" до Львова! Знайти і покарати її !!!

View: https://www.facebook.com/igor.petrychenko/posts/867324743370193?match=0LzQsNGA0LjQvdCwINGC0L7QvNCw0LfQvtCy0LA%3D

Україна та Нація - ПОНАД УСЕ Public Group | Facebook

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

Ну то знайди і покарай,тут то ви що хочете?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Ті, хто живуть у Львові, можуть стикатися з нею, але не знати, що то за пташка. То ж людина прочитає, стане придивлятися, або зможе повідомити про місце перебування :pardon:

4. manur

manur Well-Known Member

@Latana Royal, в якійсь іншій темі тут дано посилання на справжню сторінку тої Томазової. Особисто я там нічого сепаратного не побачив. І сама Топазова на своїй сторінці скаржиться, що хтось на різних соцмережах створює клони її сторінок і там і пише, ніби від її імені, той сєпаратістський брєд...

Таким чином, далеко не факт, що та Томазова є такою редискою. Тут розбиратися треба...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Кому воно треба, крім самої Томазової?
    У нас тих сепаратистів як того гуталіну.Он призначили в Одесу замість Михо губернатора у якого батько живе у Слав"янську і разом зі Штепою голосував за путінпріді.А в Зраді скільки таких таких ? І шо? А нічого!

6. tea man

tea man 茶人

Найстрашніше те, що людина може бути невинною. І кожен з нас може бути на її місці. Тому розбиратися треба. Ця Томазова сама має звернутися в відповідні органи. І якщо це фейк, то мають відповісти і Igor Petrychenko і @Mykola Frankiv, які цей фейк розганяють.

7. Alias

Інколи читаю Донецький форум (давно вже) Вражена тим, що там виявляється стільки справжніх українців! І в них набагато більше оптимізму та віри в Україну, ніж у тих хто живе тут далеко від війни але постійно ниючи про зраду.

8. prius

prius Well-Known Member

Ви подивітся на профіль цього бота,вчора зареєструвався і зробив два однакових дописа,я думаю що цього досить щоб зробити висновки

• Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Latana Royal

от чому вивалювати в соц мережі свої дані небезпечно і необачно

10. Latana Royal

Як їх притягнути до відповідальності? Та і взагалі, якщо то не правда, це неважко з'ясувати, якщо комусь потрібно.

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

423

12. Alias

16 січня день пам'яті по наших кіборгах, які загинули захищаючи ДАП. Всім Героям, хто вижив і всім хто загинув вічна слава, шана та пам'ять.

View: https://youtu.be/zRuz-OVo2OY

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А можна було не піаритись на геройстві військових, а розпочинати із панівної висоти, яку контролювали, наступальні дії на Донецьк.

14. Alias

15. Forpost

Forpost Стоїк

• Подобається Подобається x 2
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

[​IMG] У мавзолей до іншого Володьки, на почесне місце!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Гаагский иск Украины: Россию ведут на эшафот
    Стоит дочитать до конца. Поднимает настроение.
    "Крот истории роет медленно, но роет хорошо" (Гегель)

• Подобається Подобається x 1
  20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

До речі, в Путіна здоров'я погане. Про це пан Белковський згадав в одному з інтерв'ю: Путіна перестали показувати на екрані, коли він виступає, бо виглядає погано.
    Чи тому що це двійник?)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)