Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А як назвати ту людину, яка на своєму аватарі поруч із українською вишиванкою (древнім символом України) помістила зашморга?
    Чи є суттєва різниця?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

VMT ПНХ

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Креативно Креативно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Стрийський хлоп спалив себе.

4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. medwedo berlogsoni

Йому краще за все прийти в Україну і отримати пожиттєве. А може, 15 роками обійдеться.

Але чомусь мені здається, що Новий рік ми будемо зустрічати уже без Ґіві.

Рік "козла" закінчується.

• Смішно Смішно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Антон РАКИТИН

Антон РАКИТИН Well-Known Member

Как метко заметил писатель Г.Климов: "История со всеми её ожесточенными войнами - это не борьба классов, это борьба нормальных людей с ненормальными".

При этом нормальные просто защищают свое право на жизнь, свободу и имущество, которые жаждут отобрать ненормальные, так что все в порядке - с одной стороны - рашистские орки и их сторонники, которые хотят поработить Украину и уничтожить всех, кто не хочет поклоняться имперскому диктату Кремля, а с другой - украинцы и нормальные люди 35 национальностей , которые противостоят оголтелым рашистам с ненормальной психикой и с их манией распространить своё господство на весь мир.

На фронте АТО воюют не украинцы против "русских" :

в Донбассе нормальные люди(украинцы, русские, евреи, грузины, армяне, чеченцы, румыны, греки, венгры) воюют за свободу и человеческое достоинство против ненормальных уродов и бесноватых подонков, носителей советско-фашистской имперской идеологии.

Посмотрел по ТСН видеорепортаж о еврейской добровольческой роте, сражающейся за Украину на самой первой линии боёв. Бойцы еврейской роты ДУК произвели огромное впечатление: обаяние, чувство юмора и спокойное воинское мужество сынов народа Вечности просто поражает. С таким интернационалом нормальных людей в рядах своих защитников Украина непобедима.

• Подобається Подобається x 2
  8. medwedo berlogsoni

Михайло Веллєр розмірковує про роль солдата, командира в війнах. Дає оцінку діям Мотороли. Не зі всим можна погодитись.
    Потім розмірковує про долі польових командирів ДНР та ЛНР. Моторола - останній з них, яких вже немає. Проводить історичні паралелі з конкістадорами.
    Але що мене зацікавило - це розмірковування про дивну біографію Мотороли.

• Інформативно Інформативно x 3
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Що така радість від вбитого пішака, відпрацьованого матеріалу, яка буде радість, як буде лежати на почесному місці в мавзолеї, біля іншого Володьки [​IMG]

10. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Щось я не зрозумів, так насправді, була голова у вбитого в ліфті, чи так і ховали безголового?
    На відео, вроді, без голови.

11. Orkokot

Orkokot Well-Known Member

Ця війна почалася з дизінформації росіян та інформаційного вплину на свідомість українців. Весь час говорилося про те, як не можна по нашим телеекранам показувати фільми з акторами, котрі відкрито закликають до війни, та інше. Однак, не все так просто, ТРК "Україна" за останній рік показав 34 ЗАБОРОНЕНИХ українським законом РОСІЙСЬКІ СЕРІАЛИ. А ще фільми, детальний список у цій статті
    View: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1663825017262938&id=100009063674866
    . Як в нашій країні може бути порядок, якщо вікдкриото порушується Закон і ніякого покарання немає

Вкладення:

• трк01.jpg
      трк01.jpg
      Розмір файлу:
      168,2 КБ
      Переглядів:
      2
  12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. zet

zet Дуже важлива персона

А ведь 16 октября 2016 россияне чуть в Черногории гибридную войну не начали. Цель - не пустить НАТО.
    Вообще уже сдурели....
    Российские товарищи планировали устроить гибридную заварушку в Черногории

• Інформативно Інформативно x 1
  14. medwedo berlogsoni

Та то Путіна збиралися нацькувати на Чорногорію, а Чорногорію на Путіна. Він учора жалівся, що хтось цькував Росію і Україну одну проти одної.
    Взяли і розсварили Росію і Україну. Правда, не уточнив, хто.
    Я думаю, парикмахери Занзібару.

• Смішно Смішно x 2
  15. zet

zet Дуже важлива персона

Я тоже ошалела, когда эту фразу от ВВХ услыхала. То-то он опять взбодрился, от злости видать, снова гумконвой, снова активация обстрелов. А это всё оказывается от жуткого расстройства из-за того, что его бедного провоцируют.. (вот же ж урод)...

16. medwedo berlogsoni

Там з Путіним щось незвичне коїться.
    Видно, сказав, коли на Еху Москви запустили опитування:
    Зразу виникає питання: Навіщо сказав?
    У щирість слів Путіна вірити не доводиться.
    Чому пройшло багато місяців, перш ніж Путін зреагував?

У мене питання не чому сказав, а питання, що він хоче вимутити?

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із Чорногорією ітак все ясно, що би не хотів старий шизофренік і КДБіст, кремлівський карлик, але вони " во вражеском НАТЕ ".
    Щось Китай не переймається, що конкуренти поруч, Індія ядерна, а Південна Корея - військовий союзник США.

18. GR_

GR_ Дуже важлива персона

19. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Інформативно Інформативно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Самопоміч вся така.

Статус теми: