Нічого свого немає і тут вкрали в українців Хоронили всей дырой, захарченко поймал венок На похороны Моторолы собрали всю "армию "ДНР"
Богдан Червак 5 hrs · Якесь неадекватне сприйняття похорону ростерориста Мотороли. Мовляв, ось подивіться, як багато людей прийшло провести його в «останню путь». А що мали думати підпільники ОУН і УПА, які, можливо, на власні очі бачили багатотисячні демонстрації із портретами Сталіна і на підтримку СССР. І не тільки на Донбасі, але й Галичині і Києві? Їх це злило, але не розчаровувало. Зрадників і колаборантів на Донбасі багато. Але їх не так багато, щоб Українська армія не могла собі дати раду.
Я теж не хочу жити в одній країні з тими недоумкуватими орками. Але до чого тут українські землі? В їхній роісі земель вистачає. Тому я схиляюсь до того, щоб усім повернути те, кому що належить: Україні її землю, роісі її орків. І це буде саме те, чого усі прагнуть, бо тоді ніхто не ображатиме рускоязичноє, адже вони будуть в себе вдома.
«Крыса в наших рядах»: россиян, воевавших в Донбассе, предали Тут кацапи скаржаться на зраду. На фоне громкого убийства знаменитого командира ополченцев Моторолы эта новость может остаться практически незамеченной. Хотя за ней стоят судьбы нескольких тысяч человек. Данные примерно на тысячи добровольцев из России, уехавших когда-то сражаться на Донбасс за «русский мир», их адреса, члены семей, жены и дети каким-то образом оказались в СБУ, часть их уже выложена в открытом доступе. Еще часть пока нигде не засветилась. Каким образом это стало возможным? Что это — взлом серверов или планомерный слив? И чем он грозит тем, чье боевое прошлое и, значит, будущее теперь в руках украинских спецслужб? Мой собеседник не скрывает себя, представляется Игорем Машковым, бывшим оперативным сотрудником Управления «К» ФСБ России, но подчеркивает, что уже не является действующим офицером. «Разумеется, иначе я бы не мог быть добровольцем на Донбассе», — поясняет он, показывая свои документы. фото: Екатерина Сажнева Полковник Игорь Машков.
Святослав Стеценко 18 hrs · Один з бійців Збройних Сил, сам з Донецька, казав мені, що багато людей з окупованої нині території воювали би за звільнення від окупантів, щоб їхнім родинами дали житло і за що жити на підконтрольній нам території. І це не зарплатня контрактника, бо значна частина її уходить на його особистий одяг, спорядження, запчастини для техніки та багато інших речей, які потрібні на передку і не надані державою, або надані неналежної якості. Бо родини, які залишаються на окупованій території, в іншому разі будуть в небезпеці. І таких було би у пропорції не менше ніж з інших земель України. Він сам воює і через це вже понад півтора роки з родиною навіть не зв'язується, щоб не підставити їх під небезпеку, дізнається про них через третіх осіб. На майбутнє - вимагати опору від людей, яким держава не дає зброю і не дає підготовку, є блюзнирством. Питати треба не з них, а з державних керманичів.
Так вот ты какой, социальный лифт Лугандона! "Алло, это секретариат главы ДНР?Передайте Захарченко, что лифт за ним уже выехал"(с)
Игил заявили, что сбили американский штурмовик Сирийская оппозиция сбила российский вертолет Ми-8 над Идлибом
US Central Command denies ISIS claim it shot down a US warplane Пентаґон каже що не збили. Виглядає на звичайну дезу. По американських кораблях часто стріляють але не з Сирії. Там ще війна у Ємені.
От цікаво. Ми не звернули уваги на ту обставину, що на території України знову вбили громадянина Росії, а дотошний Альоша з Еха Москви звернув. Блоги / Алексей Нарышкин: Ну, и что же вы молчите, СК? Як казав колись Жіріновський "Два подлеца - Ганапольский и Нарышкин!"
Нема авторитетних рішучих політиків, вірю, що будь у Європі такий політик як Тетчер, а у США - президент Рейган, ліліПути сиділи би як сливка в задниці. Ніяких війн та анексій в Україні та безпредєлу у Сирії.
Те, що вбили моторолу, добре. От тільки питання - хто? Якщо наші, добре. Якщо свої, не дуже. Якщо зажмурили свої, значить йде зачистка перших "героїв". Значить з'явилась сила, яка хоче взяти все під свій цілковитий контроль. Залізною рукою. Знищуючи аматорів і анархістів, чи заганяючи їх в стойло. Варто задуматись. Ленін знищив незгідних, Сталін, Гітлер, Муссоліні, Франко...
Оть сука шо означає зі Стрия дивитися на світ очима кремля. Знищили паДлова- многоходовочка аднака нада задуматься Tapatalk
Согласна, что больше хочется отгородиться, чем жить в одном государстве. Только и там все неоднозначно. Эти 50 тыс. сгоняли под подпись с угрозой потери работы.
Можливо й так. Але там у черзі видно багато пенсіонерок, кожна з яких могла сказати: "У мене сьогодні давлєніє, бо розволнувалася. Прийшла б, але не можу". Не думаю, що відразу б заходилися міряти тиск, чи не бреше. Скажімо так - ні по-Вашому, ні по-нашому. Добровільно прийшли 25 тисяч. У зоні "досягаємості". А бажаючих по всьому ОРДЛО провести в останню путь "героя" набереться не менше 100-200 тисяч. Утім, хакери назбирали начебто доказів, що його прибрали росіяни.