Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 2
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Нічого свого немає і тут вкрали в українців

Хоронили всей дырой, захарченко поймал венок

На похороны Моторолы собрали всю "армию "ДНР"

Останнє редагування: 19 жов 2016
    • Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Богдан Червак
    5 hrs ·

Якесь неадекватне сприйняття похорону ростерориста Мотороли.
    Мовляв, ось подивіться, як багато людей прийшло провести його в «останню путь».
    А що мали думати підпільники ОУН і УПА, які, можливо, на власні очі бачили багатотисячні демонстрації із портретами Сталіна і на підтримку СССР. І не тільки на Донбасі, але й Галичині і Києві?
    Їх це злило, але не розчаровувало.
    Зрадників і колаборантів на Донбасі багато. Але їх не так багато, щоб Українська армія не могла собі дати раду.

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Сейчас очком Гиви можно из угля делать алмазы (с)

• Смішно Смішно x 2
  5. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Я теж не хочу жити в одній країні з тими недоумкуватими орками. Але до чого тут українські землі? В їхній роісі земель вистачає. Тому я схиляюсь до того, щоб усім повернути те, кому що належить: Україні її землю, роісі її орків. І це буде саме те, чого усі прагнуть, бо тоді ніхто не ображатиме рускоязичноє, адже вони будуть в себе вдома.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

«Крыса в наших рядах»: россиян, воевавших в Донбассе, предали

Тут кацапи скаржаться на зраду.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Святослав Стеценко
    18 hrs ·
    Один з бійців Збройних Сил, сам з Донецька, казав мені, що багато людей з окупованої нині території воювали би за звільнення від окупантів, щоб їхнім родинами дали житло і за що жити на підконтрольній нам території. І це не зарплатня контрактника, бо значна частина її уходить на його особистий одяг, спорядження, запчастини для техніки та багато інших речей, які потрібні на передку і не надані державою, або надані неналежної якості. Бо родини, які залишаються на окупованій території, в іншому разі будуть в небезпеці.
    І таких було би у пропорції не менше ніж з інших земель України.
    Він сам воює і через це вже понад півтора роки з родиною навіть не зв'язується, щоб не підставити їх під небезпеку, дізнається про них через третіх осіб.
    На майбутнє - вимагати опору від людей, яким держава не дає зброю і не дає підготовку, є блюзнирством. Питати треба не з них, а з державних керманичів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Так вот ты какой, социальный лифт Лугандона!
    "Алло, это секретариат главы ДНР?Передайте Захарченко, что лифт за ним уже выехал"(с)

• Смішно Смішно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є інфа, що на похорон МОТОРОЛИ зганяли насильно. Навіть у школах заняття були скорочені. Так що....

11. Alias

@Ворон, у вас нічого пр це не чути?

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не знаю. Але зараз тут 1:37 дня.

• Інформативно Інформативно x 1
  13. Alias

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

US Central Command denies ISIS claim it shot down a US warplane

Пентаґон каже що не збили. Виглядає на звичайну дезу. По американських кораблях часто стріляють але не з Сирії. Там ще війна у Ємені.

• Інформативно Інформативно x 1
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

От цікаво. Ми не звернули уваги на ту обставину, що на території України знову вбили громадянина Росії, а дотошний Альоша з Еха Москви звернув.
    Блоги / Алексей Нарышкин: Ну, и что же вы молчите, СК?
    Як казав колись Жіріновський "Два подлеца - Ганапольский и Нарышкин!"

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Нема авторитетних рішучих політиків, вірю, що будь у Європі такий політик як Тетчер, а у США - президент Рейган, ліліПути сиділи би як сливка в задниці. Ніяких війн та анексій в Україні та безпредєлу у Сирії.

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Те, що вбили моторолу, добре.
    От тільки питання - хто?
    Якщо наші, добре. Якщо свої, не дуже.
    Якщо зажмурили свої, значить йде зачистка перших "героїв". Значить з'явилась сила, яка хоче взяти все під свій цілковитий контроль. Залізною рукою. Знищуючи аматорів і анархістів, чи заганяючи їх в стойло.
    Варто задуматись.
    Ленін знищив незгідних, Сталін, Гітлер, Муссоліні, Франко...

18. Forpost

Forpost Стоїк

Оть сука шо означає зі Стрия дивитися на світ очима кремля. Знищили паДлова- многоходовочка аднака нада задуматься

Tapatalk

• Смішно Смішно x 1
  19. zet

zet Дуже важлива персона

Согласна, что больше хочется отгородиться, чем жить в одном государстве.
    Только и там все неоднозначно. Эти 50 тыс. сгоняли под подпись с угрозой потери работы.

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Можливо й так. Але там у черзі видно багато пенсіонерок, кожна з яких могла сказати: "У мене сьогодні давлєніє, бо розволнувалася. Прийшла б, але не можу". Не думаю, що відразу б заходилися міряти тиск, чи не бреше.

Скажімо так - ні по-Вашому, ні по-нашому. Добровільно прийшли 25 тисяч. У зоні "досягаємості". А бажаючих по всьому ОРДЛО провести в останню путь "героя" набереться не менше 100-200 тисяч.
    Утім, хакери назбирали начебто доказів, що його прибрали росіяни.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)