чого офіційного? Я вам привів, що поняття "гібридна війна" не є лише українським. Воно вживається і закордоном на повну катушку. А от така інфа: Роман Донік И да, чуть не забыл. Скоро. На всех опорниках. С обновленной системой прицеливания и наведения разработанной по просьбе 128 горнопехотной. Малоэффективно? Лучше чем без них. Насколько эффективно сможет оценить только пехота противника. И уж чего чего, а этого добра у нас хоть завались. И полное соблюдение минских договоренностей по калибру Роман Донік
Цей Донік тупий, як валянок. Як і ця чудо-хрєнь. Це авіаційні блоки для відстрілу реактивних снарядів С-8. Прицільність нульова, розброс колосальний, ефективність ніяка.
Василю, даю вам секретне відео. Нікому не показуйте: View: https://www.facebook.com/hutinHylo/videos/1260618943983066/
Интервью / Станислав Белковский Там ще Бєлковський каже, що зараз, коли українська армія стала значною силою (на відміну від 5 тис. боєздатних в лютому 2014 р., зараз маємо 100-тисячну армію, не рахуючи ображених добровольчих батальонів), не виключений турецький варіант. Я не думаю, що п. Василь "в долі", але занадто вже активно він відстоює мілітаристську точку зору: Порошенка на шибеницю, 500 тисяч - в штики і гайда визволяти Крим і Донбас. Полковники - вони і в Африці полковники.
Фігню говорите. Я, якщо мова про мене, старий добрий хіпі-пацифіст. Ані воювати не маю бажання, ані когось страчувати (це прерогатива мусорів) когось чи за цим спостерігати. ЩО стосується "рвутся в бой". Цей бєлковський такий же далекий від реалій, як декабрісти від народу. По-перше, не 5 тисяч, а шість. По-друге, не сто тисяч, а 200-220-ть, і це тільки діючої армії, без мусорів, есбеушніків, погранців і рятувальників. Ну і по-третє, т. з. бажання воювати, це комплекс факторів : від патріотизму, до жаги помсти. Бо нічого крім збитків пасивне тупцювання на місці не приносить. І збитки будуть рости.
Що значить приклад не коректний? Аналогії з цим прикладом хотів би уникати агресор, агент агресора, психоделічний палій війни... Фінляндія захищалася, СРСР війну так і не оголосив. Втрати - сотні тисяч людей, Фінляндія втратила території. Скажіть, будь-ласка, ви знаєте якісь ще приклади військових, які б закликали до військових дій і водночас би називали своїх командирів "барига", "мусора" і т.п.
Своїх командирів я не називаю ні баригами, ні мусорами. Мої командири військові. Барига - презик нашої барижної держави, а мусора до Збройних сил не мають жодного відношення.
А не коректний тому, що у Гляйвецькій провокації армія участі не приймала. Мусора, тільки німецькі. Що стосується Майнільського, то не зважаючи на колосальну перевагу СССР, Фінляндія в перший же день оголосила йому війну. І перемогла. Так було втрачено Карелію, але Фінляндія лищилась незалежною. Фінляндія, не зважаючи на СССР і війну з ним отримувала допомогу світу, в тому числі і летальною зброєю. Якщо провести аналогію, то ми в такій же ситуації. Крим і Донбас ми і так вже відісрали, то чого боятись? Того, що ліпєцкій заводік пропаде?
йййоошкін кіт ))))))) Рома - вбив .... порвавсь як прапор ЛГБТ на день десантника , то є капець )))))))))))))
Саме так і розмовляють прості шоферА Не "ми заклали тайник", а "нами був закладений тайник", не "мы купили 5 комплектов русской формы", а "нами были приобретены 5 комплектов военной формы образца, используемоей в российской армии". Ще не вистачає доповнення лексикою кінця тридцятих років: " мы, подлые мерзавцы, потерявшие всякий человеческий облик, ведомые корыстью и по злому науськиванию заокеанских поджигателей войны, решили воспрепятствовать мирному созидательному строительству социализма, осуществляемому советским народом, и совершить диверсию путем прорывания подземного хода из Лондона в Москву, с тем чтобы заложить взрывчатку и подорвать рабочий кабинет дорогого товарища Сталина (Путина), денно и нощно работающего на благо всего трудового человечества.