Війна

Війна-3

Posted by Centerer on 13 сер 2015 відповідей - 3.117
Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

маю

Google

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не побачив жодного офіційного. Белькучуть, як і свинорилий.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

чого офіційного?

Я вам привів, що поняття "гібридна війна" не є лише українським. Воно вживається і закордоном на повну катушку.

А от така інфа:

Роман Донік
    И да, чуть не забыл. Скоро. На всех опорниках. С обновленной системой прицеливания и наведения разработанной по просьбе 128 горнопехотной. Малоэффективно? Лучше чем без них. Насколько эффективно сможет оценить только пехота противника. И уж чего чего, а этого добра у нас хоть завались.
    И полное соблюдение минских договоренностей по калибру

Роман Донік

4. VasMT

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де ви таке взяли?

Який брати домен вирішує той, хто бере. Головне, щоб він не був зайнятий.

6. VasMT

Цей Донік тупий, як валянок. Як і ця чудо-хрєнь. Це авіаційні блоки для відстрілу реактивних снарядів С-8. Прицільність нульова, розброс колосальний, ефективність ніяка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

може і так, я не знаю, ні Доніка, ні тої чудо-хрєні, як ви виразилися.:)))

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Интервью / Станислав Белковский

Там ще Бєлковський каже, що зараз, коли українська армія стала значною силою (на відміну від 5 тис. боєздатних в лютому 2014 р., зараз маємо 100-тисячну армію, не рахуючи ображених добровольчих батальонів), не виключений турецький варіант.
    Я не думаю, що п. Василь "в долі", але занадто вже активно він відстоює мілітаристську точку зору: Порошенка на шибеницю, 500 тисяч - в штики і гайда визволяти Крим і Донбас. Полковники - вони і в Африці полковники.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

вузьке воєнне бачення.

11. VasMT

Фігню говорите. Я, якщо мова про мене, старий добрий хіпі-пацифіст. Ані воювати не маю бажання, ані когось страчувати (це прерогатива мусорів) когось чи за цим спостерігати.
    ЩО стосується "рвутся в бой". Цей бєлковський такий же далекий від реалій, як декабрісти від народу.
    По-перше, не 5 тисяч, а шість. По-друге, не сто тисяч, а 200-220-ть, і це тільки діючої армії, без мусорів, есбеушніків, погранців і рятувальників. Ну і по-третє, т. з. бажання воювати, це комплекс факторів : від патріотизму, до жаги помсти. Бо нічого крім збитків пасивне тупцювання на місці не приносить. І збитки будуть рости.

12. hrim

hrim Well-Known Member

Що значить приклад не коректний? Аналогії з цим прикладом хотів би уникати агресор, агент агресора, психоделічний палій війни...
    Фінляндія захищалася, СРСР війну так і не оголосив. Втрати - сотні тисяч людей, Фінляндія втратила території.
    Скажіть, будь-ласка, ви знаєте якісь ще приклади військових, які б закликали до військових дій і водночас би називали своїх командирів "барига", "мусора" і т.п.

• Подобається Подобається x 1
  13. VasMT

Своїх командирів я не називаю ні баригами, ні мусорами. Мої командири військові. Барига - презик нашої барижної держави, а мусора до Збройних сил не мають жодного відношення.

14. VasMT

А не коректний тому, що у Гляйвецькій провокації армія участі не приймала. Мусора, тільки німецькі.
    Що стосується Майнільського, то не зважаючи на колосальну перевагу СССР, Фінляндія в перший же день оголосила йому війну. І перемогла. Так було втрачено Карелію, але Фінляндія лищилась незалежною. Фінляндія, не зважаючи на СССР і війну з ним отримувала допомогу світу, в тому числі і летальною зброєю.
    Якщо провести аналогію, то ми в такій же ситуації. Крим і Донбас ми і так вже відісрали, то чого боятись? Того, що ліпєцкій заводік пропаде?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Семен Семенченко?:)))

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

йййоошкін кіт ))))))) Рома - вбив .... порвавсь як прапор ЛГБТ на день десантника , то є капець )))))))))))))

• Смішно Смішно x 1
  17. VasMT

А що семенченко?

18. medwedo berlogsoni

Саме так і розмовляють прості шоферА
    Не "ми заклали тайник", а "нами був закладений тайник", не "мы купили 5 комплектов русской формы", а "нами были приобретены 5 комплектов военной формы образца, используемоей в российской армии".

Ще не вистачає доповнення лексикою кінця тридцятих років: " мы, подлые мерзавцы, потерявшие всякий человеческий облик, ведомые корыстью и по злому науськиванию заокеанских поджигателей войны, решили воспрепятствовать мирному созидательному строительству социализма, осуществляемому советским народом, и совершить диверсию путем прорывания подземного хода из Лондона в Москву, с тем чтобы заложить взрывчатку и подорвать рабочий кабинет дорогого товарища Сталина (Путина), денно и нощно работающего на благо всего трудового человечества.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. medwedo berlogsoni

Блоги / Сергей Пархоменко: Очень просто и очень убедительно

• Подобається Подобається x 1
  20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)