Не премудруйте Подивіться на нашого президента - в якому одязі він ходить. Порядний вчитель набагато охайніше вдітий А ці шкарпетки, про які ви встидаєтеся говорити - це контрольний постріл
"І по своїх били, і по Україні. Два снаряди туди, два - туди", - російський найманець Седіков, затриманий під Троїцьким, розповів про провокації. ВІДЕО
Завдяки кому?????? Миху, скажіть що Ви курили - я теж хочу спробувати. Цікаво, а що б Ви заспівали про цю армію, якби не волонтери, які ще й досі на своєму хребті усе тягнуть? Якою б ця армія була б тоді? Якби не ці волонтери, щоб у тій армії їли-пили і в що б її одягали-обували? На чому б вояки їздили? Я навіть знаю яка - кондитерська ))))
на відміну від вас і "ватних вбросів", які покликані розколоти українську армію, я розумію, і не протиставляю волонтерів до президента, а кажу ще раз: робимо одну справу. А той, хто хоче розколоти суспільство та армію і керівництво - є недалекоглядні, або рупори Кремля.
"Заступник міністра оборони" "ДНР" Басурін зрікся полонених і убитих російських солдатів: "Відверто кажучи, це маячня". ВIДЕО Іхтамнєту
Ще з дитинства з фільмів про війну запам'ятав як розвідники перед виходом здавали документи і нагороди. Ці ж лазять із своїми посвідченнями і паспортами. Може в гібрідній війні так положено?